reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
trzymam kciuki i daj nam szybciutko znac co i jak :) NAPEWNO BEDZIE DOBRZE :) ZOBACZYSZ MALUSZEK ROSNIE SOBIE A TY MOZE MASZ PODCZAS CIAZY DELIKATNIEJSZY ZOLODECZEK ;) TZRYMAM MOCNO KCIUKI :)

Ola - trzymam kciuki mocno, a może do szpitala od razu pojedź, niech Cię przebadają na izbie przyjęć, zrobią usg, jak trzeba to krew...

dzięki dziewczyny,ale jestem przerażona.. idę leżeć... Z jagodą nie miałam takich rewelacji....

Doris - do szpitala nie chce,bo oni mnie na bank zostawią<wiem na pewno,a zanim znajdzie się jakiś lekarz to eeee szkoda gadać>

Dzień dobry. JA sie dopiero obudziłam. spałam ponad 10 godzin i tylko dwie wizyty w łazience:-) W ogóle w gardle czuję jakby "gulę" nie wiem czy mnie choróbstwo nie bierze:/ Nieługo kumpelka z synkiem przychodzi na kawkę:-) A dziś mam wolne od pracy więc bede odpcozywac:-)

Ola trzymam kciuki za wizytę. Na pewno wszytko jest z dobrze z dzidzią. daj znac jak już będziesz po.

Bozienka ale ty masz przeboje z tym swoim mężulkiem... Jak zaczynają chorować... to jest masakra.

a ja gotuję obiad .
Zapachy się już unoszą i zaczyna mi burczeć w brzuchu .
Wczoraj przyszły moje witaminki , chyba już najwyższy czas bo ostatnio słabiej się czuje . Może to też przez przesilenie jesienno- zimowe .
Za tydzień zmiana czasu . Jak ja jej nie lubię , dzień od razu wydaję się duuuużo krótszy :no:

Martwię się trochę o mojego Boryska , narzeka na ból nóżki . Budzi się w nocy i płacze . Myślałam że może to grypowe bóle stawów, bo pojawiły się wraz z gorączką... ale już dawno gorączki nie ma a nadal się skarży ...
Poczekam jeszcze parę dni i chyba wybiorę się do lekarza ..

Doris nie znam się na nebulizatorach , ale koleżanka polecała kiedyś taki
Włoski inhalator CA-MI MIKO do pracy ciągłej (1845596126) - Aukcje internetowe Allegro
i co o nim pisała
"AnitA TEN MÓJ własnie jest mały i poreczny - co jest dużym plusem gdy musisz go gdzies zabierac- ja mój pakowałam do mamy , jak W był chory. Czy jest gotowy do ciągłej pracy(inhalacja trwa około 20 minut) ja bywa że inhaluje 6-7 razy w ciągu dnia. Ma końcówke do ust( ustnik) , zbiorniczeka na leki i dwie maseczki dla dziecka i dla dorosłego.
Chwalą tez Medele ale jest na pewno droższa ( chyba koło 200 zł )"

reklama
Mini - dzięki, właśnie jeden z moich typów to Medel i właśnie ok. 200 zł zamierzam na to przeznaczyć. Tylko koleżanka poleciła mi, żebym szukała takiego, co można używać w dowolnej pozycji, a większość (w tym Medel) ma być używana w pozycji pionowej. Sama więc już nie wiem... Współczuję bólu nóżki. Niedawno usłyszałam pierwszy raz w życiu o bólach wzrostowych - właśnie nóżek, może to coś takiego?

Do góry