reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
qrcze mi tez sie wydawalo ze tragedii nie ma ale dzis te foty poprostu sie zalamalam.........:baffled: najgorzej, ze teraz na wiosce mieszkamy i nie ma tu jakiegos dobrego gym'u buuuuuuuuu

ja tez uciekam przed aparatem :D chociaz nie jest zle... nie dobilam jeszcze do 20... nawet do 15 kg na plus wiec...daaaaaamy radE:D

byleby cycoliny nie opadly do kolan, bo przestane je kochac;p

laski :-D:-D bo aparat czy kamera dodaje z 5 kg ;-):-D nie ma sie co stresowac!

mini- taaaa paroweczka z buleczka, tzn. sztuk 2, pozniej zakupy, bo przeciez nie obylo sie bez szklaneczek, swieczuszek i innych *******, no wiec sie nachodzilam to mnie naszlo na konkret obiad, ktorego nie przejadlam oczywiscie, dobrze, ze to zarcie tam takie tanie.
a moja corcia... mamusiu; taaaaaak bede jadla brokula, frytki,miesko, galaretke....zamowilam, podziubala, wyjadla kukurydze z mojej salatki, poleciala sie bawic...po czym w aucie; jestem glooodna :eek::-D

dobrze, ze pod ikea zbierali na WOŚP to wsparlam, fajny cel maja!
zaraz mi sie Kornelka wspomniala, mam nadzieje, ze u nich wszystko w dobrym kierunku zmierza, mysle o nich czesto.

mnie maz zrobil fote w tej ikei, ale kurde jakies takie niekorzystne, no!
ze tez nie potrafi korzystnych, chudych zdjec robic hehehe

spadam i ja, bo jutro pobudka do przedszkolka, skonczy sie spanie do 9.
dobrej nocki!

ps. aha.....
inamorate- mlode cialo, tym bardziej wysportowane czy tez posiadajace fajne predyspozycje, spoko wraca do 'siebie', jasne, ze nie zawsze, bo jak sie sama zaniedbasz i popuscisz sobie, to łatwo nie bedzie, ale z mojego doswiadczenia widze, ze bez wiekszych problemow i mega wysilku, mlode dziewczyny wracaja do dawnej figury i rozmiaru:tak: moja mlodsza 6 lat sis np tak ma....tzn skore jakas taka, ze w zyciu nie widzialam u niej pol rozstepa czy skorki pomaranczowej,ubita jakas taka;-) pomijam fakt, ze na cycuchach jej sie zrobily, ale pozostale cialo; uda, brzuch spoko, jakby w zyciu nie przybraly tych prawie 20 kg w przeciagu kilku miesiecy, nie sluchaj glupot i sie nie przejmuj!

nooo spadam, bo kurde mialabym ochote, zeby mnie chlop choc poglaskal, to kurde co przyleze do wyra to ten juz chraaaaapie:cool:

Ostatnia edycja:
monika -nie wiem czy stanik i smarowanie na ten rozmiar cos pomogą:p zobaczymy po "wszystkim" co mi z nich zostanie;p

ja tez lece.dobilysmy do 1000 strony;p

dobranoc;-)

Ostatnia edycja:
dobranoc dziewczynki:-)
własnie wpałaszowąłam zapiekanki z parówkami i serem:-) skończyłam prawie godzinną rozmowe z tesciami, ateraz posiedze sobie w necie, bo spac sie nie chce- chyba przez ta drzemka 1,5 po popludniu:-)

ni i czekam na swoją połówkę:-)

slodkich snów i buziaki w brzuszki

reklama
Do góry