Madziorka87Lodz
Zaangażowana w BB
vil Adaś dopiero teraz zaczyna sie przekrecac a jest dwa tyg starszy od Rafałka chyba musialo mu sie spodobac na tej rehabilitacji jak pani z nim cwiczyla mozesz go troche zachecac poloz sie kolo niego zegnij jedna nozke ( ta dalsza) w kolanku i potem delikatnie obrucic do siebie za ta zgieta nozke i ramie. A nam wczoraj przyszla probka mleka bebilon 2 i śliniaczek z niedzwiadkiem no i ksiazeczka. Adas ma swoja mieciutka ksiazeczke ze zwierzatkami i tez nia fajnie operuje a tu widze Rafałek gustuje w ksiazeczkach dla dorosłych :-) bystrzacha z twojego synka my zaczynamy marchewke od niedzieli w piata miesiecznice az sie boje
nefi mam macierzynski do 18 sierpnia i planuje wziasc 20 dni urlopu bo mam jeszcze zalegly tak wiec wracam 17 wrzesnia i dalej nie bardzo wiem co bedzie puki co to ustalilismy ze bedziemy wozic malego do K babci bo mieszka kolo jego pracy az sie boje jak to bedzie:-(
inamorate głosy oddane
A ja pomalu wychodze z siebie nie wiem co sie temu mlodemu smykowi porobilo ale ciagle mi marudzi i miałczy pomagaja tylko raczki ewentualnie jakies spiewanie ale nie na dlugo normalnie nic nie moge zrobic dobrze ze chociaz spi w ciagu dnia z 5 razy po ok 40 min chociaz i z tym ma ostatnio problem
nefi mam macierzynski do 18 sierpnia i planuje wziasc 20 dni urlopu bo mam jeszcze zalegly tak wiec wracam 17 wrzesnia i dalej nie bardzo wiem co bedzie puki co to ustalilismy ze bedziemy wozic malego do K babci bo mieszka kolo jego pracy az sie boje jak to bedzie:-(
inamorate głosy oddane
A ja pomalu wychodze z siebie nie wiem co sie temu mlodemu smykowi porobilo ale ciagle mi marudzi i miałczy pomagaja tylko raczki ewentualnie jakies spiewanie ale nie na dlugo normalnie nic nie moge zrobic dobrze ze chociaz spi w ciagu dnia z 5 razy po ok 40 min chociaz i z tym ma ostatnio problem