reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka jak tam teściówka ?? ;-)

Tunia :-D:-D:-D

Moi chłopcy wzięli się za remont ( jakiś próg wymieniają ale boję się zaglądać :-D)

reklama
tunia dobre, dobre i podobno to zięciowie się z teściowymi nie dogadują... moja też skacze koło męża ale i jego mama koło mnie... szczerze mówiąc mam w tedy ochotę ją pogryźć
ja mam rozstępy na samym dole brzucha, w sumie to tak mi się zaczynają koło linii majtek :crazy:

Ja tam nic do teściówki nie mam :-) Zreszta nie spedzałabym z nia sama tygodni tak jak teraz ;-) Kupuje ciuchy, gazetki, jedzonko - pedzi przez caly sklep po cole czy sprita specialnie dla mnie.. No zyc nie umierac :-D Oczywiscie wiadomo kazdy ma swoje, ale ja nie wdaje sie z nia w zadne dysksuje czy cos co moglo by zaklocic sielanke, po co znowu polece na pol roku i po co ;-)

Oczywiscie wiadomo kazdy ma swoje, ale ja nie wdaje sie z nia w zadne dysksuje czy cos co moglo by zaklocic sielanke, po co znowu polece na pol roku i po co ;-)

widzę Angel, że przyjęłyśmy podobną taktykę w stosunku do teściowych co nam generalnie daje spokój i przynajmniej wrażenie sielanki :-);-)tyle, że ja mama teściową na miejscu i wystarczy mi jak się z nią spotkam raz na tydzień - w niedzielny wieczorek
za tą mąż teraz widuje się z nią codziennie, bo mama pomaga mu w sklepie po pracy i od razu widać jej wpływ na niego :crazy:, a raczej jej zachowanie w stosunku do niego - jakby był małym chłopcem, synuniem mamusi :crazy: i to mnie dobija
ale na szczęście to tylko do końca miesiąca

Ostatnia edycja:
widzę Angel, że przyjęłyśmy podobną taktykę w stosunku do teściowych co nam generalnie daje spokój i przynajmniej wrażenie sielanki :-);-)tyle, że ja mama teściową na miejscu i wystarczy mi jak się z nią spotkam raz na tydzień - w niedzielny wieczorek
za tą mąż teraz widuje się z nią codziennie, bo mama pomaga mu w sklepie po pracy i od razu widać jej wpływ na niego :crazy:, a raczej jej zachowanie w stosunku do niego - jakby był małym chłopcem, synuniem mamusi :crazy: i to mnie dobija
ale na szczęście to tylko do końca miesiąca

A bo jak czytam to my to takie podobne jestesmy :-D

Dziewczyny, jeśli chodzi o smarowidła, to chciałam wygłosić pochwałę oliwki Kolastyny " Rajska oliwka" - ładny zapach, nienachalnie na skórze się prezentuje, nie tłuści ubrania, no i tania. Najlepszy dla mnie jak dotąd , sposób na wysuszającą się skórę. Rozstępów(nowych, ciążowych ) na razie nie stwierdziłam, więc może jeszcze na mnie przyjdzie czas, ale może ta oliwka jednak coś daje. Polecam z czystym sumieniem.

Ja tym babydream to smaruje brzuch i piersi, a gdzie Ty masz te rozstepy?
Wlasnie wrocilismy od moich rodzicow no i oczywiscie moja mama uwielbia mojego meza i skacze kolo niego jak kolo jajka, a moze kawke a moze zupke a moze cos tam jeszcze juz jej mialam powiedziec a moze w dupke go pocaluj jeszcze no nie wytrzymam!
hahaha ale dobre:-D:-D:-D

reklama
hahahahahha jak kazda tesciowa o ziecia ja jak sie kluce ze swoim to moja mama zawsze czyma jego strone a juz niewspomne i skakaniu kolo niego jeszcze dobrze niewstanie a juz kawa zrobiona hahahaha no ale to sa uroki tesciowych ;)

Do góry