reklama
pinula30
Fanka BB :)
Niestety to nie żyłki. Zyłki mam obok rozstępów. Zresztą żyłki są fioletowo niebieskie, a rozstępoy ma w kolorze kilkudniowego siniaka pod brodawkami o kształcie błyskawicy z obrazków tylko z pozycji poziomej, a tak żyłki nie przebiegaja...Pinula - te fioletowe rozstępy na piersiach, to na pewno nie prześwitujące żyłki? Bo żyłki są normalne, a rozstępy podobno są czerwone na początku.
a boli was kregoslup ? jelsi tak to tak wiecie intensywnie caly czas czy tak przychodzi odchodzi bol by znow przyjsc ?? (mozna stosowac plastry rozgrzewajace w ciąży?)
teraz ogladam ojca mateusza i sie relaskuje ;]
Ja oglądam radwańską bardziej z przymusu niż z ochoty...
A plastrów rozgrzewających nie wolno stosowac w ciąży, ani żadnych maści przeciwbólowych/ Przeciwzapalnych. Masaż też odpada, także pozostaje nnam cierpiec.
Mnie plecy bolą jak długo siedze w jednej pozycji lus długo stoje. Dlatego czasem mnie bolą w pracy, a studiach jak mam zjazdy to już zawsze mnie bolą
pinula30
ja ostatnio na wizycier rozmawialam z lekarzem o lekach i powiedzial ze wszystko na bazie paracetamolu jest Ok - apap mozna brac, zakaz apsiryny, rutinoskoebin mozna brac na przeziebienie i pastylki do ssania na gardlo tez wszystkie - na poczatku ciazy ostrozniej ale teraz juz spokojnie, lepiej dzialac na przeziebienie niz potem brac antybiotyki
Z tymi tabletkami na gardło trzeba uważac. I na pewno nie można stosowac wszystkich dostępnych tabletek. Czesc z nich zawiera np beznokainę, której nie zaleca się w ciąży. Jest grupa leków na gardło które bez problemu można stosowac w ciąży i lepiej poza tą grupe nie wychodzic.
Fakt faktem, gdyby nas teraz złapało przeziębienie i potrzebny by był antybiotym to jest to teraz zdecydowanie bezpiecniejsze niż w I trymestrze, i więcej leków do wyboru.
Ale oczywiście bycie w zdrowiu jest najlepsze....
A ja dzisiaj kończe 22 tydzień siala siala la lal ....
V
villandra8
Gość
kombinuję z tymi fotami...
Słuchajcie, nie wiem czy moje półmegowe łącze nie daje rady czy ja coś robię źle, ale nic mi nie wychodzi.
Klikam na ikonę wstawiania foty, wybieram plik (oczywiście odpowiednich rozmiarów), daję polecenie wgraj pliki, pojawia mi się pasek postępu, który dochodzi do końca i koniec - zupełnie jakby brakowało na końcu jeszcze jakiegoś "ok" czy coś. Coś się wyświetla w poście, ale przynajmniej ja nie widzę, żedby pojawiło się zdjęcie.
brak mi pomysłu...... Poradźcie co robię źle...
Słuchajcie, nie wiem czy moje półmegowe łącze nie daje rady czy ja coś robię źle, ale nic mi nie wychodzi.
Klikam na ikonę wstawiania foty, wybieram plik (oczywiście odpowiednich rozmiarów), daję polecenie wgraj pliki, pojawia mi się pasek postępu, który dochodzi do końca i koniec - zupełnie jakby brakowało na końcu jeszcze jakiegoś "ok" czy coś. Coś się wyświetla w poście, ale przynajmniej ja nie widzę, żedby pojawiło się zdjęcie.
brak mi pomysłu...... Poradźcie co robię źle...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Angel.
Zwierzoholik;)
Dziewczyny naprawde sie nie katujcie, paracetamol jest nieszkodliwy ...szkoda nerwów i meczenia się..
Ja tez odczuwam plecki.. czasem jak nagle usiade to aż mnie tak pulsuje w krzyżu dziwnie :/ Ehh co poradzic ;-)
Ja tez odczuwam plecki.. czasem jak nagle usiade to aż mnie tak pulsuje w krzyżu dziwnie :/ Ehh co poradzic ;-)
Angel ale prochy przynajmniej mi na ten ból nie pomagają, nie wiem może jakieś silne ketonal czy coś dało by radę
Ja nawet siedzieć nie mogę za długo, jak siedzę przed kompem to się mega mega męczę, ale co mam innego robić?
Ja nawet siedzieć nie mogę za długo, jak siedzę przed kompem to się mega mega męczę, ale co mam innego robić?
nusia181
Angel ale prochy przynajmniej mi na ten ból nie pomagają, nie wiem może jakieś silne ketonal czy coś dało by radę
Ketonalu na pewno nie można stosować. To jest bardzo silny lek. JA go stosowałam na okres, bo miałam bardzo bolesne. Jak siedzisz przed kompem spróbuj podłożyć pod plecy ( zza plecy ) poduszkę. Mi troszkę pomaga.
Angel.
Zwierzoholik;)
Villandra
zatzadzaj załącznikami -> dodaj pliki-> wybierz pliki-> wgraj pliki - pasekj wgrywania powinien zniknac i masz to samo okienko plus fotke na dole odzieloną klik-> INSERT INLINE ( z 1 zrobi sie w nawiasie 0 ) -> Done.
Jesli tak ci cos jednak nie dzialaj wyproboj photobucket.com - zarejestrowac, zalogowac, wgrac foty wybrac link z i wkleic w okno tu ;-) atomówka...oją się paracetamolu czy cos.. Szkoda nerwow.
zatzadzaj załącznikami -> dodaj pliki-> wybierz pliki-> wgraj pliki - pasekj wgrywania powinien zniknac i masz to samo okienko plus fotke na dole odzieloną klik-> INSERT INLINE ( z 1 zrobi sie w nawiasie 0 ) -> Done.
Jesli tak ci cos jednak nie dzialaj wyproboj photobucket.com - zarejestrowac, zalogowac, wgrac foty wybrac link z i wkleic w okno tu ;-) atomówka...oją się paracetamolu czy cos.. Szkoda nerwow.
reklama
V
villandra8
Gość
Dzięki Angel za podpowiedź, ale jednak nic mi z tego nie wychodzi (może to wina przeglądarki?). Spróbujmy inaczej...
Wrzucam tu linka do swojego profilu na facebooku - specjalnie do zdjęć - są publiczne, więc powinno dać sie podziwiać...
FOTKI PIERNIKOWYCH DZIEŁ
piernikowe cudeńka | Facebook
Wrzucam tu linka do swojego profilu na facebooku - specjalnie do zdjęć - są publiczne, więc powinno dać sie podziwiać...
FOTKI PIERNIKOWYCH DZIEŁ
piernikowe cudeńka | Facebook
Ostatnio edytowane przez moderatora: