reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

juz jest dobrze wszytsko wrocilo do normy wezme dzisiaj magnezu wiecej bo tak mi mowila ze jak cos sie bedzie dzialo zwiekszyc dawke magnezu a jak cos sie bedzie dzialo ( JAK NARAZIE CISZA SPOKUJ) odrazu jade na ip albo doniej

reklama
dzieki dziewczyny ze tak sie martwicie :) nocnik zostawie tam gdzie jego miejsce bo jeszcze maz jak zachoroje to tez mu bede musiala nocnik nosic ;) leze caly czas mala mnie kopie po pecherzu wlasnie wiec jest dobrze :)

Bozienka ale miałaś stracha :szok:... A nie było seksiku albo badania ginekologicznego przed tą kąpielą ??

My dziś byliśmy w parku .. pięknie było ... Borys wybiegał się wśród liści . Masakra co on wyprawiał tarzał się nurkował i turlał po tym liściastym dywanie :-D Szkoda że mamy taki kawał drogi do parku i żaden bezpośredni autobus tam nie jedzie :-(

Lina
z tym cennikiem to super pomysł . Bo masz przynajmniej jakąś opcje ... A w weekend trudno znaleźć prywatnie ginekologa

Ostatnia edycja:
mini nic niebylo seksik to ja juz zapomnialam co to jest a badanie mialam yyy miesiac temu niecaly :p to musialo byc z kompieli. mini super ze sie Borys wybiegal ja bym tez chetnie z mlodym moim poszla ale dzisiaj nic ztego i pewnie przez najblizsze dni ale to nic nadrobimy na wiosne heeh w 4 juz :)

marta z ogromna checia bym sobie w domu zostala,jednak jak na razie lekarz nie widzi powodu by mnie wyslac na zwolnienie,wiec do stycznia pracuje, a pozniej ide na macierzynski,chyba ze jutro uda mi sie wyprosic te 2 tyg .

Ja dzis chwile na miesie bylam kupilam sobie parowar:) z ktorego sie ciesze, i wkadki dso butow ktore sa jakies super i moze nogi nie beda tak bolec mnie.Bylismy tez na spacerku w parku bo pogoda super ,troszke zdjec pocykane .Teraz tylko pranko mi zostala i przygotowac sie musze do wizyty tzn musze wszystko spisac co mi dolega i mnie martwi,bt nie wylecialo mi z glowy.

Witam ;) niedzielnie ;]

ja wstalam w nawet dobrycm humorze na tyle odbrzym ze meża do sprztania zaciaglam wszelkie szuflady z rupieciami wysprztalismy i tak z 6 mamy 3 puste stwierdzialam tez ze nie bede chomikowas z sentymentu recznikow i innych poszew bo to po kims- kotre sie pruly lub byly niedoprane to wywalilam i tyle !!!! wiem ze w niedziele nie powinno sie tak sprztac ale wstalam z takim powerem ;]

Maż wyprasowal pranie 4 autamty zajelo mu to 4 godziny ale dal rade ;]

za to syn nie wposlpracowal do poludnia nie chcial jesc, polozyl sie psac i jak wstal byl mega glodny tak ze nie chcial jesc słanial sie ale wstrząchnał zupe potem 4 pierogi, godizne pozniej 10 deko sera haha onb lubi zolty ser jesc tak bez niczego i potem z mezem zjadl sandwicze wiec nadrobil ranek haha ;] i od razu inny i skory do pomocy sie zrobil ;]

reklama
Bozienka to uważaj na siebie :tak:

Ewstara od stycznia chcesz iść na macierzyński ... trzy miesiące przed rozwiązaniem ???
Pracujesz w Polsce ??

Kasiurek prawdziwy Polak ... Jak głodny to zły :-D:-D:-D

Do góry