Mini55
&&&&&
Trawa a masz tendencję do chorowania na grypę ?? Jeśli tak to może warto by się zaszczepić skoro jesteś przekonana że lekarze dobrze Ci radzą , ale jeśli nie masz , i przechodzisz przeziębienia a nie grypy to chyba szkoda osłabiać organizm i narażać dzidziusia na nieprzyjemne skutki szczepionki ... ( moja szwagierka odkąd się zaszczepiła , bardzo często choruje ..) Takie jest moje zdanie ale to oczywiście Ty musisz wybrać .
I jeszcze o jedno chciałam zapytać . Poroniłaś w pierwszych 12 tygodniach ?? Wtedy najbardziej rozwija się dzidziuś i wtedy być może gorączka jest dość niebezpieczna ale potem chyba nie ma aż takiego ryzyka ...
Ci lekarze sami zaproponowali szczepionkę czy pytałaś ich o To ??
Ajako ja na ból gadła jem miód :-) Fajnie się oblepia i łagodzi a do tego jest smaczny i zdrowy
I jeszcze o jedno chciałam zapytać . Poroniłaś w pierwszych 12 tygodniach ?? Wtedy najbardziej rozwija się dzidziuś i wtedy być może gorączka jest dość niebezpieczna ale potem chyba nie ma aż takiego ryzyka ...
Ci lekarze sami zaproponowali szczepionkę czy pytałaś ich o To ??
Ajako ja na ból gadła jem miód :-) Fajnie się oblepia i łagodzi a do tego jest smaczny i zdrowy