cześć mamuśki :-)
gorąco co? i chyba nic cię nie zmieni przez ten tydzień. Gdybym nie była mamą to pewnie leżałabym na słońcu i byłabym już czarna ;-), no cóż a tymczasem leżymy w cieniu
angel nie dziwie się, że czujesz się zmęczona, mało śpisz i jeszcze nawet na sekundkę nie możesz "odpocząć" od Dorianka. Pięknie robisz oddając te ubranka. Brawo
agusia mój też bardzo mało płacze, choć czasami sie zdarza, 1,5 tygodnia temu płakał prawie 3 dni. od tamtego czasu banan na twarzy prawie cały czas. ina mówi, że jej Hanulka też nie płacze
pinula łał i brawo, na pewno ten ostatni egzamin też poszedł dobrze
helena polecam Sophie, mój ją uwielbia. My ją dostaliśmy na baby shower, ale wiem że na taki gryzak cena jest bardzo wysoka. Z drugiej strony jak się o niej poczyta, to może cena adekwatna
amandla brawo za "sukcesy kulinarne", ja jednak poczekam jeszcze te 2 miesiące na warzywka
nusia bardzo podoba mi się komplecik, wcale nie uważam że powinno być na jasno dzieciątko ubrane, a ładnie-elegancko
tunia zazdroszczę umytych okien, a jeszcze bardziej popranych firanek, ja czekam aż moja mama do nas przyjedzie to też wezmę się za większe porządki, a ona przypilnuje G.
ewstra współczuje, ale wydaje mi się, że podobnie jak u Angel jesteś z małą non stop i to męczy. ja mimo całodniowej opieki i zmęczenia wieczorem biegnę na fitness odreagować. Dla zdrowia fizycznego i psychicznego
U nas już od 1,5 tygodnia sielanka, nie ma płaczu a uśmiech z twarzy praktycznie nie schodzi. Grześ przed zaśnięciem sobie "śpiewa" prześmieszne to .
My z upałem radzimy sobie na różne sposoby, często go rozbieram z pieluszki też, rozłożony jest basenik, a w domu wanienka więc co jakiś czas się pluska, a także przykrywam go zwilżoną pieluszką. Jak kładziemy na nim tą wilgotną pieluchę, to strasznie się hiha.
Dziewczyny jaką wodę podajecie dzieciom? Bo ja od piątku ciutkę go dopajam. Wprost z butelki? czy ją gotujecie? czy kranówkę? Aha i na jaką firmę się decydujecie? Poczytałam, że najlepsza nisko mineralizowana, poniżej 500 mg/l i Na poniżej 10.
Ja teraz dawałam Cisowiankę, ale spojrzałam na etykietę i ma 742 mg/l więc odpada. Popularna i rekomendowana woda dla dzieci to Żywiec, jednak oglądałam kiedyś jakiś program i testowali wody, okazało się że Żywiec najgorsza. W programie nie pokazywali marek wody, a same butelki bez etykiet. Butelka Żywca jest łatwa do rozpoznania. Wczoraj mój mąż znalazł, że ma więcej bakterii niż zwykła kranówka.