Hej dziewczyny
Jakoś ostatnio nie mam weny ani ochoty na pisanie wiec tylko was podczytuje chyba mnie dopadlo zmeczenie materialu ogolnie czuje sie do kitu i tak jak przed @ cos jakby PMS mam nadzieje ze do @ jeszcze dlugo. No to sie porzalilam
ewstra, last - dobrze was rozumiem w nocy moje "malenstwo" potrafi sie budzić co 1,5 h zalamac sie mozna a rano to nie wiem jak sie nazywam, Adas wstaje o 6 i nawet nie mysli spac dluzej, ma ok 40 min aktywnosci gdzie zdaze sie rozespac i idzie w kimono na ok 40 min
nawet jak sie poloze to nie zdaze usnac a on juz wstaje
vill nie za ladne te strupki mam nadzieje ze ta masc mu pomoze
marusia powodzenia w przygotowaniach i z ta spowiedzia nie bedzie tak zle
troche ci zazdroszcze z tym slubem ... moze kiedys
inna ciuchy powiadasz ? wiekszosc zamawiam na allegro,a czesc dostaje od dziadkow malego i znajomych raz sie wybralam na rajd po sklepach z malym i jak szybko weszlam tak szybko wyszlam masakra zeby nie mozna bylo wozkiem przejechac miedzy alejkami i poogladac ciuszki dla takich maluchow tak wiec nie ma jak internet
Dzisiaj moj synus pogardzil moja zupka wiec nie wiem jak to dalej bedzie chyba za duzo mi sie wlalo oliwy sama nie wiem ogolnie to nie przepada za marchewka za to bardzo polubil biszkopciki czasem dostanie jednego w lapke a radosc jest taka jakby nie wiem co dostal