reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dentysta - umówienie wizyty ściga mnie tez juz powoli (choć jak byłam ostatnio, to wszystko było ok - miałam wyleczone przed ciążą - teraz też nic się nie dzieje, ale wolę nie czekać aż się zacznie). Jak leczyłam z NFZ to też regularnie te same dziury do lepienia, odkąd szarpnęłam się prywatnie, to juz tylko sporadycznie coś do roboty.

Cycusie wrażliwe owszem - co robić - taki urok. Jak się zacznie karmienie, to pewnie tylko gorzej będzie, zanim tę sztukę opanujemy w naszych duetach (albo triach). Ale damy przecież radę, bo któż by inny temu podołał, jak nie my?;-)

No, a forum rozleniwia - owszem - zwłaszcza jak się ma włączony komp i co chwilę sie zerka, co tam nowego i każdy pretekst dobry na "maleńką" przerwę na oddech. No a te, które muszą do pracy i innych zajęć to potem nas nadrobić nie mogą - oj, niedobre my :shocked2:.Ale korzystajmy, póki możemy - tak sobie myślę...

A ja dziś mimo wielkiej ochoty nie mam czasu na dzień lenia :-)
Mam męża w domu i robimy małe pożądki bleeeeeeeeeee
Idę poprasować firanki a potem myć kuchnie . Zaglądnę wieczorkiem ....

reklama
Do góry