reklama
V
villandra8
Gość
Dentysta - umówienie wizyty ściga mnie tez juz powoli (choć jak byłam ostatnio, to wszystko było ok - miałam wyleczone przed ciążą - teraz też nic się nie dzieje, ale wolę nie czekać aż się zacznie). Jak leczyłam z NFZ to też regularnie te same dziury do lepienia, odkąd szarpnęłam się prywatnie, to juz tylko sporadycznie coś do roboty.
Cycusie wrażliwe owszem - co robić - taki urok. Jak się zacznie karmienie, to pewnie tylko gorzej będzie, zanim tę sztukę opanujemy w naszych duetach (albo triach). Ale damy przecież radę, bo któż by inny temu podołał, jak nie my?;-)
No, a forum rozleniwia - owszem - zwłaszcza jak się ma włączony komp i co chwilę sie zerka, co tam nowego i każdy pretekst dobry na "maleńką" przerwę na oddech. No a te, które muszą do pracy i innych zajęć to potem nas nadrobić nie mogą - oj, niedobre my .Ale korzystajmy, póki możemy - tak sobie myślę...
Cycusie wrażliwe owszem - co robić - taki urok. Jak się zacznie karmienie, to pewnie tylko gorzej będzie, zanim tę sztukę opanujemy w naszych duetach (albo triach). Ale damy przecież radę, bo któż by inny temu podołał, jak nie my?;-)
No, a forum rozleniwia - owszem - zwłaszcza jak się ma włączony komp i co chwilę sie zerka, co tam nowego i każdy pretekst dobry na "maleńką" przerwę na oddech. No a te, które muszą do pracy i innych zajęć to potem nas nadrobić nie mogą - oj, niedobre my .Ale korzystajmy, póki możemy - tak sobie myślę...
Angel.
Zwierzoholik;)
A dzis wyjątkowy tu ruch, nie nadąrzam ;-)
Czas sie troszke ogarnąć..
Czas sie troszke ogarnąć..
MaMicurina
Fanka BB :)
ja mialam na poczatku a teraz spokój....po prostu sa wieksze:-)też macie takie tkliwe cycoliny ? bo mnie juz zaczyna szlag trafiac... najmniejsze otarcie o "Panią Brodzie" i cierpięęęęę, cierrrrrpię
Ja mam dziś slaby dzien...spie i spie i spię...a powinnam wybrac sie do Ikea...
Nic nie robie a i tak mi sie nie chce
V
villandra8
Gość
Bozienka - mamy nową forumowiczkę od wczoraj: Yummy_Mummy; to ona oczekuje dwóch pociech, prawdopodobnie chłopczyka i dziewczynki
Bozienka24
aaa bedziecie3 polowac na yutobe sobie popatrzcie albo w wojka google wpiszcie porod haha i wam wyjdzie
http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Filmy-z-porodu prosze linka
http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Filmy-z-porodu prosze linka
Ostatnia edycja:
reklama
Bozienka24
hahah tunia jak bym slyszalam mojego meza hahaha a niemusisz byc nacinana ja sobie tego nie zyczylam