reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel trzymam kciuki i cały czas myślę o Tobie

Ja zjem zaraz obiad i jadę na KTG i pewnie już zostanę
Trzymajcie proszę kciuki

Mam nr do Vill ale nie będę jej męczyła więc spisałam do Tuni :-) i zaraz jeszcze do kogoś śpiszę bo Ty kochana przecież we wtorek też już do szpitala

reklama
Angel - kciuki zaciśnięte, biedna jesteś z tym szpitalem dobrze ze zostałaś.Znam ten ból mam nadzieje że tobie chociaż daje rozwarcie bo najgorsze jak boli i szyjka nie rozwiera.Coś czuje ze dziś Dorianek będzie z Tobą.
Atomówka- za ciebie też kciuki trzymam szybkich i mało bolesnych porodów dziewczyny

Kasiulka! no tak robie trzymam ja na cycu a raz dziennie daje butelke i narazie jest git. Chcialabym chcociaz z miesiac pokarmic i odstawic
Atomowka, Angel kciukasy zaciśnięte
:-D

Ina - a próbowałaś odciągać, ja tak robiłam i teraz mały do pół godziny na cycu siedzi i najada się czasem krócej.Miałam problem z spacerami to odciągałam przed wyjściem i mały wypija mi na raz 110 ml (tak było z 4 dni temu.I cycki odpoczęły i więcej pokarmu mam.
Ale nudy w tym szpitalu mój maluch wrócił do normalnego rytmu i je robi kupę i śpi a że nie w domu to mam czas popisać,Gorączki nie miał od 6 rano ale kazali o 16 dać czopka.I już nie wiem czy to od uszu czy zapalenie pęcherza czekam na wyniki posiewu.I mój tyłek ma szanse się wygoić szybciej bo mam czas poleżeć a w domu to lipa i wieczorem ledwo chodziłam.Prysznic mi się marzy ale nie zostawię samego malucha śpiącego więc czekam może tata znajdzie czas i zajedzie do nas

monika jak miło czytać takiego posta, pomału maluch wraca do zdrowia.
monika, ina ja też jak chce żeby najadł się raz, a dobrze przed snem lub jakimś wyjściem ściągam pokarm
angel czekamy na nowe niusy
atomówka kciuki zaciśnięte hurtowo przez wszystkie ciotki bb

atomówka kciuki zaciśnięte :tak:

angel co u Ciebie?? Mam nadzieję że tulisz Dorianka :-)

monika to chyba dobre wieści skoro nie gorączkuje :tak: Daj znać jaka przyczyna !!!!

Nie pamiętam która pytała o łuszczącą się skórkę - Mojej Duśce złazi na maksa - smarują ją olejkiem migdałowym i widzę dużą poprawę :tak:
Super jest ten olejek i cudownie pachnie , a Ida może sobie spokojnie wkładać wysmarowane raczki do buzi bo nie zawiera żadnej chemii :tak:

Na szczęście łóżko mam przy Malutkiej. Dziś dwie dawki antybiotyku zaliczone. Jest taki wysyp dzieci na oddziale, że zabrakło miejsc! Panuje wirus i dzieciaki trafiają z tym samym co Lena, z tą różnicą, że są starsze i lepiej sobie radzą z chorobą.

Dziewczyny trzymajcie się z tymi skurczami! Już niedługo będzie po wszystkim! Trzymam kciuki

Dzięki bardzo za wszystkie ciepłe słowa! Od razu człowiekowi lepiej na sercu, choć łatwo nie jest!

Angel - mam nadzieję, że jednak nie musiałaś wracać do domu i już wkrótce o ile nie już tulisz Doriana;) w głowie się nie mieści jak mogą tak traktować rodzącą kobietę!
Atomówka - trzymam kciuki żebyś nie musiała długo czekać na swoje maleństwo:)
Monika, Maruusia - zdrówka dla dzieciaczków życzę i duzo wytrwałości dla was:)

ja dziś pobuszowałam po sklepach, oczywiście wyszłam z zamiarem kupienia butów,a wróciłam z torbą rzeczy dla niuni:D

reklama
atomówka - trzymaj się! wszystko będzie dobrze!
Angel - &&&&&&&&
Tunia - no tośmy zostały my po terminie ... i czekamy

Do góry