reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

matitka 130/80 to generalnie jeszcze norma (ja mam takie na codzień), alarmowe jest powyżej 140/90 ale oczywiście jak zawsze - co lekarz to oipnia - może więc najlepiej zadzwoń do szpitala i zapytaj co robić - jechać czy nie, bo jednak masz kawałek drogi i pojechać tylko po to, by usłyszeć, że się przyjechało niepotrzebnie byłoby szkoda

O - widzę, że zdecydowałaś się pojechać - i dobrze, bo to z zamartwicą nieco zmienia postać rzeczy :tak:

reklama
Hej Kobietki :-):-):-)

Ja już dziś na badankach byłam - wyniki po 15'tej... wyjątkowo dobrze się czuję - dawno już tak nie miałam, nic nie boli, makijaż zrobiony - nawet po schodach polatałam - i właśnie w tym momencie jakieś lekkie chlup mi się zrobiło i pół bielizny mokrej - ale po nogach nic nie poszło więc pewnie upławy :-):-):-) humor mam idealny a popołudnie całe zaplanowane - wreszcie bez siedzenia w domu :-):-):-):-)

Dobry dzień
Czuję się jakby mnie walec przejechał-wyspana ale wypruta.Też leci wam krew z nosa?
Kochana ja w 3 trymestrze więcej krwi z nosa straciłam niż przy miesiączce normalnej :-D:-D:-D:-D

Ina i Kasiulka - kciuki mocno, mocno zaciśnięte :-):-):-) Ina co by Hania jak najszybciej wyszła - życzę CI porodu jak u Ivi :-D:-D:-D

Wszystkim Martom - STOOOOO LAAAAAT, STO LAT :-):-):-) Kobietki szczęśliwych rozwiązań :-):-):-) i jak najwięcej radości dawanej przez te Małe Istotki, które w Was mieszkają :-):-):-)

pojade ale cos kolo 14-15 dopiero bo teraz nie ma nikogo w domu a z mlodszym synem jestem sama.
niech zbadaja mnie i powiedza co i jak w razie czego sie wroci a co tam, a tak spokojniejsza bede.

Ja to mialam jazdy w tych ciazach z lekarzami z tad, pierwsza od 28 tc rozwarcie i lekarz nic nie zauwazyl poszlam prywatnie do innego to od razu skierowanie do szpitala bo moglam lada chwila urodzic.

witam!!!

przepraszam za zaniedbanie niekotrych watkow ale troche mam na glowie- sprztanie karmienie, godzenie obowiazkow miedzy dziecmi i mezem - i co najgorsze dla mnie podmywanie sie co pare chwil przez te szycie bo tak mnie rozciachali i zszyli ze az w rodku szwy byly w sumie mialam ich 5 przy sciagnaiu obryzgalam krwia polozna ..... ahhhhhhhh ale juz chodu kaczki nie mam !! ide watek smsy uzupelnic

Rany Ajako już ma Synka.... Gratulacje.... Wracaj szybciutko do pełnej sprawności po CC :-):-):-) Dobrze, że z Maluszkiem wsio ok :-):-):-):-) jeszcze raz Gratuluje :-):-):-)

Kasiurek
a jak Twoja Malutka????

Ale macie już fajnie - też bym chciała mieć Księżniczkę już z sobą...

hej dziewczyny,

Wszystkim Martom życzę wszystkiego co najlepsze. :yes:

Widzę, że ina juz pojechała. Także kciukasy zaciskam.
ajako juz mamcia jest, ale super.

matitka ja też uważam, że lepiej pojechac raz za duzo niż raz za mało.

kasiurek własnie jak tam Twoja królewna sie czuje i jak Ty sobie radzisz ??? próbowałas w ramach podmywań tantum rosa i rozpylać (jakis atomizer trzeba sobie zapodać)??? podobno daje dobre efekty.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, witam się i ja
To mój ostatni dzień z brzuszkiem, muszę koniecznie strzelić jakieś fotki:-)
U mnie noc była koszmarna, miałam straszne mdłości i wibracje żołądkowe:no:

Byłam już w kościele, Pati z tatusiem znowu pojechali na Wawel, a ja odpoczywam:-), jak zwykle:-)
Dziś wiezorkiem ma mnie koleżanka odwiedzić więc będzie miła odmiana:-)

Wszystkim Martą wszystkieko najlepszego z okazji imieninek :-)

Ina, Kasiulka powodzenia i szybkiego, łatwego rozwiązania życzę

Atan za Ciebie szczególnie trzymam kciuki, żeby wkońcu ruszyło do przodu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zdaje sobie sprawę z tego, że jest ci napewno już bardzo ciężko zarówno psychicznie jak i fizycznie. Ja Pati rodziłam 10 dni po terminie przez cc więc naprawdę wiem jak to jest.

Ostatnia edycja:
Do góry