reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
no to ja w przerwach w leżakowaniu piekę pasztet, a poza tym wywaliłam z szafy ubrania i posegregowałam teraz mi leżą trzy sterty na podłodze i czekają na poukładanie/wyrzucenie... jakoś nie mam weny

Ja to mecz oglądam... :D W siatke chłopaki grają, mąz mi zrobił popcorn... bosko jest. Jak sie mecz skończy to pojedziemy do teścia na herbate bo dzwonił.... Albo pojdziemy bo pogoda taka łądna...

mnie chyba choroba bierze i nie mam chęci na nic,ale wezmę sie za oponki z twarogu dawno juz nie robiłam

oj ja tak codziennie do niczego
ja to muszę iść do piwnicy i przebrać worki z ciuchami może znajdę jakieś po Klaudii i będą pasowały na Agę

Wpuszczono mnie do grupy to buszowałam dwie godziny hehe :-D

Ja nierozumiem poprostu całej ciągle przwijającej sie od nowa dyskusji z tymi witaminami , taki troche czeski film :-)

No więc.. Ja tylko zastanawiam się czy kontynowac branie tych zwykłych i dokupić tran, czy poczekac az skoncze i kupic te podwoje tabletki. Z rybka to tez u mnie ciezko..ehh

Pogoda angielska faktycznie dzis w pelnej krasie :/ Do tego zimno piorunsko.
Ogolnie i noc i ranek mialam do chrzaniu, zbudzona nie spalam dwa razy po ponad godzine :/
Ale juz czekam na mezula i poniedzialek, wtorek wolny razem ;-)

reklama
Aadka nie wiedziałam, że duphaston tak działa; ja teraz biorę 3 razy zamiast 4
Angel to ja chyba jeszcze nie zasłużyłam na wejście do grupy ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry