reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ehh jechalam dziewczyny dowas ale niestety super wesoly autobus sie zepsol :( czas naprawy przekroczyl moje oczekiwania i niestety zrezygnowalam ;) 1065604.jpg

reklama
Ostatnio widziałam "Komornika" Feliksa Falka, całkiem całkiem .Kino nieco cięższe niż Machulski, ale mocno dotyczące naszej rzeczywistości. Dobra rola A . Chyry.

Witam
Ja Propunuje po drodze jeszcze zajechac do Villandry przywołac do porządku jej meża. poźniej zapraszam do mnie, u mnie są do postawienia do pioonu rodzice. Jak tu wpadnie cała gromada babek w ciaży to może im przegamamy, bo jednej kobiety w ciąży nie słuchają.
Martwie się.... Bo przed chwilą złapałam takiego nerwa że masakra. Jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak wkurzona i zdenerwowana jak przed chwilą. Nawet rzucałam wszystkim co mi w ręce wpadło. :( Zafundowałam maluszkowi takie ilości negatywnych emocji :( A teraz nie czuje ruchów :( czekam aż mnie mały kopnie...
Wzięłam prysznic to się trochę odprężyłam.... Pije kakao i gadam do Brzucha żeby Mały dał znac że u niego wszystko w porządku... :( ahhh niech mnie ktoś przytuli. :(

A propos autobusu to ja zrobiłam dziś zapas słonych rzeczy, bo doszłam do wniosku że ileż można jeśc czekolade. ??

A "Kołysanke" widziałam. I podoba mi się ten film. szczególnie ostatnia scena niczym z rodziny Adamsów jak siedzą i grają taką ładną melodię :p

pinula tule mocno :) hmm dobra to ja jednak naprawiam ten autobus zbieram babuskzi i jedziemy sie obrzerac a przy okazji postawimy do pionu wszytskich ktorzy nam wpadna w rece ;)

Marudny człowiek wrócił do domu - głodny, ale kręci nosem - może jutro dla odmiany napiszę coś o jego zaletach?
Nic, idę zobaczyć, jakie niespodzianki przygotował dla mnie na dziś, a potem może jeszcze poczytam troszkę...

Miłego wieczoru jeszcze, w nocy śpijcie dobrze i wstańcie jutro rano wypoczęte ;-).

ja troche ogarnelam gore chaty, jeszcze dol zostal... ale najpierw herbatka

pinula- tule mocno
bozienka - ty naprawiaj tego busa bo ta wycieczka to chyba potrzebna nam wszystkim
villandra- zycze spokojnego wieczorku

reklama
eee bez obaw wzielam zmocniony mowilam ze sloniki beda siedziec i sie obrzerac hehehe ;) ehh maz pojechal do piekarni po swierzutki chlebus i drozdzówki z czekolada takie swierzutkie jeszcze cieplutkie :)

Do góry