reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziewczyny doradzcie mi co robic...mialam te bakterie w moczu i wysokie leukocyty 2tyg temu..lekarz dal mi 1razowa saszetke do wypicie ktora miala pomoc...ALE mocz mam znow mętny i teraz juz nie wiem czy sie schizuje i mi sie wydaje czy mnie pobolewaja nerki i jak siusiam...
czekac do wizyty 25.11 czy zrobic mocz i pojsc do lekarza juz jutro?
zrob mocz i idz do lekarza nie ma co ryzykowac i jak to moj gin mowi lepiej isc 3 razy za duzo niz raz za malo! i polecam zurawine ;]pomaga;]

ivi - ja tez chate ogarnelam syn worcil i mi burdel zrobił ze ło ho ho , poczekam a zpojdzie spac i wywale nasz aposciel - jego wietrze co drugi trzeci dzien jak sa warunki a o naszej zpoaminam ;/

reklama
Witajcie - melduję się, że u mnie wszystko ok, ale nie mam czasu ostatnio zaglądać na forum - mam nadzieję, ze u Was wszystko w porządku. Ciężko pracuję, żeby najdalej od 28-ego iść na zwolnienie - nadrabiam więc w pracy wszystko to, co odkładałam na później, żeby mieć czyste sumienie, że nie zostawię żadnych zaległości. W przyszłym tygodniu chcę wziąć wolne do środy, a czwartek i piątek to będą ostatnie dni mojej pracy (mam taka nadzieję i do tego będę dążyć). Pozdrawiam!

MaMicurina ja mam caly cza problemy z pecherzem ale urosept mi pomogl i juz nie pamietam kiedy mi zle bylo, jezeli Ciebie to martwi to ja bym poszla jutro dla swietego spokoj.

Moja przefantastyczna mama zadzwonila i mowi ze ma dl amnie 20 pieluch tetrowych i dwa kocyki przynajmniej to juz moge z listy wykreslic:-D

MaMicurina ja mam caly cza problemy z pecherzem ale urosept mi pomogl i juz nie pamietam kiedy mi zle bylo, jezeli Ciebie to martwi to ja bym poszla jutro dla swietego spokoj.

Moja przefantastyczna mama zadzwonila i mowi ze ma dl amnie 20 pieluch tetrowych i dwa kocyki przynajmniej to juz moge z listy wykreslic:-D
;] swientnie ;] ja musze zrobic liste taka co na teraz mi brakuje i jeszcze w grudniu kupic ..a bedzie tego sporo plus prezent dla małza pod ****ke i synka
boje sie zeby za chwile pod jakas kroplowa nie wyladowac...mam czas do rana ....jeszcze pomysle i pogadam z mezulem
wiesz co u mnie lezala laska co ja nerki bolaly i mialam 14 dni antybiotyk tak silne zapalenie pecherza miala i jej lekarze mowili ze to moze przeniesc sie dalej, i w konsekwencji wywlac porod ale ja nie strasze tylko pisze co u nas dziewczyna miala. Lepiej sprawdzic

zapodaj linka ;]
ja wywołuję fotki w sumie od urodzenia młodego. Ma już prawie dwa albumy po 300zdjęć wywołane :)
albumy kupuję od tego allegrowicza:Informacje o Użytkowniku r_wolf. Dzisiaj dla dzieciaków zamówiłam taki: .... .. Śliczny DZIECIĘCY album na 300 10x15 ... (1938035972) - Aukcje internetowe Allegro .

kolejna pralka rozwieszona, wyprałam pokrowiec na fotelik do karmienia synka, wysprzątałam lodówkę, wyniosłam śmieci i kompost.. i teraz mogę isć spać a Tymek się obudził :-D:-D:-D ot przekora:-D:-D

MaMicurina jak Cię boli to myślę, że nie masz co czekać.
Mi ciotka dzwoniła i mówiła, że też coś nie bardzo wyszedł mocz i posiew powinnam zrobić, a ja spytałam czy top mogło być od infekcji (tego drugiego) , powiedziała, że jak najbardziej i czy coś mi dolega przy oddawaniu moczu itp.A ja nic, zupełnie- więc tylko na spokojnie mam sobie zrobic podstawowe moczu jeszcze raz.. A , że we wtorek mam to połówkowe to jutro małż zawiezie mocz i z wynikami pojade odrazu tam.. Wiec u mnie bez pospiechu, ale tez nie czuje zpelnie by sie cos dzialo..

Ogolnei to dzień dobry ;-)
Dni mijają, a ja jak zawsze bezsennie do rana siedzialam, tak po 6 tygodniach psychika siadła i w męzowskiej obecności padam wieczorem jak kawka ;-)
Dziś o północy jedziemy na premiere Sagi Zmierzch :-D Miał byc maraton ale juz sobie odpuszczam ;-)

Ide robic moj popisowy obiadek co jeszcze mężo nie poznał ( chociaz juz połowe w kuchni obrobil rzeczy jak ja tu zamulam :zawstydzona/y: )
Miłego dzionka wszystkim!

inula- Ty to lekarz jestes ??? kurdenie wiedzialam to moze ty cos poleciesz jakies antybiotyki ? ide od lekarza bo od dwoch tygodni mam hmm no wlasnie nie wiem co mam....nie mam kataru,gradlo juz nie boli ale gadac nie umiem w ogole, kaszlu tez nie w nocy zakaszle 2-3 razy wezme tantum verde possie pol tabletki i spokoj mam ?!
Lekarzem nie, Ale jestem farmaceutą :p także co nieco muusze wiedziec :p a sinupret jest bez recepty wiec sprzedaje wszystkim :p

Ivi kupuje albumy u tego samego gościa :p a zdjęcią wywołuje u Informacje o Użytkowniku Foto-Kolor na papierze jedwab są przepiękne... jak nie ma aukcji w rozmiarze takim jak potrzebujesz to ci wystawi po kontakcie z nim także gośc naprawde super

Ja tymczsem zapakowałam lodówke, na jutro zaplanowałam gołąbki a teraz ide na spacer zbierac głog, uzbieram jeszcze raz tyle co wczoraj i będe miała na całą zimę dla moich gadulców....
będe za jakies 2 godziny spowrotem

reklama
Dziś o północy jedziemy na premiere Sagi Zmierzch :-D Miał byc maraton ale juz sobie odpuszczam ;-)

U nas premiera dopiero jutro :-( - myślałam, żeby skoczyć po porannej wizycie u gin, a u się okazuje, że jedyny seans o 23:00 :no: pięknie... o tej porze to się do miasta na pewno nie będę tarabanić - chyba poczekam na tani wtorek...

MaMicurina ja bym zrobila te badania - dla świętego spokoju, lepiej chuchać na zimne

Do góry