reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel trzymam kciuki i cały czas myślę o Tobie

Ja zjem zaraz obiad i jadę na KTG i pewnie już zostanę
Trzymajcie proszę kciuki

Mam nr do Vill ale nie będę jej męczyła więc spisałam do Tuni :-) i zaraz jeszcze do kogoś śpiszę bo Ty kochana przecież we wtorek też już do szpitala

reklama
Angel - kciuki zaciśnięte, biedna jesteś z tym szpitalem dobrze ze zostałaś.Znam ten ból mam nadzieje że tobie chociaż daje rozwarcie bo najgorsze jak boli i szyjka nie rozwiera.Coś czuje ze dziś Dorianek będzie z Tobą.
Atomówka- za ciebie też kciuki trzymam szybkich i mało bolesnych porodów dziewczyny

Kasiulka! no tak robie trzymam ja na cycu a raz dziennie daje butelke i narazie jest git. Chcialabym chcociaz z miesiac pokarmic i odstawic
Atomowka, Angel kciukasy zaciśnięte
:-D

Ina - a próbowałaś odciągać, ja tak robiłam i teraz mały do pół godziny na cycu siedzi i najada się czasem krócej.Miałam problem z spacerami to odciągałam przed wyjściem i mały wypija mi na raz 110 ml (tak było z 4 dni temu.I cycki odpoczęły i więcej pokarmu mam.
Ale nudy w tym szpitalu mój maluch wrócił do normalnego rytmu i je robi kupę i śpi a że nie w domu to mam czas popisać,Gorączki nie miał od 6 rano ale kazali o 16 dać czopka.I już nie wiem czy to od uszu czy zapalenie pęcherza czekam na wyniki posiewu.I mój tyłek ma szanse się wygoić szybciej bo mam czas poleżeć a w domu to lipa i wieczorem ledwo chodziłam.Prysznic mi się marzy ale nie zostawię samego malucha śpiącego więc czekam może tata znajdzie czas i zajedzie do nas

monika jak miło czytać takiego posta, pomału maluch wraca do zdrowia.
monika, ina ja też jak chce żeby najadł się raz, a dobrze przed snem lub jakimś wyjściem ściągam pokarm
angel czekamy na nowe niusy
atomówka kciuki zaciśnięte hurtowo przez wszystkie ciotki bb

atomówka kciuki zaciśnięte :tak:

angel co u Ciebie?? Mam nadzieję że tulisz Dorianka :-)

monika to chyba dobre wieści skoro nie gorączkuje :tak: Daj znać jaka przyczyna !!!!

Nie pamiętam która pytała o łuszczącą się skórkę - Mojej Duśce złazi na maksa - smarują ją olejkiem migdałowym i widzę dużą poprawę :tak:
Super jest ten olejek i cudownie pachnie , a Ida może sobie spokojnie wkładać wysmarowane raczki do buzi bo nie zawiera żadnej chemii :tak:

Na szczęście łóżko mam przy Malutkiej. Dziś dwie dawki antybiotyku zaliczone. Jest taki wysyp dzieci na oddziale, że zabrakło miejsc! Panuje wirus i dzieciaki trafiają z tym samym co Lena, z tą różnicą, że są starsze i lepiej sobie radzą z chorobą.

Dziewczyny trzymajcie się z tymi skurczami! Już niedługo będzie po wszystkim! Trzymam kciuki

Dzięki bardzo za wszystkie ciepłe słowa! Od razu człowiekowi lepiej na sercu, choć łatwo nie jest!

Angel - mam nadzieję, że jednak nie musiałaś wracać do domu i już wkrótce o ile nie już tulisz Doriana;) w głowie się nie mieści jak mogą tak traktować rodzącą kobietę!
Atomówka - trzymam kciuki żebyś nie musiała długo czekać na swoje maleństwo:)
Monika, Maruusia - zdrówka dla dzieciaczków życzę i duzo wytrwałości dla was:)

ja dziś pobuszowałam po sklepach, oczywiście wyszłam z zamiarem kupienia butów,a wróciłam z torbą rzeczy dla niuni:D

reklama
atomówka - trzymaj się! wszystko będzie dobrze!
Angel - &&&&&&&&
Tunia - no tośmy zostały my po terminie ... i czekamy

Do góry