reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Czesc dziewczynki:-)
Ja tez mialam dzisiaj sny cala noc a jeden to taki ze popekaly nam obraczki i ja taka zmartwiona chodzilam co teraz zrobimy:-)
Wyspalam sie nawet dzisiaj.
Mini ja Ci niestety nie pomoge bo nic nie wiem na ten temat nie bylam nigdy w takiej sytuacji zeby cos sie dzialo, ale cos mi sie wydaje ze odrazu kieruja na oddzial.

reklama
mini tutaj umnie w szpitalu tak samo jest ztym ze nawet jak chcesz byc zbadana ginekologicznie to musza cie przyjac na oddzial to jest dlamnie jakas paranoja bo idziesz na izbe tylko i wylacznie po to by sie zbadac a nie przyjmowac na oddzial,moim zdaniem powinni cie zbadac zrobic usg sprawdzic czy z maluszkiem jest dobrze czy lozysko sie nieodkleja i wrazie czego przyjac na oddzial albo pouczyc i wymuscic do domu no ale niestety lekarze mysla ze pacjetka przychodzi do spzitala nie zbadac sie tylko odpoczac od obowiazkow i standardowe 3 dni cie przetrzymaja :(

Bozienka bidulo:-(musialas sie przestaraszyc i to niezle wydaje mi sie ze to przez wode moze byla troszke za ciepla i dlatego moze troszke krwi polecialo no ale dobrze ze teraz juz spokoj, bedzie dobrze zobaczysz:*

tunia oj przerazilam sie podobno zrobilam sie w jednym momencie sino blada ale naszzcescie juz niema sladu i nawet uplawy wrocily do swojego kolorku ;) takze jest dobrze mala sie wierci kreci :) troszke gdzies mnie zaboli ale to tak jak zwykle :)

Hejka wszystkim.
Noc przespana całkiem spokojnie - padnięta po prostu byłam i tyle.

pinula to dziś ja Cię normalnie uściskam - współczuję Ci z serca, bo doskonale znam te uczucia, których doświadczasz
U mnie na razie całkiem normalnie - oby jak najdłużej

Ja o jakichś blokadach na neta nie mam nawet co marzyć bo:
1. Mój jest informatykiem (i prędzej on mi może coś takeigo zrobić :cool:)
2. Jak już przyrośnie do kompa, to w ruch idzie gra a nie net :eek:

Bozienka uważaj na siebie - pewnie jest tak jak piszesz: za ciepła kąpiel. Ja też trochę odpuściłam (profilaktycznie) z temperaturą wody - zawsze zlewałam sie wrzątkiem, ale teraz to tak z umiarem się staram...

Włoski? Też sobie cos ostatnio czerwień upodobałam - do 26 roku życia nigdy nie farbowałam, a teraz to tak 3-4 razy w roku funduję sobie zabieg u fryzjera, w pozoostałym czasie szampon jak mi się chce. Jakąś rewolucję chcę zrobić przed świętami - już mam umówioną wizytę...

U mnie też piękna pogoda, ale trzeba się wziąć za obiad. Małża chyba wyślę do żelazka (sam się zdeklarował - jak coś przeskrobie, to potem zawsze kochany jest ;-)). A po południu wybierzemy się chyba do mojej mamy - zawieźć jej komputer :szok:, bo chciała maszynę do pisania, więc postanowiłam nauczyć ją nowszych metod :-D. I może skoczymy od razu do jej znajomej oglądnąć/przywieźć łóżeczko dla Maleństwa :-) (ponoć jest takie większe do przerobienia później na tapczanik :baffled: a tapczan na potem już mamy - niejeden nawet)

Życzę Wam sympatycznej, słonecznej i cudownej niedzieli - odpoczywajcie, regenerujcie siły, pozwólcie sobie na lenistwo albo aktywność - co tam każda z Was woli - niech ten dzień będzie po prostu Wasz :-)

villandra ja tez uwielbialam kompiel we wrzatku ale odpuscilam ale pewnie wczoraj troszke zagoraca wlalam sobie ciesze sie ze juz wsyztsko ustapilo co prawda strach zostaje jak tylko mnie zakluje albo zaboli albo cokolwiek odrazu strach ze cos sie dizeje niedobrego :(

Postaram sie potem wszucic fotkę :tak:

Bozienka- mi sie na przestrzeni tych 20 tygodni z dwa- trzy razy zdarzylo ze mialam takiego wlasie glutka bezbarwnego z niteczka krwi ( ostatnio wczoraj no tabene :sorry: ) Ale zupełnei nigdy sie nic nie działo..
Jesli tylko cos by Cię zaniepokoiło szuraj na pogotowie!

Ja zasnelam po 4.. czytałam ..
Plecy mnie łupia kłade sie zaraz znowu pod kołdrekę ( a taka piekna pogoda wszyscy z domu wybyli do dziadków ehh).

Miłej niedzieli Wam życzę!

tunia odpoczywam odpoczywam nawet maz sie drze jak ide do wc hehe mowi ze mi zaraz nocnik przyniesie ;) angel wlasnie takie mi sie wczoraj zdazyly pierwszy to taki bardziej zabarwiony krwia 2 to taki troszke ale naprawde to bylo malutko tego dzisiaj juz wrocilo do normy wsyztsko

reklama
villandra ja tez uwielbialam kompiel we wrzatku ale odpuscilam ale pewnie wczoraj troszke zagoraca wlalam sobie ciesze sie ze juz wsyztsko ustapilo co prawda strach zostaje jak tylko mnie zakluje albo zaboli albo cokolwiek odrazu strach ze cos sie dizeje niedobrego :(
jej...mam nadzieje ze juz ok,ale ja mimo wszystko bym to sprawdzila u lekarza

Do góry