reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

MIni
Kangurzyca no właśnie się zastanawiałam gdzieś znikła
biggrin.gif

Ja też nie lubie wampirów ale kołysankę oglądnęłam z przyjemnością ... uwielbiam takie poczucie humoru
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ksiądz jest najlepszy ...
No i muzyczka:)))
Dziękuje za pamięć:-)

reklama
Doris to cię podliczyli , ale jak rzadko się psuje to nie jest tak źle . Grunt że już naprawiony

Kindzia Pawełki , Maciusie ,no no ,co na to Twój mąż ??:-D

villandra to nie wiem czy Ci życzyć dużo cierpliwości czy lepiej nie ...??

Kangurzyca w ogóle fajny klimat ma ten film ... Może zaproponujesz jeszcze jakieś tytuły .. mam ochotę coś pooglądać :tak:

Te nasze dzieci robia sobie hustawki z naszych pecherzy:-)
Ja jestem normalnie przeszczesliwa bo od dwoch dni widze kopniaczki na brzuszku moj wczoraj jak zobaczyl to byl w szoku:-)
ale masz fajnie:-)zazdroszcze

nawet nie wiecie jak często mnie ta opcja kusi :evil:

co do krągłości, to owszem cyc zawsze miałam (i mu się podobało) ale do tego w komplecie i inne krągłości były (a to juz mniej go zachwycało) ale widziały gały co brały - do modelki nigdy nie pretendowałam

a do dotykania - jeszcze przyjdzie mu ochota... :tak: wtedy pogadamy... :huh:

a słodkości mam na szczęście caaaaaaaaały zapas :-D ale ja jednak tak jakoś z umiarem...
jak czytam twoje posty na temat twojego faceta a widze jaka tu jestes mila osoba to noz sie otwiera w kieszeni...nie wytrzymalabym psychicznie chyba i rąbnęła w łeb...:-(

Angel,dzielnas z tym oczekiwaniem a im blizej to chyba dosc normalne ze czlowiek zaczyna sie zamartwiac...na pewno z dowodem przejdzie

Mnie dziś tak minął szybko dzień...a jak patrze na ta debatę słodkosci to nie mogę uwierzyc ze mnie to nie rusza:-)

- trochę ze spaniem mam problem, bo brzucho zawadza i niunia odrazu kopie, chyba kupię tą poduszkę rogala dla ciężarnych, czy któraś z Was ma? albo jakiś sposób na spanie poproszę :tak:
Aadka ja mam rogala, super sprawa, wpradzie droga ta poduszka no ale się opłaca, jedna część mam pod głowa (nie trzeba poduszki) druga pod nogami i kręgosłup mniej boli. MOGĘ POLECIĆ.

Czy któraś z was ćwiczy? jak wygladaja te ćwiczenia?? Jja dzis byłam na ćwiczeniach dla ciężarnych i przez 15 minut była rozgrzewka jak na aerobiku - powiem szczerze to nie na moje siły, boje się tak skakać, żeby sobie coś nie zrobić...

Ja mam patent na ćwiczenia - LENIA :-p pewnie będę tego baaaaaardzo żałować, ale jakoś nie mogę się zmobilizować.
Chciałam chodzić na basen, ale jak mnie przeziębienie rozłożyło, to sie na planach skończyło.
Miałam pożyczyć piłkę od matki i robić w domu te ćwiczonka, co to ich pełno w książkach, gazetach i innych poradnikach, ale jakoś mi chęć na te ćwiczenia zawsze znika :zawstydzona/y:.

reklama
Dziewczynki to jak będziecie jechać tym autobusikiem, to zapraszam do Irlandii. Słodkości też mam zapas:-)

Mój mąż przyszedł z pracy, zjedliśmy obiada a za chwilę mówi: Ty wiesz za rok dzień matki będziesz obchodziła? Aż trudno w to uwierzyc. ALe jestem szczęśliwa.

A ja własmoe dopadłam ptasie mleczko z milki:-) i już połowy nie ma:szok:

Do góry