ivi
uzależniona;) // I.2010
Perelandra - słusznie jak weszło, to i wyjdzie tak czy inaczej, ale będą z nami nasze dzieciaczki Chodzi tylko o to aby nie nastawiać się na lekkie i łatwe CC, bo to niczym nieuzasadniony mit .. Co innego jak są wskazania lekarza do CC (dla bezpieczeństwa matki lub/i dziecka) a co innego jak się marzy o CC bo się nie chce rodzić naturalnie
dziewczyny leżę już w łóżeczku młody śpi od 18:30, ja juz po kąpieli .. ruszam do listy - podejście 2 (ostatnie zakończyło się przypadkowym zamknięciem przeglądarki, jak już naniosłam ponad połowę zmian!! ). Aha - dajcie znać jeszcze raz która nosi potwierdzonego chłopca a która dziewczynkę, co? bo mogę wszystkich nie pamiętać...
dziewczyny leżę już w łóżeczku młody śpi od 18:30, ja juz po kąpieli .. ruszam do listy - podejście 2 (ostatnie zakończyło się przypadkowym zamknięciem przeglądarki, jak już naniosłam ponad połowę zmian!! ). Aha - dajcie znać jeszcze raz która nosi potwierdzonego chłopca a która dziewczynkę, co? bo mogę wszystkich nie pamiętać...