reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam popołudniowo
Zacznę od tego, że chyba pomału coś się udaje tzn w nocy udało mi się dwa:cool: razy uśpić Mileknę, bez podawania cycusia. Żal mi jej było strasznie, ale normalnie za drugim razem już szybciuto zasnęła. Żobaczymy dziś wieczorem ile się nauczyła :) Dzisiaj nawet ładnie zjadła w ciągu dnia więc zobaczymy. Teraz zalicza drugą drzemkę :-) a mama ma relax.
Milenka od kilku dni próbuje stać sama bez podparcia i udaje jej się w tej pozycji wytrwać kilka sekund, a jaka jest z siebie dumna, bardzo się cieszy. Wieczorem zrobiła taki maleńki kroczek, tip-kroczek samodzielnie:-)

Atan chciałabym, żeby Milenka tak ładnie jadła jak twoją córcia:-)

ps doczytałam i nie wiem sama co myśleć, dziwnie się tu zrobiło:-(
Ja też byłam z tych czytających i czasem się udzielałam. Wcześniej trudno było mi znalezc czas na kompa, a ogarnąć wszystkich to nie lada wyczyn, trudno, ciaptak ze mnie

Vill
cieszę się, że ty jeszcze się tu udzielasz:-),

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry