reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

miska bo faceci tacy sa maja gdzies a ja bym na twoim miejscu nieodpuszczala jak by nieposzlo po twojej mysli to bym robila odwolania i tak w kolko a pewnie bronil sie tym ze mas zinnego faceta ze on cie uczymuje itd ehh moja mama tez przez to przechodzila dawno temu i nieupierala sie przy swoim i alimenty byly bardzo niskie no ale co zrobic czlowiek madry po szkodzie a od niego ciag jak najwiecej :) miska trzymam mocno kciuki niech placi jak najwiecej na dzieciaczki :)

reklama
Miska wysokość alimentów jest ustalana na podstawie dochodu męża i jego statusu materialnego . Chodzi o to że dzieci nie mogą żyć w gorszych warunkach niż ich tatuś ...
Trzymam kciuki :tak:

dzięki dziewczyny

nie podaruje koniec jak go nie stać to po co je ma,same na świat się nie pchały,wszystko było do przewidzenia że tak będzie za dobrze go znam,ja nie chcę jego kasy ona jest dla dzieci

tak wiem jak są ustalane,ale dużo zależy od sędziny to już wiem

Ostatnia edycja:
No i ja wrocilam z tego szalu zakupow tylko moj szal to raczej szalem nie mozna nazwac:-)dla malej kupilam skarpetki dla siebie skarpetki, a tatus oczywiscie najbardziej sie oblowil kupil bluze:-)zawsze tak jest ze ja albo z majtkami albo ze skarpetkami wychodze a on albo ze spodniami albo z bluza:-)padnieta jestem tak sie nalazilam.

czuję że ciekawie nie będzie

przepraszam,że czytam Was,ale nosi mnie dzisiaj po prostu,on ma gdzieś dzieci
HEJ GLOWA DO GÓRY...czasami sprawy w sądzi przybierają zupełnie nieoczekiwany obrót-oby Tobie się powiodło...wiem jak to jest...uwierz mi.

Miska wysokość alimentów jest ustalana na podstawie dochodu męża i jego statusu materialnego . Chodzi o to że dzieci nie mogą żyć w gorszych warunkach niż ich tatuś ...
Trzymam kciuki :tak:
dokladnie tak...ciekawe jakie "tatulek" mial argumenty...ale nie tu o tym,oby Tobie i dziecią się udało Miska.:tak:

reklama
Ajako - Emilka niestety od urodzenia miała problem z dziennym spaniem. Po tygodniu od urodzenia przestała spać w dzień - a co robić z takim niemowlakiem??? Namęczyłam się z nią, żeby usnęła choć na pół godzinki. Pomogła mi książka - język niemowląt i jakoś uregulowałam jej dzienne spanie, choć zawsze było krótkie, aż do kiedy całkowicie go odmówiła.
Miśka - współczuję nerwów i jeszcze ta niepewność do wyroku. Ja pracuję w kadrach i wiem, jak pracownicy obciążeni zajęciem komorniczym kombinują, aby tylko nie wykazywać im dochodów. Co wcale nie znaczy, że nie zarabiają.

Dzisiaj dzień na plus. Emilka nie ma apetytu i przez cały dzień zjadła jedną bułeczkę, kaszkę i odrobinę rosołku, ale nie wymiotowała przynajmniej. Emilka do chuderlaków nie należy, więc raczej ta uboga dieta przez kilka dni jej nie zaszkodzi. Biegunki nie ma, ale robi "na rzadko". Oby z dnia na dzień było lepiej. teraz szykujemy się pod prysznic, potem przeczytam bajeczkę i położę ją spać. I mam nadzieję poczytać sobie książkę.

Do góry