reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dużo zdrowia dla Was dziewczyny ...
Ja puki co się trzymam . Boję się tylko o Boryska bo cały czas lata z przytkanym nosem i nic nie pomaga :-( W czwartek pewnie odwiedzimy laryngologa (znowu :wściekła/y:)

reklama
wątek jak najbardziej mi odpowiada o gotowniu zwłszcza bo nie mm czsu pomyslu ;] a kazda z nas zna pomysly jak przyoszczedzic czy robic tak by z malej ilosc skladnikow bylo wysmienite danie ;]

dziewczyny wielki poklon za mikstury !!!!! woczraj chlalam ten syrop czosnkowo,miodowo cytrynowy i herbate z miodem lub wode z imbirem cytryna i miodem i dzis zdrowa gardzioł nie boli, glowa nie boli jak nowo narodzone dziecie sie czuje DZIEKUUJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEE ;]

J dzis na obiad zupa wrzywna z kasza na drugie danie jade do mamy na dzielke a co ;p Mam i tak zwsze gotuje dla poligonu hahaha a tata to musi jesc wiec my mu pomozemy ;]

hejka ciężarówki:-)
widzę,że się rozkładacie! nie chorować mi tu! co Wy?? przegnać choróbska!! Kobiety pamiętajcie,że niby ciepło ale to zdradliwe ciepło,tak jak na wiosnę! Teraz jesteśmy dużo bardziej podatne na choróbska,niestety:eek:
więc dbać o siebie, ubierać ciepło i chronić siebie i rodziny (dzieci, choć z tym ciężko-wiem) i wracać mi do zdrowia!!!!

ja Kochane nadal nie wyspana:( moje dziecko mnie przeraża... mało śpi,budzi się z płaczem(chyba śni jej się cosik złego)... myślę że idą jej 3 - niech już wyłażą i będzie spokój z zębami jak na razie!
bo,bo,bo ja przecież potrzebuję dużo snu,prawda????;-)

a dziewczyy zapomnialam wam powiedziec moj dziwny sen dzisiejszy hehe a wiec zagladalam do brzuszka zeby sprawdzic czy z dzidziusiem dobrze no i co tam ma tak zeby sie upewnic na 100 % ale najsmieszniejsze jest wtym to ze dzidizus siedzial w frytkownicy w moim brzuszku heeh takiej bialej standardowej domowej frytkownicy hehe masakra jakas a tak fajnie to wygladalo jak z mezem zagladam otwieram a ty frytkownica i dzidzius w srodku :)

bozienk haha ale sny ;]
ivi brawo dla watku ;]
ja sie powoli zbieram musze jeszcze zupke dorobic ;] a potem nakamric dzidzia polozyc spac i jde do mmy bede jutro i trzymm kciuki bo mam gina jutro o 10 buźa :*

ale masakre przezylam przed chwilą..
siedzę z młodym w domu, nagle widzę że coś wielkiego lata... za małe na szerszenia, za duże na osę.. nie mam pojecia co to jest, ale jest nadal!
tylko teraz gdzieś się ukrywa:(( boję się młodego zostawić na chwile samego... fuuuuj nie lubie takich niespodzianek:(((

ivi gazete i poluj na to albo sasiada wezwij na pomoc ;) ja tez nielubie jak cos mi wleci do domu jak narazie mamy tylko upierdliwe muchy i komar ktory gryzie tylko noca ;) takze niejest zle ;)

Czesc dziewczynki :)
Bozienka super sen :) Ivi łap to obrzydlistwo tym bardziej jak nie wiesz co to jest, ja co wieczor tez poluje ostatnio wpadł mi motyl no ale przeciez go nie zabije wzielam za skrzydelka i wypuscilam przez okno:)

reklama
hej kobietki :)
zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka moj M. tez chory.. na ferwexie narazie jest zobaczymy jak to sie rozwinie,
ja dzis w pracy ledwo siedzie wstalam przed 6 i teraz mimo ze wypilam jedna kawusie z plaskiej lyzeczki to teraz spac bym poszla i ziewa mi sie tu dosc mocno, mi sie dzis snilo ze urodzialam juz dzidzie i M. przyjechal po nas ale nie mielismy fotelika ciusszkow nic, zero nawet pieluszki jednej czy mydla dla maleństwa... takie male i gole lezalo sobie a ja bylam taka przearzona co my teraz zrobimy :)

Do góry