reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam wieczornie, ja umyłam podłoge w kuchni ale mopem a nie na kolanach nie mam siły sie czołgać :p byłam w zielarskim kupiłam sobie herbatkę z liści malin i parze drugi kubeczek :)) u mnie na opakowaniu pisze ze tylko raz dziennie można pić :p zobaczymy czy cos to da :)) a teraz odpoczywam i ogladam "na wspólnej" a dzisiaj to mam taki apetyt że non stop do lodówki zaglądam i coś podjadam :/ ehhhh

reklama
  • witam jestesmy od dzisiaj w domku

• wiec akcja zatrzymala sie na 4 cm i nieszla dalej bo skurcze mialam tylko krzyzowe

• i dlatego zrobili cc

• amelka zdrowa mama sie trzyma najtrudniej wstac z lozka a tak to chodzenie luzik
    blank.gif

• urodzila sie 24.02. godzina 17.06

• 10 punktow 51cm

• 2980 przy porodzie przy wypisie 2780g

Doris ja wiem,że to co mnie ciągle boli to nie skurcze, bo skurcze przepowiadające też ma swoją drogą.
Ale niepokoiło mnie to,że boli mnie prawie cały czas
Angel wizytę mam dopiero 7 marca, ale i tak mojej lekarce nie ufam i już wiem co mi powie

Atan witajcie w domu ;-)

Last ja tez ja tez! Ale zero szans :))
Teraz prywatna mam zagawostkę ktora z nas pojdzie szybciej :evil:

No i z tego wszystkiego zjadlam pikantna zupke chinska :-p

Atan super, że już w domu jesteście:) Twoja Amelka też podobnie jak moja mała do wielkoludów nie należy, ale na bank szybko przybierze:) Moja Mary już przekroczyła 3 kg, a ze szpitala wychodziłyśmy z wagą 2410! ja teoretycznie właśnie na dzisiaj miałam termin porodu z OM, a Niunia jest już z nami 3 tygodnie:)
Tunia getry z kolekcji lato 2012, z dodatkową wentylacją, na spacery z dzieckiem jak znalazł;D
Kobitki rozpakowujcie się rozpakowujcie,bo już jutro marzec!:)

Atan witajcie w domku!

Angel niedaleko mnie w małym mieście taksówkarze maja i nosidełko i większy fotelik w bagażniku, więc w Londynie to chyba nie problem - zadzwoń może gdzies na infolinie i sie podpytaj :tak:

Atomówka mnie też często podbrzusze pobolewa - bez napinania sie brzucha - wydaje mi się, że zależy od tego jak maluch nisko napiera :tak:
Doris ja tak szaleję w kuchni, bo pamiętam jak po urodzeniu Dobrusi do kuchni mi nie po drodze było :zawstydzona/y: a teraz to nie będzie taryfy ulgowej, więc wolę mieć coś w zapasie no i teraz póki mogę pospełniam sobie zachcianki :-p
oj ciekawe czy dzisiaj jakis maluch się zdecyduje... u mnie były 2 ciut mocniejsze i dłuższe skurcze, ale z odstępem ponad godzinę, więc do północy nawet jak by się zaczęło to się nie wyrobię ;-) ale jutro też nie mogę rodzic, bo kurier z przesyłką jedzie :sorry: ale piąteczek jaknajbardziej mi pasuje :-D

reklama
No i jednak chca eksmisji w ciagku kilku tygodni :sorry: Powiedzialam, ze mamy to mieszkanie zaklepane na 26 marca i niby ok tylko potwierdzic termin, zeby wiedzial kiedy ekipe zamowic itp ale...no tak nieswoja wizja..wiecie presja juz wogole siegnela zenitu ..
Ciekawe czy jak Ci zza sciany szybciej sie wyniosa czy zaczna u nich grzmocic najpierw .. no to wtedy Dorianku mamy zdrowo przeje*** jak sie wyklujesz szybciej..

Do góry