reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ajako jaką komodę wybraliście ?? Mnie też już się śnią głupoty porodowe :baffled:

Kamila
a dlaczego cesarką ?? Jakieś problemy ma ?? Zwierzęta raczej sobie same radzą ...

bulldog francuski- ma zazwyczaj problemy ... maja za duzo glowe do rety cialka i suka ma czesto problemy ......... ostatatnim razem sie skonczylo tak ze stracilismy szczeniaka i w nocy jechalismy na cesarke jesli teraz cos znow pojdzie nie tak lub bedzie wygladac ze jest nie tak odrazu jedziemy na ta cesarke i chyba od razu sterylke, bo raz sie moze zdarzyc ale dwa.....:baffled: dla tego jest to dosc stresowy czas dla mnie:no:

łomatko nadrobiłam Was od wczoraj, ładnie dawałyście :-D
przyjaźnie również na fb no jakże miło :-)
my wróciliśmy już od rodziców, wczoraj mieliśmy spotkanie ze znajomymi i jakoś nam się fajnie siedziało do 3 :szok:. A teraz oglądam na tvn co mi zrobisz jak mnie złapiesz
pozdrawiam

my wróciliśmy od znajomych, teraz jem "późną" kolacje:-D i oglądam "incepcje" na HBO :-)

monika- nieszkodzi one troche jak koty sa :-D
mini-ostatnio w sumie byly 4, ale 2 przezyly, teraz po usg powiedzieli DSCF5663.jpgnam ze 3 sa na bank a moze i wiecej...:eek: takze czekamy a to moja hercia z maluchami :happy: jak mialy jakies 3-4- tyg

reklama
Dzien dobrywieczor:-D
Zyje zyje:-)
Przerzut mebli był i wogole jestem w ciezki szoku ze doszłam do ładu z tym wszystkim tak tak wiem ze niedziela ale moj pan mial dzisiaj jakis zryw wiec co bede wybrzedzac:-D
Jezeli chodzi o lewatywke nie snila mi sie:-(ale za to dziki seks z mezem i owszem:-D:-D:-D:-Di mnie dziecko obudzilo z tego snu:-D
I u mnie ta komedia leci co i Wy ogladacie:-)
kamilka słodkie:-D

Do góry