reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
trzymam kciuki i daj nam szybciutko znac co i jak NAPEWNO BEDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ MALUSZEK ROSNIE SOBIE A TY MOZE MASZ PODCZAS CIAZY DELIKATNIEJSZY ZOLODECZEK TZRYMAM MOCNO KCIUKI
dzięki dziewczyny,ale jestem przerażona.. idę leżeć... Z jagodą nie miałam takich rewelacji....
Doris - do szpitala nie chce,bo oni mnie na bank zostawią<wiem na pewno,a zanim znajdzie się jakiś lekarz to eeee szkoda gadać>
Doris - do szpitala nie chce,bo oni mnie na bank zostawią<wiem na pewno,a zanim znajdzie się jakiś lekarz to eeee szkoda gadać>
nusia181
Fanka BB :)
Dzień dobry. JA sie dopiero obudziłam. spałam ponad 10 godzin i tylko dwie wizyty w łazience:-) W ogóle w gardle czuję jakby "gulę" nie wiem czy mnie choróbstwo nie bierze:/ Nieługo kumpelka z synkiem przychodzi na kawkę:-) A dziś mam wolne od pracy więc bede odpcozywac:-)
Ola trzymam kciuki za wizytę. Na pewno wszytko jest z dobrze z dzidzią. daj znac jak już będziesz po.
Bozienka ale ty masz przeboje z tym swoim mężulkiem... Jak zaczynają chorować... to jest masakra.
Ola trzymam kciuki za wizytę. Na pewno wszytko jest z dobrze z dzidzią. daj znac jak już będziesz po.
Bozienka ale ty masz przeboje z tym swoim mężulkiem... Jak zaczynają chorować... to jest masakra.
Mini55
&&&&&
a ja gotuję obiad .
Zapachy się już unoszą i zaczyna mi burczeć w brzuchu .
Wczoraj przyszły moje witaminki , chyba już najwyższy czas bo ostatnio słabiej się czuje . Może to też przez przesilenie jesienno- zimowe .
Za tydzień zmiana czasu . Jak ja jej nie lubię , dzień od razu wydaję się duuuużo krótszy
Martwię się trochę o mojego Boryska , narzeka na ból nóżki . Budzi się w nocy i płacze . Myślałam że może to grypowe bóle stawów, bo pojawiły się wraz z gorączką... ale już dawno gorączki nie ma a nadal się skarży ...
Poczekam jeszcze parę dni i chyba wybiorę się do lekarza ..
Doris nie znam się na nebulizatorach , ale koleżanka polecała kiedyś taki
Włoski inhalator CA-MI MIKO do pracy ciągłej (1845596126) - Aukcje internetowe Allegro
i co o nim pisała
"AnitA TEN MÓJ własnie jest mały i poreczny - co jest dużym plusem gdy musisz go gdzies zabierac- ja mój pakowałam do mamy , jak W był chory. Czy jest gotowy do ciągłej pracy(inhalacja trwa około 20 minut) ja bywa że inhaluje 6-7 razy w ciągu dnia. Ma końcówke do ust( ustnik) , zbiorniczeka na leki i dwie maseczki dla dziecka i dla dorosłego.
Chwalą tez Medele ale jest na pewno droższa ( chyba koło 200 zł )"
Zapachy się już unoszą i zaczyna mi burczeć w brzuchu .
Wczoraj przyszły moje witaminki , chyba już najwyższy czas bo ostatnio słabiej się czuje . Może to też przez przesilenie jesienno- zimowe .
Za tydzień zmiana czasu . Jak ja jej nie lubię , dzień od razu wydaję się duuuużo krótszy
Martwię się trochę o mojego Boryska , narzeka na ból nóżki . Budzi się w nocy i płacze . Myślałam że może to grypowe bóle stawów, bo pojawiły się wraz z gorączką... ale już dawno gorączki nie ma a nadal się skarży ...
Poczekam jeszcze parę dni i chyba wybiorę się do lekarza ..
Doris nie znam się na nebulizatorach , ale koleżanka polecała kiedyś taki
Włoski inhalator CA-MI MIKO do pracy ciągłej (1845596126) - Aukcje internetowe Allegro
i co o nim pisała
"AnitA TEN MÓJ własnie jest mały i poreczny - co jest dużym plusem gdy musisz go gdzies zabierac- ja mój pakowałam do mamy , jak W był chory. Czy jest gotowy do ciągłej pracy(inhalacja trwa około 20 minut) ja bywa że inhaluje 6-7 razy w ciągu dnia. Ma końcówke do ust( ustnik) , zbiorniczeka na leki i dwie maseczki dla dziecka i dla dorosłego.
Chwalą tez Medele ale jest na pewno droższa ( chyba koło 200 zł )"
reklama
*Doris*
Zadomowiona(y)
Mini - dzięki, właśnie jeden z moich typów to Medel i właśnie ok. 200 zł zamierzam na to przeznaczyć. Tylko koleżanka poleciła mi, żebym szukała takiego, co można używać w dowolnej pozycji, a większość (w tym Medel) ma być używana w pozycji pionowej. Sama więc już nie wiem... Współczuję bólu nóżki. Niedawno usłyszałam pierwszy raz w życiu o bólach wzrostowych - właśnie nóżek, może to coś takiego?