reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

aaaaaaaaaaaaa jest pierwsza marcowa niunia :tak::tak::tak:
jak rozdarta i sama oddycha to płucka rozwinięte ufff gratki dla Bozienki i duzzzzzzzo zdrówka dla niej i malutkiej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak u mnie sytuacja hmm brzuch sie czasem stawia ale to chyba z przejedzenia. Jutro bedzie ordynator to moze sie czegos dowiem. Moze mnie zbada moze co innego zadecyduja. Moze mnie puszcza chodz powiem ze chcialabym tez dostac sterydy na pluca dla malej bo to pewne ze plucka rozwiniete beda ja pamietam jak syn sie urodzil bez tych sterydow i kazali mi go rodzic sn i przez to mial nierozwiniete pluca mial zachlystowe zapalenie pluc i 6 tygodni w klinice patologii a jeszcze akcja z bozenka spowodowala ze stare demony wrocily strach wiekszy bo bo jesli jutro podczas badania wyjdzie ze szyki nie ma albo jest rozwarcie. Ahhhhhh stressssss ogromny ciesze sie ze bozenka trafila na fajnych lekarzy ktorzy dali wczesniej sterydy i ze zrobili cc dziecko sie tak nie meczy jak przy sn a to bardzo duzo daje takiemu maluszkowi. No nic ja na razie uciekam panie chca spac a ja klikam po fonie wpadne jutro napisac co z nami

Dobranoc i NIE tu powien byc nawias dziekuje za kciuki wszystkie dobranoc a bozience pisalam ze wiem co czuje i jestem z nia muslami.

gratulacje dla Bozienki. az sie wierzyc nie chce, że juz marcowy maluch jest na świecie. duzo zdrówka dla mamy i córci.

wow, ale wiesci!!
ale waga i wzrost sluszne!! oddycha sama to musi byc dobrze, poza tym tyle cioc tu trzyma za malusia i jej mamusie kciukasy, ze musi byc wszystko dobrze!!

ciekawe co tatus na to:sorry:

rowno 2 miesiace przed terminem, szok :szok:

a 49 cm to mialam ja przy urodzeniu w terminie, w 40 tc, wiec Kornelka na prawde ładnie wyrosnieta :tak:

Gratulacje dla Bożenki trzymam kciuki za małą Kornelke żeby zdrowo rosła i żeby żadne komplikacje się nie pojawiły.Dobrze że dopiero do domku wróciłam bo sie strasznie zdenerwowałam jak zaczęłam czytać ze coś nie tak i że rodzi a jak przeczytałam że już po i że oddycha jaka ulga.
Kasiurek a jak u Ciebie ?

reklama
Wiedzialam przeczucie mnie nie mylilo specjalnie z łózka wstalam zeby przeczytac:-)
Ciesze sie bardzo ze wszytsko wporzatku oby dalej tak bylo trzymam mocno kciuki i ogromne buziaki dla pierwszej marcowej krolewny:*:-)

Do góry