reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

normalnie musiałam skontrolować swój suwaczek :-D

Lina odpoczywaj, oficjalnie czy nie - należy Ci się, nie wolno się przemęczać (i mówi to ponoć mróweczka :-D - tylko że jakoś do pracy zebrać się nie mogę i ciągle jestem więcej tutaj :-p)

A i widzę, że jutro będzie troszkę wizyt... Ja mam jutro usg połówkowe - ale się cieszę.

reklama
Trzymam kciuczki za jutrzejsze wizyty i usg:-)Tak tak prosze skontrolowac swoje suwaczki:-D:-D:-DDobra ide te rachunki zaplacic bo głupawka mi sie włacza:-D:-Ddo pozniej:-)

Lina ale miałaś intensywny weekend :szok: Jak rodziciel ??
I słusznie że dziś odpoczywasz należy się Wam :tak: Trzymam kciuki za wizytę :-)

heyka

zimnica starszna
kaffka i rogaliki z marmolada trzymaja mnie przy zyciu na chwile obecna..

Villand.. szacun takie wypieki.. u mnie to tylko pajaki z piekarnika by przeganiac..
ot co... jak takie dobre jak wygladaja to i kasy bedzie ze hooo migie pojda..

Mini Ty szczesciaro, gratki gratki, ciekawa jestem co wybierzecie i kiedy wypad?
olalal chciałabym miec takie rozterki...
no i fajna sis, sukienusi dla cini minis na pewno sie przydadza...
zobaczymy jak to u mnie bedzie czy tez sis odpale Remikowe ubranka

Angel pewnie juz w uściskach... :) niech sie kobita nacieszy mezem a jak:)

W tym tyg tez mnie czeka glukoza, toxo i mocz.
Musze sie "przychicznie" nastawic na tego drineczka.
Jaki dzien najlepszy bedzie, moze wtorek, moze środa? sie zobaczy

...................

Kindzia o widzisz kawa :-) czegoś mi właśnie brakowało :-D:-D:-D
A jesteś pewna że w tym tygodniu musisz zrobić glukozę ?? Bo mnie ginka podkreślała że dopiero po skończonych 24 tygodniach ...

no ja po wizycie położnej,dostałam kilka próbek i dwa bony na zakupy w rossmanie na kosmetyki nivea,fajnie zawsze zaoszczędzę
zmierzyła ciśnienie,niskie mam,a i gardło mam zaczerwienione więc i mnie coś łapie,a dzisiaj muszę wyjść bo do tej okulistki muszę iść,posłuchaliśmy sobie tętna małego,nie spodobało mu się i tak fajnie brzuch mi zniekształcił,upodobał sobie prawą stronę mojego brzuszka i tak sobie siedzi u mamy w brzusiu i tak czuję kopniaczki

u mnie akurat 24 będzie skończone jak będę miała ten test

Ostatnia edycja:
Nic mi sie nie chce :no: zamiast wziąć się za coś konkretnie, to cyknęłam kilka fotek z wczorajszej pracy

14112011031.jpg14112011032.jpg14112011033.jpg14112011034.jpg14112011035.jpg14112011036.jpg

Dobra, robię podejście do żelazka - ciekawe czy do niego dotrę :-D

Mini dzięki, rodziciel ciągle ma bóle w klatce piersiowej - zbliżał się prawdopodobnie atak astmy (tak stwierdzili lekarze), ciągle go boli w piersiach ale jest przynajmiej pod okiem lekarzy, ma robione badania i antybiotyki dostaje... spokojna jestem wiedząc, że jest pod opieką lekarzy....

Vill
cudeńka :-)

Dzien dobry. ale sobie dziś pospałam do 10 :-) a na 15 do pracy..masakra, nie wiem jak sie odnajdę hehe po tych dwóch tygodniach:baffled: Ja dziś na śniadanie jem.........sernik irlandzki..pychotka:-)

Villandra te twoje pierniczki to cuda:-

Lina należy ci sie solidny wypoczynek po weekendzie. A rodziciel ważne ze jest pod opieką lekarzy. Będzie dobrze

Miśka super ze wszytko ok i gratuluje bonów do rossmana:-) i kuruj te swoje gardełko póki nie rozłożyłaś się na dobre. Ale chyba teraz taka pogoda że po kolei wszystkie nas łapie choróbsko:/
Trzymam kciuczki za jutrzejsze wizyty i usg:-)Tak tak prosze skontrolowac swoje suwaczki:-D:-D:-DDobra ide te rachunki zaplacic bo głupawka mi sie włacza:-D:-Ddo pozniej:-)

No mnie też czeka przed pracą wizyta na poczcie i w banku:/

reklama
kochana musze zaczac od nowa wszytsko byc szczesliwa na jakis tam sposob dla dzieci dla mojich kochanych aniolkow dla mojego szczescia :) bedzie ciezko ale DAM RADE JESTEM SILNA A TYM BARDZEJ PO TYM WSZYSTKIM CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI :)
to mi sie podoba :tak::cool:...nie bedzie ciezko tylko troche pod gorke;-)

Dzien dobry wszystkim:-D
Ja oczywiscie z kawa i parówkami:-D:-D:-D:-D
po kawie z parówkami moja droga ale bym leciaaaaalaaaa... :D...prosto do WC:rofl2:

Nic mi sie nie chce :no: zamiast wziąć się za coś konkretnie, to cyknęłam kilka fotek z wczorajszej pracy

Zobacz załącznik 407564Zobacz załącznik 407565Zobacz załącznik 407566Zobacz załącznik 407567Zobacz załącznik 407568Zobacz załącznik 407569

Dobra, robię podejście do żelazka - ciekawe czy do niego dotrę :-D
nooo....tez zrobilam dzis pierniki :-p...ale sie nie pochwale bo sa gole i wesole...poczekam na chrzesniaka,jak wroci ze szkoly to cos na nich nabazgroli ;-)

Do góry