reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejka, dzieki raz jeszcze za miłe slowa sama jestem zachwycona tymi fotkami, beda wspaniala pamiatka szczegolnie . ze oczatek nowego tygodnia sie zgral ;-)

Ola nie martw sie tak ! Spójrz na podpis w twoim suwaczku! Myśle, ze to jakas infekcja - oczywiscie jak nnajszybcie do lekarza,ale napewno z dzidzia jest wszystko w najlepszym porządku!!

Noc usłana potwornie ciezkimi snami .. nie da sie tego opisac..

Co do kremów to ja mam Perfecta mama, bardzo sobie chwale i jeszcze troche jest a smaruje sie od przylotu prawie codziennie na noc ;-)
Prypomnijcie prosze z allegro tem krem tlusciejszy najbardziej polecany poza mustelą?

co do kłucia w boku brzucha tez mam, i tez mi sie wydaje, ze małe musi sie jakos ukladac i przyciskac nerw bo odrazu mija :tak:

ah aina83 witaj wśród nas! :-) No i wkoncu ktos pozniej ma termin jak ja hihi ;-)

reklama
Dzień dobry po weekendzie.
Udany , udany. W sobote uszczęśliwiona babcia na swoje urodziny, podroż przebiegla bez przystanku na siusiu wiec ok;p, w niedziele na "służbie" był u nas mój 2,5 letni chrześniak więc tez mieliśmy wesoło :)
Tylko, że zjadł mi mój "styropian" ;p
Czujemy się nawet, nawet... strasznie marznę i ból głowy nachodzi często no ale znosimy, znosimy:)
Wczoraj z Lubym graliśmy wieczorem w Wormsy :-D

Nadrobiłam jakimś cudem wasze "wypociny" - masakra. uf!
... co z tego jak połowy już nie pamiętam :)

no ale mnie też męczą bóle głowy coś często - cóż:)
Bozienka - ja widze, że masz z tym swoim Panem ładne przeboje - też takie miałam... lat kilka:p - zawsze byłam za dobra, wszystko z przymrozeniem oka, nie umialam sie gniewac długo i jak sie przyzwyczail to tak zostalo, ale, ale! jak sie stawiac zaczelam to pan grzeczniejszy o wiele:)

Angel - doczytałam, że urwis znalazł Twój pęcherz :) - no pieknie. U nas to ulubione miejsce na zabawę chyba obecnie;-)

co do rozstępów to mam swoje stare na piersiach udach i tyłku, ale są blade i juz sie z nimi oswoiłam - szybko tyje, szybko chudne - nie umiem kontrolowac zbytnio wagi :p - są efekty.
Ciążowe narazie mi nie wyskoczyły, ale jestem swiadoma, ze moga się pojawić, bo mam tendencje do tego nawet jakbym się smarowała wszystkim co godzinę:) - zawsze często nawilżałam skórę i i tak się pojawiały.
teraz uzywam oliwki na rozstepy BabyDream, zwykłej bambino a do nóżek i piersi mam kremy z perfecta mama - nie licze na to, ze nie będę miała rozstępów, ale przynajmniej będe nawilżona no i te zapachy mnie nie drażnią.
mam nadzieję, że będę miała siłę po porodzie na to by systematycznie nawilżac ciało tak jak teraz - bo jak się chudnie to przeciez tez się rozstepy pojawiaja.
Jak się pojawią - to się pojawią (dzidziusiowe pamiątki moje:) ) , a jak się nie pojawią to moze jeszcze pokaze się w ładnym bikini - tratata, jasne:D

no i za Olę kciuka trzymam oczywiście!

- za dużo żeście nabazgroliły w ten week;)

Ostatnia edycja:
Mata - dzięki - widzę, że właśnie ten inhalator można używać w dowolnej pozycji!
Mini - jasne, jak zakupię i przetestuję kilka razy to będę mogła wyrazić opinię, ale z tego co czytam i słyszę od znajomych, to właściciele inhalatorów są zadowoleni z ich efektów. Jak infekcja schodzi na uszy to nieciekawie - u Emilki od jakiś trzech tygodni siedzi w zatokach, nosie i gardle.

Mata jak remont ?? Zdjęcia będą ??

Remont pretenduje do rekordu Guinnessa na najdłużej remontowane 3 m 2 :crazy: na razie taki mamy bajzel, że nie ma sensu fotek robić, chyba, że chcecie zobaczyc z czym na codzień przychodzi mi się męczyć :confused2: Teraz praktycznie czekamy, az szwagier zamontuje zdejmowalna obudowe na rury - obiecał zrobic, a od dwóch tygodni nawet nie zajrzał do nas :baffled:

widzę, że sporo maluchów z pęcherza urządza sobie trampolinkę :rofl2:

Doris nie do końca mozna używac w każdej pozycji, bo nie w każdej będzie dobrze płyn rozpylany, ale sie przynajmniej nie wylewa ;-) a inhalator kupiłam jak Dobrusia miała z pół roku i dawałysmy się na półleżąco inhalować :tak:

Dziewczyny, przepis na murzynek wrzucam w odpowiedniej zakładce, mój mąż wcina aż się uszy trzęsą, no i ja też:zawstydzona/y:

Olavip, bądź dobrej myśli, pewnie to jesienne przesilenie i coś się do ciebie przyczepiło, pozytywne nastawienie do podstawa

Lina, a domowe metody stosujesz: czosnek/cytryna/imbir etc, możesz też wapno musujące i rutinoskorbin oraz jakąś sól morską do nosa w sprayu, choć mawiają że katar to tydzień alo 7dni

Doris, to w czwartek się jeszcze zmailujemy aby dokładnie ustalić gdzie w Wola na herbatkę w piątek, może kafejka na piętrze obok almidecor?

Angel, wyglądasz cudnie, ach jak ja ci tyych spacerów nad morzem zazdroszczę:blink:, a mia zakazali ruszać się poza Wwę więc do rodziców do Sopotu na pewno nie pojadę, a bym sobie pospacerowała i na dorsza poszła takiego świeżego mmmmmm pycha
Aina83, witaj serdecznie:-):-)
ja też na L4 (niestety masywany krwotok w 13tc i krwiak zmusił mnie do leżenia), i myślałam, że to jakaś maskra i za karę, ja kobieta pracująca po 10-12 godzin, a teraz doceniam proste rzeczy: mam czas na poczytanie gazet, książek, pouczenie się hiszpańskiego, porobienie cudeniek z flilcu na choinkę, ugotowanie czegoś pycha dla mnie/małego i męża, poszukiwania rzeczy do wyposażenia naszego nowego domku etc.... i nie żałuję, że moja 'kochana' korporacja zabrała telefon/komputer/samochód mam teraz czas dla siebie i czas na babyboomforum :-)

Aina witaj:-)
Właśnie zjadłam cale opakowanie rurek kakaowych, tak sie cieszylam ze co kazda wizyte przybieram tylko kilogram a teraz chyba tak wesolo nie bedzie:-)tak jak na poczatku nie moglam jesc tak teraz jem i jem:szok:

Tunia - narobiłaś mi ochoty na rurki z biedronki ;> a nie chce mi się iść specjalnie... Tylko, że najgorsze jest to, ze jak mnie najdzie na cos ochota to MUSZĘ to zjeść, bo wariuje:p

oby minęło, oby minęło, oby minęło!

reklama
Do góry