reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako jestes WIELKA!!!!:-DLina moj to samo pyta sie mnie "o czym Wy na to tym forum rozmawiacie o dziedziach czy o golych peni....:-D:-D:-D"Powiedzialam ze o tym i o tym:-D:-D

reklama
a widzisz Mini uprzedzilam Cie :-D:-D:-D to taka moja niespodzianeczka dla tuni, tez juz to wczesniej zaplanowalam!
fajni co? takie glebokie lata 80, ale co tam słodziaki hehhehe:-D:-D

trochę z wrażenia nie wyrabiam z emocjami i czytaniem :) Tunia tylko właśnie uważajcie na nerwy w tym okresie bo to bez sensu, ja chodziłam trochę jak bomba z odpalonym zapalnikiem :-) a mój przyszły mąż czuł taki luz że jeszcze bardziej mnie to dobijało

u nas ślub w ogóle to było błyskawiczne podjęcie decyzji i rozmowa z rodzicami (lipiec 2009), ustalenia z księdzem sierpień i ślub we wrześniu, robiliśmy wesele na ok 120 osób - najbliższa rodzina...
u nas decyzja była tak szybko podejmowana ze względu na chorobę przyszłego teścia

Mini mąż jest nie mozliwy:-)Jest fantastycznie i dzieciaczki sie rozkrecaja:-Divi czekamy nie wazne w jakiej pozycji abys byla:-Dmoj piccolo juz otwarty:-)

Właśnie ten stres jest najgorszy, bo wiecie jak to jest nie wszyscy maja sie do nas dostosowac tylko my do wszystkich, bo ten nie chce zeby tamten byl a tamten nie chce zeby ten byl i tak wkolko wkoncu sie wkurzylam i powiedzialam ze to nasz slub i chyba my mamy najwiecej do powiedzenia a co:-)

reklama
Do góry