reklama
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Ostatnio widziałam "Komornika" Feliksa Falka, całkiem całkiem .Kino nieco cięższe niż Machulski, ale mocno dotyczące naszej rzeczywistości. Dobra rola A . Chyry.
pinula30
Fanka BB :)
Witam
Ja Propunuje po drodze jeszcze zajechac do Villandry przywołac do porządku jej meża. poźniej zapraszam do mnie, u mnie są do postawienia do pioonu rodzice. Jak tu wpadnie cała gromada babek w ciaży to może im przegamamy, bo jednej kobiety w ciąży nie słuchają.
Martwie się.... Bo przed chwilą złapałam takiego nerwa że masakra. Jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak wkurzona i zdenerwowana jak przed chwilą. Nawet rzucałam wszystkim co mi w ręce wpadło. Zafundowałam maluszkowi takie ilości negatywnych emocji A teraz nie czuje ruchów czekam aż mnie mały kopnie...
Wzięłam prysznic to się trochę odprężyłam.... Pije kakao i gadam do Brzucha żeby Mały dał znac że u niego wszystko w porządku... ahhh niech mnie ktoś przytuli.
A propos autobusu to ja zrobiłam dziś zapas słonych rzeczy, bo doszłam do wniosku że ileż można jeśc czekolade. ??
A "Kołysanke" widziałam. I podoba mi się ten film. szczególnie ostatnia scena niczym z rodziny Adamsów jak siedzą i grają taką ładną melodię
Ja Propunuje po drodze jeszcze zajechac do Villandry przywołac do porządku jej meża. poźniej zapraszam do mnie, u mnie są do postawienia do pioonu rodzice. Jak tu wpadnie cała gromada babek w ciaży to może im przegamamy, bo jednej kobiety w ciąży nie słuchają.
Martwie się.... Bo przed chwilą złapałam takiego nerwa że masakra. Jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak wkurzona i zdenerwowana jak przed chwilą. Nawet rzucałam wszystkim co mi w ręce wpadło. Zafundowałam maluszkowi takie ilości negatywnych emocji A teraz nie czuje ruchów czekam aż mnie mały kopnie...
Wzięłam prysznic to się trochę odprężyłam.... Pije kakao i gadam do Brzucha żeby Mały dał znac że u niego wszystko w porządku... ahhh niech mnie ktoś przytuli.
A propos autobusu to ja zrobiłam dziś zapas słonych rzeczy, bo doszłam do wniosku że ileż można jeśc czekolade. ??
A "Kołysanke" widziałam. I podoba mi się ten film. szczególnie ostatnia scena niczym z rodziny Adamsów jak siedzą i grają taką ładną melodię
Bozienka24
pinula tule mocno hmm dobra to ja jednak naprawiam ten autobus zbieram babuskzi i jedziemy sie obrzerac a przy okazji postawimy do pionu wszytskich ktorzy nam wpadna w rece
V
villandra8
Gość
Marudny człowiek wrócił do domu - głodny, ale kręci nosem - może jutro dla odmiany napiszę coś o jego zaletach?
Nic, idę zobaczyć, jakie niespodzianki przygotował dla mnie na dziś, a potem może jeszcze poczytam troszkę...
Miłego wieczoru jeszcze, w nocy śpijcie dobrze i wstańcie jutro rano wypoczęte ;-).
Nic, idę zobaczyć, jakie niespodzianki przygotował dla mnie na dziś, a potem może jeszcze poczytam troszkę...
Miłego wieczoru jeszcze, w nocy śpijcie dobrze i wstańcie jutro rano wypoczęte ;-).
kamilaedi
ja troche ogarnelam gore chaty, jeszcze dol zostal... ale najpierw herbatka
pinula- tule mocno
bozienka - ty naprawiaj tego busa bo ta wycieczka to chyba potrzebna nam wszystkim
villandra- zycze spokojnego wieczorku
pinula- tule mocno
bozienka - ty naprawiaj tego busa bo ta wycieczka to chyba potrzebna nam wszystkim
villandra- zycze spokojnego wieczorku
Perelandra
o rany
oczy mi wychodzą z orbit od siedzenia przy kompie... prawie cały dzień dzisiaj
oczy mi wychodzą z orbit od siedzenia przy kompie... prawie cały dzień dzisiaj
Bozienka24
jak tyle chetnych to chyba wezme autobus przedłużany co miejsc siedzacych wystarczylo
Perelandra
co do średniej wagi w tym pojeździe to ja już dawno ją przekroczyłam, więc lepiej jakiś autobus większy albo TIRA z oknami
reklama
Bozienka24
eee bez obaw wzielam zmocniony mowilam ze sloniki beda siedziec i sie obrzerac hehehe ehh maz pojechal do piekarni po swierzutki chlebus i drozdzówki z czekolada takie swierzutkie jeszcze cieplutkie