reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam. ale tworzycie tych postów. Nie jestem w stanie doczytac.
Weekend spędziłam w szkole w poniedziałek odpoczywałam a dziś byłam na zakupy domowe. Bo skończyło mi sie wszystko w domu.
Oczywiście nie mogłam się powtrzymac i kupiłam coś dla maluszka. Na przecenie były śliczne pasiaste grube bawełanien body z długimi rekawkami za całe 5,99 więc kupiłam 5 par i już więcej małych bodów nie kupuje. bo już mam dośc. :D w takich małych rozmiarach. Teraz będe kupowac tylko większe. :D

Mini żeby się określić na 100% muszę obejrzeć raz jeszcze ale w tej chwili :) w sumie wąsiki są ok :D

Ivi nono no jaki gadżecik :D fajne :)

Za moich czasów w modzie było wszystko co czarno czerwone i prześwitujące ;) do tego obowiązkowo czarne spzilki ;)

ooo Mini moj mi kiedys tak zatanczyl....mlodziencze wyglupy:-D:-D ale mowie Ci niezapomniany widok:-D
a Ty tunia powinnas swojemu przyszlemu ten filmik pokazac i zachecic go, zeby tak slicznie sie postaral i zatanczyl dla zoneczki w prezencie slubnym:tak:
i dobrze, ze sie wyluzowalas za wczasu i odpuszczasz troche! bardzo dobrze!:tak:

ej halo halo a gdzie reszta kolezanek???

ajako widzial filmik kątem oka zobaczyl i sie mnie pyta czy my o dzieciach rozmawiamy czy o peni....to mu powiedzialam ze o tym i o tym:-Dale z tym tanczeniem napewno go pomecze:-D

reklama
Do góry