reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
tunia dobre, dobre i podobno to zięciowie się z teściowymi nie dogadują... moja też skacze koło męża ale i jego mama koło mnie... szczerze mówiąc mam w tedy ochotę ją pogryźć
ja mam rozstępy na samym dole brzucha, w sumie to tak mi się zaczynają koło linii majtek
Ja tam nic do teściówki nie mam :-) Zreszta nie spedzałabym z nia sama tygodni tak jak teraz ;-) Kupuje ciuchy, gazetki, jedzonko - pedzi przez caly sklep po cole czy sprita specialnie dla mnie.. No zyc nie umierac Oczywiscie wiadomo kazdy ma swoje, ale ja nie wdaje sie z nia w zadne dysksuje czy cos co moglo by zaklocic sielanke, po co znowu polece na pol roku i po co ;-)
Perelandra
Fanka BB :)
Oczywiscie wiadomo kazdy ma swoje, ale ja nie wdaje sie z nia w zadne dysksuje czy cos co moglo by zaklocic sielanke, po co znowu polece na pol roku i po co ;-)
widzę Angel, że przyjęłyśmy podobną taktykę w stosunku do teściowych co nam generalnie daje spokój i przynajmniej wrażenie sielanki :-);-)tyle, że ja mama teściową na miejscu i wystarczy mi jak się z nią spotkam raz na tydzień - w niedzielny wieczorek
za tą mąż teraz widuje się z nią codziennie, bo mama pomaga mu w sklepie po pracy i od razu widać jej wpływ na niego , a raczej jej zachowanie w stosunku do niego - jakby był małym chłopcem, synuniem mamusi i to mnie dobija
ale na szczęście to tylko do końca miesiąca
Ostatnia edycja:
Angel.
Zwierzoholik;)
widzę Angel, że przyjęłyśmy podobną taktykę w stosunku do teściowych co nam generalnie daje spokój i przynajmniej wrażenie sielanki :-);-)tyle, że ja mama teściową na miejscu i wystarczy mi jak się z nią spotkam raz na tydzień - w niedzielny wieczorek
za tą mąż teraz widuje się z nią codziennie, bo mama pomaga mu w sklepie po pracy i od razu widać jej wpływ na niego , a raczej jej zachowanie w stosunku do niego - jakby był małym chłopcem, synuniem mamusi i to mnie dobija
ale na szczęście to tylko do końca miesiąca
A bo jak czytam to my to takie podobne jestesmy
Perelandra
właśnie zauważyłam już kilka razy, że podobne mamy podejście do wielu spraw :-) nie pamiętam już dokładnie co to było ale już kilka razy o tym pomyślałamA bo jak czytam to my to takie podobne jestesmy
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, jeśli chodzi o smarowidła, to chciałam wygłosić pochwałę oliwki Kolastyny " Rajska oliwka" - ładny zapach, nienachalnie na skórze się prezentuje, nie tłuści ubrania, no i tania. Najlepszy dla mnie jak dotąd , sposób na wysuszającą się skórę. Rozstępów(nowych, ciążowych ) na razie nie stwierdziłam, więc może jeszcze na mnie przyjdzie czas, ale może ta oliwka jednak coś daje. Polecam z czystym sumieniem.
MaMicurina
hahaha ale dobreJa tym babydream to smaruje brzuch i piersi, a gdzie Ty masz te rozstepy?
Wlasnie wrocilismy od moich rodzicow no i oczywiscie moja mama uwielbia mojego meza i skacze kolo niego jak kolo jajka, a moze kawke a moze zupke a moze cos tam jeszcze juz jej mialam powiedziec a moze w dupke go pocaluj jeszcze no nie wytrzymam!
Angel.
Zwierzoholik;)
właśnie zauważyłam już kilka razy, że podobne mamy podejście do wielu spraw :-) nie pamiętam już dokładnie co to było ale już kilka razy o tym pomyślałam
Ha dokłądnie mam to samo
A ja juz ze slinotokiem ide jesc domowej roboty pizze ze wszystkimi najlepszymi skladnikami maaaaaasa sera
reklama
Bozienka24
hahahahahha jak kazda tesciowa o ziecia ja jak sie kluce ze swoim to moja mama zawsze czyma jego strone a juz niewspomne i skakaniu kolo niego jeszcze dobrze niewstanie a juz kawa zrobiona hahahaha no ale to sa uroki tesciowych