reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dzien dobry, Ja juz też na nózkach. Ale W Irlandii chłodno, szaro i deszczowo. Przez pogodę nic się nie chce robić, a mam dziś wolne więc muszę troche ogarnac mieszkanko, pranko i obiada jakiegos zrobic. Choć najchętniej z łożka bym nie wychodziła:-)
Życze milej soboty - mam nadziej że chociaż w Polsce macie lepszą pogodę...

reklama
Hej witam sobotnio
Wstąpiłam złożyć życzenia :tak:

Tunia , wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia , oby to szczęście które dziś przepełnia Twoje serducho towarzyszyło Ci każdego dnia ...

Zobacz załącznik 398832

U nas dziś dzień porządków . Mieliśmy jechać później na wieś , ale Borys wstał z lekką gorączką :crazy:
Mam nadzieje że nie będzie mu rosnąć ... puki co bryka i nic po nim nie widać :tak:
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witam!

Hej dziewczyny, a że tak spytam bezpośrednio- jak wasze cycki? ;))

mi piersi odpuściły tylko na chwilę - ciągle sa wrażliwe i pomalutku rosną, na szczście mieszczę się jeszcze w staniki, ale niedługo będe musiała wybrac się na zakupy :sorry:

,k.kkijijujjihjhujhhttufufjihyyyyyyfrt OD SYNKA DLA WAS TLUMACZE DOBRANOC :)

padłam :-D:-D:-D
takie mi wystajace brodawki sie zrobily (w koncu, bo w pierwszej ciazy mialam mega problem, bo byly wklesle i dupa z karmienia byla:-() no oby, oby....

ja przed I ciążą nie miała problemu z odstającymi brodawkami, a teraz to masakra... ale tez sie pocieszam, że maluch bez problemu sutka złapie ;-)

M w domu to mi sie udało posapć rano. Dobrusia już ma się nieco lepiej, pomału zaczyna mówic normalnym głosem, tylko wieczorami i w nocy kaszel ja męczy...
U nas ładne słoneczko, mi ból głowy przechodzi (wczoraj wieczorem juz paracetamol łyknełam, bo kolejnej nocy z bólem głowy nie chcialam ryzykowac...). Mam nadzieję, że dzisiaj bez wiekszych problemów uda mi się zmobilizować do prania i sprzątania...

Miłego ;-)

No właśnie dla TUNI najlepszego!
Abyście się kochali, szanowali i pamiętali o zaufaniu,wspierajcie się na dobre i złe,oby życie Was doświadczyło samymi dobrymi chwilami, oby dzieciątko które rośnie w Tobie było zdrowe i wesołe i spajało Wasze małżeństwo!:-)

Hejka
a ja już wstałam z bólem głowy :wściekła/y: Za to pogoda wyglada zachecajaco..
Własnie juz od 2 tygodi nosze tylko staniki sportowe bo nie wiem co robic.. kupic takie pasujace a zaraz mi jeszcze sie powieksza ( Boze nie rob mi tegooo ). No nie wiem. WIem tyle, ze znowu mnie boląąąą

Tunia ciekawe jak pogoda oby dopisała :-)
Ja jak wstałam w moj dzien slubu to wyłam bo lało tak , że nie widać było świata.. Grube chmury i deszcz, bylysmy z sis na spowiedzi i nie dalo sie dojsc przez ulice do kosciola :no: Załamka.. O godzinie 14 przestalo padac i wyjrzało słonko, o 16 jak był ślub juz bylo sucho wiec wedle planow przeszlismy ten kawalek piechota :D Po mszy sloneczko, noiebieskie niebo z chmurkami, skladanie zyczenia itd.. wsiadamy do auta i przysegam zaczelo kropic ;-) I padalo juz do konca dnia ;-)

Tak więc dużo słonka zaróno w dniu dzisiejszym jak i na Waszej nowej drodze życia!! Tym bardziej, ze wejdziecie w to małżenstwo juz z maleństwem w brzuszku :-D

A reszcie zycze pogodnej soboty ;-)

i ja się do zyczeń dołączam dla Tuni . Życzę wam szacunku, wyrozumiałości, elektryzującej nici porozumienia, zdrówka no i niech miłość trwa i będzie z wami do końca. :-)))

u nas dziś słonecznie. Powietrze delikatnie mroźne, ale to nic.
Noc w końcu przespana! Alleluja!
Jutro jedziemy do moich dziadkow. Do mojego małego raju:-) nie mogę się doczekać.
Dziś juz zaplanowalam dokladnie co , gdzie i jak w pokoju. Jakie sciany, szafeczki, gdzie lozeczko... Moj Pan lubi wszystko robic pozniej. Ma na wszystko czas. Aj ten moj chłop Kochany.

Szkoda, ze Ikea tak daleko od nas. Chetnie zrobilabym tam zakupy
:-)

Obudzilam sie dzis glodna jak wilk - az mnie bąbel skopał (chyba sie domagał żarełka) :-)

mam nadzieje, ze nastroje wam dopisują i zdrówko rownież.
Udanego weekendu !:-)

bylam o 7 rano ale nie moglam nic napsiac!!!!!!

Tunia- wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ;]

angel -u mnie sie uspokoily na pare tygodni a od wczoraj mnie zas bola i zas rosna ;/

Pamietacie jak kiedys sie was pytalam czy macie taki dziwny bol miesni na samej gorze wewnetrzej strony ud ? otoz czytalami czytalam i wychodzi ze to jest uwaga rozchodzenie sie miednicy !!!!!!!!!!! i ze to jest roznie od 15 tc do 8 miesiaca moze wystapic - zdziwilam sie bo w pierwszje ciazy nie mialam czegos takiego a teraz mam i jak sie okazalo nie bola mnie miesnie a wlasnie kosci tam na dole na wysokosci pochwy mniej wiecej

ja staram się nie czytać jednak o dolegliwościach za dużo, bo mozna trafic czasem na takie bzdury... ze sie czlowiek zaczyna stresowac.
Na początku tak mialam. Teraz wolę dryndnąć do mojej gin. - no ale nie kazdy tak moze niestety.
Przestrzegają mnie, przestrzegają - nie doszukuj sie, nie doczytuj, nie analizuj. Mają racje , bo ja to tez panikara troszke jestem.
Od kiedy mniej czytam na temat roznych dolegliwosci to jestem spokojniejsza i tych dolegliwosci jakby mniej. Ludzka psychika to dziwna sprawa:p

ps. jestem wiecznie głodna!;o

reklama
dziendobry kochane... u nas sobota ponura, bylam na zakupach, sniadanko zjedzone i chyba jeszcze poleze sobie i jakis filmik ogladne i za sprzatanie sie wezme....
angel- mi cycki rosna ciagle, choc juz duzo wolniej niz w I trymestrze, nie bola, tylko sutki mam barrrrrdzo wrazliwe
kangurzyca- ja wiem o czym mowisz, mi tez ciezko cokolwiek zrobic tzn zaczac bo jak sie rusze to juz jest spoko...
tunia- kochana Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :-):-)

Do góry