reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ajako współczuję straty kuzyna :-(
nie wiedziałam, że wymioty w późniejszym okresie ciąży moga być niebezpieczne:dry:

Kasiurek grunt, że masz juz leki, to szybko sie paskudztwa pozbędziesz :tak: ja właśnie zaczynam kolejne opakowanie leku, poprawa jest, ale jeszcze wyleczona nie jestem...

Miska fotka owieczki będzie, tylko że jutro, bo dzisiaj jak mała pójdzie spać, to będę wykańczać (jedno ucho zostało i zszywam ;-)). Tylko Timmy Dobrusi się odwidział i ma być baranek shaun :-p

oj tak piszecie, że spac nie możecie... ja sie doczekac nie mogę kiedy senność mi przejdzie - jest co prawda już mniejsza, ale daleko mi do mojego nocnego trybu życia :sorry2: ale może to tez sprawka mojej córki, co od dawna nie przespała żadnej nocki i tak ganiam z pokoju do pokoju...

zmykam małą faszerować lekami (dzis się dowiedziałam, że u nas jakas epidemia wirusowego zapalenia oskrzeli które bez gorączki przebiega :dry:), potem kłąde ja spać i mam nadzieje, że dziś obędzie się bez ataków kaszlu...

reklama
Mata to może jakiś mały handelek jak takie rzeczy świetne robisz :) ja to bym była chętna na jakiś szliczek i czapeczkę na zimę :p a i może jakaś owieczka dla mojego siostrzeńca i mojego szkraba w brzuszku by się przydała :))))

dziewcyzna a kotras jeszcze jest na nysttynie czy innym antybiotyku ? ja boje sie ze dzidzi zaszkodzi ;/ i znow schizuje ;/
Kochana nie bój się, ja byłam na nystatynie w 7tc bo miałam grzybka i brałam przez cały tydzień i wszystko jest wporządku, zreszta z tego co wiem to nystantyna jest najbardziej bezpieczniejsza od innych globulek na grzybka :) wiec spokojnie mozesz brac tak jak lekarz zalecił

Kochana nie bój się, ja byłam na nystatynie w 7tc bo miałam grzybka i brałam przez cały tydzień i wszystko jest wporządku, zreszta z tego co wiem to nystantyna jest najbardziej bezpieczniejsza od innych globulek na grzybka :) wiec spokojnie mozesz brac tak jak lekarz zalecił

brac i tak musze bo chce sie tego cholerstwa pozbyc ;/ njgorsze jest to ze podobno jak juz sie raz cos chwycilo to ...najgorsze jest to ze jeden dzien mnie tylko pielko a na drugi dzien juz ok a okazalo sie ze to z tak powazne jest !!

milo uslyszec ze nie tylko ja sie Nystystatuje /owałam. Czemu nie moge miec radosnych 9 miesiecy ;/

plus dzisiejszego dnia taki ze słyszalam serduszko dzidziolka -balam sie najgorszego i ze znalzlam tania apteke juz wiem gdzie mm duphston kupywac

ja tez sie bardzo bałam brac nestentyne no ale wierze lekarzowi i wie co robi i co przepisuje :) u mnie też był poważny grzybek swedzialo i to tak masakrycznie, piekło również ale po tygodniu jak ręką odjął :) a do tej pory jak narazie nic nie złapałam a najgorsze jest to jeszcze ze biore luteine dopochwowa to prawdopodobienstwo u mnie złpaania czegos jest wieksze niz u ciebie :) ale nie martw sie na zapas, bierz tak jak lekarz zalecił i napewno bedzie wszystko dobrze!

dziewczyny czy któraś z was zna w świnoujściu jakiś pewny nocleg na dzisiejszą noc? kumpel jest tam i od paru godzin próbuje znaleźć nocleg na dzisiejszą noc i wszystko zajęte!!:(((

Oj swinoujscie daleeeeko ode mnie, nie znam, nie pomoge niestety:-( ale jak masz Fb to wrzuc tam ivi (choc pewnie juz to zrobilas:zawstydzona/y:)

Kasiurek- nooo tak lezalam na Traugutta, ale na 2 pietrze, spore oblozenie tam maja w calym tym szpitalu, bylam w szoku! nooo nawet chcialam napisac, ale nie mialam jak i gdzie, bo neta nie mialam, a Twojego nr tez nie mam.
a antybiotyk ja dostawalam 3 x dziennie to chyba wiedza co robia,zeby dzidziusiowi nie zaszkodzic. nie nakrecaj sie ta nystatyna i sie lecz jak zalecili:tak: szybko przejdzie i bedzie dobrze:tak:

mata- wymioty niebezpieczne w II i III trymestrze to te, ktore pojawiaja sie nagle, intensywnie, sa silne i dlugotrwale, nie mam na mysli tzw. nudnosci, mdlosci i heftka od czasu do czasu czy to rankiem czy wieczorem, te to norma i moga sie pojawiac i znikac az do samego konca niestety.

Poczytałam Na internecie, że jak sie zje coś słodkiego i położy ne lewym boku tojest większe prawdopodobieństwo że się poczuje ruchy maluszka. Tak też zrobiłam ale niestety maluszka nie poczułam :( może spi... oglądam tasiemce i wyleguje sie na kanapie. A po tej czekoladzie co to ją zjadłam żeby Maluszka pobudzic to mam zgage. ;/ jutro mam wizytę to powiem mojemy lekarzowi żeby Małemu między nóżki zaglądał :D Jak drugi lekarz potwierdzi chłopaka to zacznę poważnie się zastanawiac nad imieniem...
Ale już jestem nastawiona na chłopczyka, nawet kupiłam niebieski komplecik :D

reklama
Do góry