reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ja jakbym miała okazje wyjsc gdzieś to bym nie miała nawet w czym, muszę do domu do rodziców isc po jakies kurtki, płaszcze, buty jeseinne i zimowe bo tam wszytsko zostało :/ kurde jak ja nie lubie zimy,zimna :/ ehhh zeby szybko do marca zleciało :)

Lastpetunia kuruj się:-) herbatka z miodem i cytrynką i leż w łóżeczku, a na pewno poczujesz się lepiej.

Dziewczyny zazdroszczę wam pięknej pogody, spacerów po lesie.... dobrze ze u mnie przestało padać....ale i tak bez kawy dziś się nie obeszło.

Ja się wzięłam za porządki w szafie. Wyrzuciłam cała reklamówę ciuchów, a resztę schowałam bardzo głęboko i wysoko, i zostawiłam tylko te w które się jeszcze mieszczę.... niewiele...zaraz muszę trochę odocząć, zjeść jakaś przekąskę i spowrotem do roboty, zostało mi jeszcze umycie naczyń i zrobienie obiadu

Lastpetunia , abed dużo zdrówka :tak:

Angel kurcze ,strasznie zazdroszczę takiego wypadu do lasu ... uwielbiam :-)

Dziewczyny wymiotujące :-D przeszło już wam ??

hej dziewczyny :-)
ja dziś od rana szalalam na zakupach...zamówiłam kilka rzeczy do mieszkania i niech tylko wyniosą się panowie od remontu....
na wieczor planujemy jakieś wyjście z mężem wiec o ile nie zasnę wcześniej będzie sympatycznie:-)

Witajcie marcoweczki:-)
kurcze Dziewczyny ja chyba nigdy sie nie wdroze,bo ja jakos nie mam weny,a wy duzo piszecie.:tak:
mimo,ze to moja druga ciaza to czuje sie fatalnie,ciagle mam mdlosci,spac mi sie itp..
a Wy jak sie czujecie??
pozdrawiam :-):-)

hellou ;p

wlazlam na chiwle chcialam powiedziec ze te spojenie lonowe mniej juz boli uff albo je rozchodzilam ?!

bylam z mezem na zkaupach kupilam zaslone sztuk jedna haha bo musze zakryc ryry z ogrzewania w sypilani (docelowo pokoj dzieci jak juz drugie bedzie chodzilo to ich tam eksmituje) na razie zaslone zasłona bo pozniej bedzie tam zabudowany regal na ksiazki i zabawki ;]

no i starszakowi kupilam kurtke zimowa (jesienna juz ma ) i galoty bo juz mi sie wykanczaja wydalam 200 zyla no coz nikt nie powiedzial ze bedzie lajtowo ;>

spadma dzidziowi kolacyje zrobic i do spania go polozyc !

reklama
No a mnie od trzech dni zaczynna już ssać ;-)

Wcześniej głod był normalny , nic specjalnego i 'ciazowego' nie miało miejsca.
Od trzech dni jestem poprostu głoooodna. I to pozna noca jak sie klade i nad ranem jak wstane na siku tak mnie ssie, ze az boli :no: Czasem nawet budzi mnie to ssanie, a ja nie wyobrazam sobie isc zrobic jest o 5 :no: Kupilam dzis male soczki jablkowe ze slomka i rogaliki seven days moze przejdzie chociaz z lozka siegniecie i wypicie soczka czy ugryzienie rogala. No niesamowite uczucie takiego glodu :confused2:

A jak mowa o jedzeniu mama mi zafundowala wlasnie placka po węgiersku, no za dooobrze mi tu :rofl2:

Do góry