reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejka u bas jeden plus katar brak w koncu zostal sporadyczny kaszel i niebylismy u lekarza w sumie :-) p.s myslalam ze przez ten dobry tydzien.malo jedzenia schudnie mi a tu o 8.2kg 300 g w 3 tyg :-) ciesze sie ze hej :-)

Nieznacie kogos kto by chcial kupil psp z grami i karta pamieci za320 zl ?

P.s moja tez nie chodzi sama jedynie za raczki lub z pcgaczem lub przy meblach :-) a mezusiowi sie marzy by na jego 30 urodziny w czerwcu chodzila zobaczymy co to bedzie :-)

reklama
Hura Kuba postawił dziś swoje pierwsze samodzielne kroczki :-):-):-)
Wstał przy swojej skrzyni za zabawki, puścił się raczkami i zastanawiał się co ma zrobić, popatrzył na mnie, zachwiał się, mama powiedziała "Kuba przecież potrafisz" a on jak na zawołanie zrobił w moja stronę 5 kroczków:-) i wylądował na moim brzuchu :-D szkoda tylko że M tego nie widział, ale może jak wróci z pracy to Kuba powtórzy swój wielki wyczyn. :tak:
Nieziemskie uczucie, czekajcie cierpliwie już wkrótce i wy się doczekacie. :tak:
vill oby wszystkie złe dolegliwości ciążowe szybko minęły. I tego "mama" życzę z całego serca ;-)
patka mam nadzieję że choróbsko odpuściło, zdrówka dla was i dużo siły dla ciebie ;-)
atan
dla was też dużo zdrówka. Do czerwca Amelka będzie na pewno chodziła, skoro już chodzi przy meblach i z pchaczem :tak: Gratuluję przybierania na wadze. Mój Kuba teraz trochę przystopował z kilogramami ale aż się dziwię ile on potrafi zjeść;-)

Pytam bo ja zaczęłam pisać w wątku nasze dzieci- drugi i trzeci rok życia. Tu coraz mniej się pisze a ja lubię sobie popisać. Bo w realu to krucho z czasem na spotkania a tu się zawsze czas znajdzie:-)

Ja pisze jeszcze na grupach co staralismy sie o dzidzie pomagam dziewczyna i na wystaranych co dziewczyny co zaskoczylu z tamtego watku zalozyly watek by nie smiecic staraczka opampersach itd

reklama
Do góry