reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel zaraz napisze do nie smsa moze sie odezwie...

No i wlasnie ja tak mysle ze sie chyba teraz troche przestawiamy:-)gdzies w podswiadomosci siedzi ta mysl ze to juz blisko i zycie sie zmieni o 360 stopni:-D

Dziewczyny a badanie czystosci wod poprostu masakra!!!!!!!!!!!!!W zyciu nie czulam wiekszego bolu!a gdzie porod:-D:-D:-Dw dodtaku trafilam na najmniej symaptycznego lekarza gbura totalnego myslalam ze mu kopa sprzedam na tym fotelu!!!!:-Dbede sie modlic zeby nie mial dyzuru wtedy jak ja pojade rodzic bo zabije chama normalnie!

reklama
nic :-( młody bawi się w najlepsze w brzuchu :-) żadnych skurczy przepowiadających... mi tylko marzy się żeby urodził się przed Wielkanocą, ale to chyba nie możliwe... no zobaczymy jakoś to będzie...

Dzien doberek!

tunia- dzieki wielkie za wiesci od maty, ciagle o niej mysle, ale nie mialam czasu szukac namiarow do niej, dobrze, ze juz dobrze uffff

dziewczyny; ja jak rodzilam Jule to w ogole nie wiedzialam co to sa te przepowiadajace, wiec nie wiem czy takowe mialam i nic kompletnie sie u mnie nie dzialo na kilka dni czy godzin przed tym jak mnie wzielo, a wzielo mnie tak, ze skurcze sie zaczely o 1 w nocy po sexowaniu, wody sie tylko posaczyly, zadnego potopu, jakos tak na spokojnie to bylo.
a tak jak mowie nic kompletnie sie nie dzialo, zadnych symptomow,, tez wydawalo mi sie, ze bede chodzila do konca zycia z tym brzuchem :-D

a moje dziecie :-D jutro konczy miesiac, szok!

kurde to sobie popisalam, wielki glod sie obudzil z qupka :-)

cześć kobitki :-D

Ale się tu cichutko zrobiło oooo :szok:

Tunia, Angel ja tak codziennie zaglądam czy Wy już po a tu cisza widzę oj uparciuchy małe Wam tam siedzą, ale wysypiajcie się kobitki :-)

tunia23 ja też miałam to badanie no booooooolało i krew się polała a brrr na samą myśl mi słabo :-D

A ja małego głodomora uśpiłam i jest cacy. Dzisiaj w nocy z mamusią spała aż 6 godzin więc ja wyspana :-D Moje maleństwo za 3 dni będzie miało już miesiąc, ale ten czas leci :szok:

inamorate no ja jak zobaczylam ten wziernik caly we krwi to myslalam ze tam zlece z tego fotela dobrze ze polozna jakas normlana byla i mi wszystko wytlumaczyla bo ten to powinien w zezni pracowac!!!!!!!!:-D

tunia23 hehehe ja jak go zobaczyłam przed badaniem to mi się słabo zrobiło :-D:-D ale kurcze powiem Ci ze już bólu nie pamiętam ani tego z badań ani tego podczas porodu no rewela :-) mogę sobie drugie majstrować :-):-):-)

No to mamy z tymi synkami upartymi :crazy: Ale coś tam zawsze mowili, ze synki takie- a tu ja, abed, tunia, mami, atomowka mamy synków :-) Nie wiem co ma trawa i kadza :zawstydzona/y:

Wogole co z Ewstra??? Ja pisalam do niej sms bez odpowiedzi..

ajako ahh wiele osob tak pociesza ale ja tego nie widze no!! ;( ;)

Ostatnia edycja:
witam się już wiosennie :)

Tunia, Ina
też miałam to badanie, okropne. Mi się zrobiło po nim bardzo słabo i musiałam poleżeć bo bym zemdlała. Wtedy byłam przerażona, że takie coś boli, a przede mną poród jak ja dam radę, ale poród to zupełnie inna bajka i spokojnie radę dałam. Też nie pamiętam już jak to bolało. Tak jak Ina mogę drugie rodzić.
Właśnie dziewczyny, a krwawicie jeszcze? U mnie dzisiaj mija 3 tyg. i jeszcze trochę plamię.

Tunia, Angel, Abed, Atomówka codziennie zaglądam co tam u Was, ale widzę że wytrwałe egzemplarze Wam się trafiły.

Mój Grześ też dziś pospał długo w nocy prawie 5h, ale to chyba ciut za długo jak na takiego noworodka. Przespaliśmy karmienie

reklama
Ojej wiesci od Maty- to super juz sie martwilam ostatnio bardzo..

Ale, ale... gdzie zniknela atomówka :dry: ja jej dam tak bez zapowiedzi pojsc rodzic :growl: :-D

Dobra idziem sie powielorybic do parku poki slonko jest ;-)

Do góry