Maria- nieeee nic nie przegapilas,ja nadal w dwupaku, jutro dopiero sie stawiam na IP, we wtorek ciecie. Pisalam, ze ta blizna dawala mi do wiwatu, bo teraz w ciagu ostatnich dni to mi juz wszystko tak daje, ze ta blizna to juz jest pikus na tym etapie ;-)
ivi- kochana bede trzymac jutro i myslec o Tobie, bo obie jestesmy juz tak blisko...tylko kurde najgorsze przed nami
ale damy rade, oby dzieciaczki okazaly sie silaczami rowniez!
Angel- wow ale pieknie! upojnej nocki zycze, bawcie sie dobrze!
Atan, Lina- za Was kobietki tez trzymam kciukasy!!! moze, ktoras z Was dolaczy do mnie we wtorek 21 ??? 21.02.2012 to dopiero mega data
no to ja sie zawijam laseczki, mam nadzieje, ze wroce do Was szybko; cala, zdrowa, przeszczesliwa z cudnym, silnym chlopaczkiem!
trzymcie sie dzielnie!
ps. jakby wiecej chetnych na 21 to zapraszam, u nas na wrzesniowkach 3 wrzesnia czyli raptem na samym poczatku wrzesnia posypalo sie nas 4 i same urocze dziewuszki sie porodzily :-)
ivi- kochana bede trzymac jutro i myslec o Tobie, bo obie jestesmy juz tak blisko...tylko kurde najgorsze przed nami
ale damy rade, oby dzieciaczki okazaly sie silaczami rowniez!
Angel- wow ale pieknie! upojnej nocki zycze, bawcie sie dobrze!
Atan, Lina- za Was kobietki tez trzymam kciukasy!!! moze, ktoras z Was dolaczy do mnie we wtorek 21 ??? 21.02.2012 to dopiero mega data
no to ja sie zawijam laseczki, mam nadzieje, ze wroce do Was szybko; cala, zdrowa, przeszczesliwa z cudnym, silnym chlopaczkiem!
trzymcie sie dzielnie!
ps. jakby wiecej chetnych na 21 to zapraszam, u nas na wrzesniowkach 3 wrzesnia czyli raptem na samym poczatku wrzesnia posypalo sie nas 4 i same urocze dziewuszki sie porodzily :-)