reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

loooooooooooooooo imprezka po linku widzę że ostra :D dziewczyny tylko potem pamiętajcie skasować ten link, dobra? żeby nikt nie dał wam czerwonej kartki ;)

leżę w wyrku, piję karmi i objadam się chipsami :D

reklama
moj, moj, moj!!!!jest boooski!!!

az sie moj synek obudzil i zasunal mi kopa, a moze juz mam sie uspokoic, bo tez sie tu chichram do tego monitora:-D:-D, a moj booooski wasaty(;-)) i brodaty maz zasnal tu kolo mnie w samych bokserkach i mnie neci i wez tu babo siedz spokojnie przed lapem nooo:-(

tunia- innych olej, nigdy nie dogodzisz, my sie staralismy jak durni, a na koniec i tak sie nasluchalismy, ze to nia tak, a tamto niefajnie itd a w d...z goscmi, Wy macie sie fajnie czuc i bawic, a nie stresowac!
my na swoim weselu bawilismy sie cudnie, na luzie, bo nerwowki to juz mielismy dosc przed slubem wrrrrr

1285174700_by_Zuber110_500.jpgTunia z serii kilka dobrych rad przed ślubem :D

ajako wlasnie ja tak mialam na samym poczatku przejmowalam sie wszystkim zeby wszystkim bylo dobrze i kazdy byl zadowolony ale jakis czas temu sie zorientowalam ze oni tak naprawde maja mnie w d... i te wszystkie moje starania, wiec przestalam sie denerwowac i nie potrzebnie stresowac.

reklama
Do góry