reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
bulldog francuski- ma zazwyczaj problemy ... maja za duzo glowe do rety cialka i suka ma czesto problemy ......... ostatatnim razem sie skonczylo tak ze stracilismy szczeniaka i w nocy jechalismy na cesarke jesli teraz cos znow pojdzie nie tak lub bedzie wygladac ze jest nie tak odrazu jedziemy na ta cesarke i chyba od razu sterylke, bo raz sie moze zdarzyc ale dwa..... dla tego jest to dosc stresowy czas dla mnie
monika2412
Kamila- hehe dobra jestem ja o kotkach a ty pieski masz
łomatko nadrobiłam Was od wczoraj, ładnie dawałyście
przyjaźnie również na fb no jakże miło :-)
my wróciliśmy już od rodziców, wczoraj mieliśmy spotkanie ze znajomymi i jakoś nam się fajnie siedziało do 3 . A teraz oglądam na tvn co mi zrobisz jak mnie złapiesz
pozdrawiam
przyjaźnie również na fb no jakże miło :-)
my wróciliśmy już od rodziców, wczoraj mieliśmy spotkanie ze znajomymi i jakoś nam się fajnie siedziało do 3 . A teraz oglądam na tvn co mi zrobisz jak mnie złapiesz
pozdrawiam
monika2412
Kasiulka - ja też oglądam z moim :-)Nie ma to jak dobra polska komedia:-)
Kasiulka jak chcesz to ci wyśle swoje dane i mnie znajdziesz na fb:-)
Kasiulka jak chcesz to ci wyśle swoje dane i mnie znajdziesz na fb:-)
kamilaedi
reklama
Dzien dobrywieczor
Zyje zyje:-)
Przerzut mebli był i wogole jestem w ciezki szoku ze doszłam do ładu z tym wszystkim tak tak wiem ze niedziela ale moj pan mial dzisiaj jakis zryw wiec co bede wybrzedzac
Jezeli chodzi o lewatywke nie snila mi sie:-(ale za to dziki seks z mezem i owszemi mnie dziecko obudzilo z tego snu
I u mnie ta komedia leci co i Wy ogladacie:-)
kamilka słodkie
Zyje zyje:-)
Przerzut mebli był i wogole jestem w ciezki szoku ze doszłam do ładu z tym wszystkim tak tak wiem ze niedziela ale moj pan mial dzisiaj jakis zryw wiec co bede wybrzedzac
Jezeli chodzi o lewatywke nie snila mi sie:-(ale za to dziki seks z mezem i owszemi mnie dziecko obudzilo z tego snu
I u mnie ta komedia leci co i Wy ogladacie:-)
kamilka słodkie