reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dżem dobry.

Przespałam mój domestos :((( :szok::szok::szok::szok: - moze jutro mi się uda:p

dziś z Lubym moze ze dwie godziny spalismy - durna ta noc była i stresująca.

Poczytałam co tam pobazgrałyście, ale zaś połowy nie pamiętam:baffled:

Bliźniąt gratuluje!! mnie się marzyło zawsze takie podwójne szczeście za jednym zamachem:cool2: super, fajnie:)))

obecnie wrąbałam poł czekolady i idę się odziać.
Niebawem do was wrócę żeby Wam podokuczać :)

też macie takie tkliwe cycoliny ?:hmm: bo mnie juz zaczyna szlag trafiac... najmniejsze otarcie o "Panią Brodzie" i cierpięęęęę, cierrrrrpię :shocked2:

reklama
Monika współczuję takich przepraw z zębami... Ja chodzę do prywatnego gabinetu - mój dentysta nawet nie stara się o kontrakt z NFZ bo stwierdził, że wtedy fundusz pokrywa wydatki jedynie na najgorsze wypełnienia, które chyba jeszcze tylko w w najbiedniejszych krajach na świecie używają :dry: a tak za przyzwoita ceną mam najlepsze wypełnienia, bezpieczne znieczulenia i super obsługę a do tego gwarancję na wykonane ząbki :tak:

Bozenka leż leż - na dobre Wam to wyjdzie :tak:

leń, leń... mam to samo - prasowanie mnie też czeka - ogromniasta sterta, ale to juz jak Dobrusia z przedszkola wróci. Miszekanko posprzątałam z grubsza (tyle ile da sie przy remoncie :dry:) - dzisiaj teściowa do Dobrusi przyjeżdża więc chcąc nie chcąc wizytacja będzie :-p tylko moja teściowa z tych, co się nie czepia, a jeszcze tu pranie poskłada, tam coś ułoży itp. A nie chciałabym, żeby jeszcze nam w domku sprzatała :zawstydzona/y: z reszta ostatnio się pytała kiedy ma przyjechać okna nam pomyć :szok:

zaraz po mała lecę i chyba potem do biblioteki skoczymy, bo książkiu przeczytane a ja bez książki do poduszki to zasnąc nie umiem...

też macie takie tkliwe cycoliny ?:hmm: bo mnie juz zaczyna szlag trafiac... najmniejsze otarcie o "Panią Brodzie" i cierpięęęęę, cierrrrrpię :shocked2:

ja sie juz przyzwyczaiłam. Przed pierwszą ciążą to luzik, a po porodzie to masakra - mała tak mi sutki wyciągnęla, ze byle otarcie, czy powiew chłodu a mi juz bezpieczniki wyskakiwały - mega stresujące jak dla mnie, szczególnie, że nawet pod usztywnianą bielizna było widać :zawstydzona/y: teraz jedynie się krzywię jak po kapieli wskakuję w koszulę nocną bez stanika....

ehhh no przynajmniej niejestem sama :) a cos mi sie o oczy obilo ze jakies blizniaki tu sie pojawily i ja to przeoczylam ????? ktora ma blizniaki ??? ehh moj synek kochany buduje z klockow karmniki jedne duze dla bocianow bo one wroca a drogi maly dla malych ptaszkow

a mnie tak juz niebola strasznie jak jeszcze pare tygodni temu w jeden dzien mocniej w drogi mniej :) na zimno niereagoja ale za to jak zciagne stanik to jak bym sobie kamienie przywiazala takie ciezkie sie wydaja ze szok a jakie mam piekne hohoho jedna wielka zyla nanich :) maz dzisiaj domnie boze ale ci brodawki zczarnialy i sie zrobily duze no on to lubi mnie pocieszyc

Ostatnia edycja:
Mata ja sobie zęby leczyłam kilka lat temu, miałam super dentystkę a ona miała podpisany kontrakt z funduszem i za wypełnienia zębów jej dopłaty robiłam do tych droższych plomb co są światłoutwardzalne, nie wiem jak się one zwą fachowo... dopłacałam od 30 do 50zł jak było kanał do leczenia a teraz za plombę prywatnie bez dopłat płacę 80zł i to tylko ubytki więc żałuję że nie mieszkam już tam gdzie mieszkałam kilka lat temu z rodzicami, tęsknię za panią dr, a moi rodzice dalej do niej chodzą i plomby tyle lat i są super założone nic się nie dzieje
co do NFZ to wolę podziękować, zęby ma się tylko jedne i wolę mieć swoje jak najdłużej, a od tego co oni robią wolę trzymać się z daleka :biggrin2:

Ogladalam wczoraj ta porodowke:-)najbardziej w pamieci mi zapadla ta kobicina co pod zadnym wypadkiem nie chciala zadnego znieczulenia ba nawet do monitora nie chciala sie podpiac i mowi "bede rodzic silami natury"Rodzila razem z meczem i oboje wydawali z siebie takie dzwieki jak jelenie maja gody:-D:-D:-Dno nie wiem moze jej to pomagalo tylko ze ja tego nie widzialam:baffled:

reklama
Do góry