reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Maria- nieeee nic nie przegapilas,ja nadal w dwupaku, jutro dopiero sie stawiam na IP, we wtorek ciecie. Pisalam, ze ta blizna dawala mi do wiwatu, bo teraz w ciagu ostatnich dni to mi juz wszystko tak daje, ze ta blizna to juz jest pikus na tym etapie ;-):-D

ivi- kochana bede trzymac jutro i myslec o Tobie, bo obie jestesmy juz tak blisko...tylko kurde najgorsze przed nami :eek:
ale damy rade, oby dzieciaczki okazaly sie silaczami rowniez!

Angel- wow ale pieknie! upojnej nocki zycze, bawcie sie dobrze!

Atan, Lina- za Was kobietki tez trzymam kciukasy!!! moze, ktoras z Was dolaczy do mnie we wtorek 21 ??? 21.02.2012 to dopiero mega data :-D

no to ja sie zawijam laseczki, mam nadzieje, ze wroce do Was szybko; cala, zdrowa, przeszczesliwa z cudnym, silnym chlopaczkiem!
trzymcie sie dzielnie!
ps. jakby wiecej chetnych na 21 to zapraszam, u nas na wrzesniowkach 3 wrzesnia czyli raptem na samym poczatku wrzesnia posypalo sie nas 4 :shocked2::-D i same urocze dziewuszki sie porodzily :-)

reklama
ivi trzymam kciuki caly czas bedzie dobrze:-)
ajako i u Ciebie nie puszczam wogole kciukow:-)
Angel pieknie a takie łóżko zawsze mi sie marzyło:-D

Me dziecie tak mi na krocze napiera ze normalnie juz nie moge:-)
Lina w razie co dawaj znac szybciutko.

Ivi spokojnie - rozwarcie jest, szyjka gotowa, wody odeszły - nawet na oxy powinno pójść sprawnie :tak: co innego jakby organizm nie był gotowy i wtedy zapodali oxy ;-) kciuki zaciskam :tak:

Lina oj ciekawa jestem czy dziś w nocy Ciebie na porodówke wywieje :cool2:

Atan witam w klubie bolących pleców - mnie tylko w lewą stronę ciągnie...

Ajako powodzenia! Oby wszystko pomyślnie poszło :-)

a ja tak myslę, że we wtorek mam wizytę, to maluszek niech sobie posiedzi, najwyżej w środę może mamie niespodziankę zrobić na imieniny ;-) no bo dziadkowi prezentu urodzinowego w walentynki to wnusio nie zrobił ;-) M dzisiaj juz przeanalizował mapę jak dojechac do szpitala - nie udało nam sie podjechac, a teraz to juz nie ma sensu robic wycieczek...

trzymajcie sie kobitki - która na wylocie to na porodówkę ;-) zmykam spać

Ajako no wedle @ mam termin na 21.02 wiec zobaczymy ;-) jak na razie to sie uspokoiło u mnie ;-) wiec moze przespie noc ;-) jutro ktg wiec zobaczymy co widac na sprzecie ;-) a potem ide odebrac dzieciecy kalendarz co wygralam ;-) i wroce i maz ma wolne wiec spedzimy razem dzionek ;-) wiec niewiem o ktorej bede wiec nie myslec ze rodze jak bede rodzic to dam znac napewno jak nie tu napisze to bozienka smska dostanie ;-) ze jade do szpitala ;-)

Ale cisza..zadna nocnej zmiany nie prowadzi:-)

JA jakiś czas temu mialam 3 skurcze, co 5 min. brzuch twardy mialam jak kamień. Przeczyscilo mnie jeszcze.juz myslalam ze sie zaczyna, ale na szczescie spokoj.......wzielam prysznic i do lozka.

dobranoc dziewczynki

Ja tu poranną wartę prowadzę, bo nocka jakaś kiepska, wczoraj całe popołudnie i wieczór nie zaglądałam, więc teraz szybciutko nadrabiam, bo mnie skurcze męczą i aż nie chce dopuszczać myśli, że to mogą być "te", mój godz temu pojechał na służbę, więc już małej zapowiedziałam, że do jutra ciuchutko niech siedzi w brzuchu i mamusi nie stresuje... Fajnie jak się tak czyta, że tu już dzieciątko się urodziło, tu już jakiś termin się którejś zbliża, tu idzie ktoś na cięcie i na wywołanie.... ahhhh

ivi- kciuki mocno trzymam, żebyś już dzisiaj wkońcu urodziła :)) powodzenia !!!
ajako- powodzonka również życzę :)***

Witam sie z rana zagladam a tu wieści zadnych nowych, mój pies postanowił wojnę że mną rozpocząć bo budzę się a ten sika w pokoju a to było o 5 rano a o 1 był na dworzu . Mój do przedszkola synka zawiezie a ja ide spać dalej żeby znaleźć siły na prasowanie. Miłego dnia

Witam się i ja porannie.
Oglądam z małym bajki na nic więcej mnie nie stać. Czuję się jakbym siedziała na bombie zegarowej ale z popsutym zegarem i nie wiadomo kiedy pier...nie.
Wczoraj nie mogłam się ruszać bo krzyż nie dawał a dzisiaj brzuch nie daje (najlepiej bym tylko leżała ale przy Rysiu to niemożliwe)
Ivi, Ajako powodzenia i mega kciuki. Dwa kolejne dzieciaczki już prawie po tej stronie.

reklama
Do góry