reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
inamorate - mnie też tak "pocieszali" - żebym spodnie "s" wyrzuciła i wszystkie bluzeczki obcisłe, bo przecież bedę już nosić najmniej to M.. A ja bez ćwiczeń w ciągu roku wróciłam do "s" :) tym razem zamierzam ćwiczyć i pomagać sobie dietą ŻM (=żryj mniej) i ograniczeniem słodkości (czekolady przy karmieniu i tak należy unikać, wiec to żaden problem).

padam z nóg... dobranoc!

monika2412 ja też teraz w ciąży rzuciłam i coś czuję, że to też zrobi swoje... ale przecież Ty chudzinka jesteś :tak:
Ja się będę katować, ale jak już męża znajdę to efekt jojo będzie jak nic :-D:-D:-D:rofl2:

Mini55 boją się mnie noooooo

:baffled::angry::baffled: wlasnie ogladala foty swoje , bo zrzucalam z aparatu na kompa i zalamalam sie.... moje nogi i d..a to sa takich rozmiarow ze nigdy sie ich nie pozbede tych dodatkowych kg buuuuuuuuuuuuuu

ja tyz rzucila palenie w ciazy, ale wciaz mi brak papierocha.....:baffled:

ide poplakac troche nad swoimi ogromnmi udami:crazy:

:baffled::angry::baffled: wlasnie ogladala foty swoje , bo zrzucalam z aparatu na kompa i zalamalam sie.... moje nogi i d..a to sa takich rozmiarow ze nigdy sie ich nie pozbede tych dodatkowych kg buuuuuuuuuuuuuu

ja tyz rzucila palenie w ciazy, ale wciaz mi brak papierocha.....:baffled:
ide poplakac troche nad swoimi ogromnmi udami:crazy:

JA mam tak samo. NAjpierw zdjecia z urlopu z grudnia - masakra- cycki wielkie, twarz jak arbuz. A teraz jak oglądałam ze swiąt to jeszcze gorzej. Normlanie wieloryb. Na codzien jak patrzę w lustro to wydaje mi sie ze nie ejst wcale tak źle-ale na zdjeciu to już masakara.

reklama
Nie będzie źle:-) ja liczę ze maluchy z nas wyciągną kg.A zdjęcia na fb to przed ciąży ledwo udało mi się schudnąć a paru cm mi jeszcze brakowało do spodni w które wchodziłam po urodzeniu Kacpra ,byłam wtedy chudsza.I się nie nacieszyłam.Szkoda mi ciuchów wiec mam nadzieje ze do lata będzie ok
A mi w uda idzie tłuszcz galareta ehh

Do góry