dzień dobry
ja ze względu na minimalnie zaniżone wyniki jeszcze przed ciążą, sama zdecydowałam o tym by kupić sobie zestaw witamin dla kobiet w ciąży, brałam je na zmianę z samym folikiem później na pojawiające się afty znów przeszłam na sam femibion, zresztą i lekarz mi zalecił kupn jak mu o tych aftach powiedziałam, mam wybrać całe opakowanie a zostało mi jeszcze ok 20 tabletek i dopiero później kupić femibion II
co do piersi to w sumie już nie odczuwam ich bólu, czasem w nocy, ale myślę że mogę sobie je po prostu przygniatać lekko i stąd taki nocny ból ich, nie narzekam że już nie bolą
o wiele lepiej się funkcjonuje
a i mdłości przechodzą, ufff co za ulga tylko teraz zgaga częściej mnie dopada, ale pomaga Rennie przed snem
nogi to mnie w tym tygodniu też często bolały i trochę puchły, ale to od chodzenia tyle po mieście, myślę że to normalne i nie tylko w ciąży przy takiej pogodzie mogą puchnąć
Bozienka co do remontów to mam ten sam temat od tygodnia mój mąż kupuje zaczepy i cos tam do płyt kartonowo-gipsowych bo już wylewka jest zrobiona i czas sie brać za odnawianie ścian i sufitu, a też jest mowa jeszcze o wymianie grzejników i o dociepleniu ściany na zewnątrz, a teraz chodzi i szuka już druga godzinę jakiejś kartki co zapisywał ile miał czego kupić, już by to sobie drugi raz rozpisał właśnie mu to powiedziałam, że traci czas, bo mogłam przecież ta kartkę wyrzucić.... och te nasze chłopy, gdyby nie my to by zginęli :-)
idę mu pomóc bo nam sklepy zamkną zanim się mój mąż ogarnie