reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
bozienka ja zyje nadzieja ze moze ja ale jakos jak widac Amelka sie niepcha na swiat.. wiec czekam ;-) az zechce wyjsc ;-) ja juz kombinowalam duzo zeby zaczely sie skurcze albo choc wody odeszly a tu nic...

Atan - to jeszcze Ci zostało zbieranie zapałek z podłogi (pojedynczo) i mycie podłóg na kolanach ;) może warto? potem wyluzowanie się i seksik ;)

A boo! Jestem :-)

Szkoła zakonczona, dyplomy rozdane. No i zapewne tylko zbieżność nazwisk, ale głowę bym dała, że była tam dzisiaj jedna z naszych marcówek :confused:
Bryka kupiona - pochwalę się, jak tylko zrobię zdjęcia czyli mam nadzieję w ten weekend.

Kasiulka śliczności Ci dziewczyny sprezentowały :tak:

kadza jak piekłam wczoraj domek z piernika, to zostało mi troche ciasta - zrobiłam serduszka tworzące napis "kocham cię" - mój lubi pierniki, więc mam coś prostego i symbolicznego zarazem ;-)

No właśnie nie wiem czy ilość miejsca ma znaczenie . Wydaje mi się że im mniej miejsca tym bardziej dziecko powinnam czuć a nie na odwrót :dry:
A do tej pory była mega ruchliwa - więc ma dość niezły temperament :tak:.

A Ty byś uprawiała gimnastykę, gdybyś była zamknięta jak sardynka w puszce? ;-)
Co do kwestii piwa w serduszku - może okleisz puszkę serduszkami :blink::-)

atomówka :zawstydzona/y: znów do żelazka nie dotarłam (to już przestaje być śmieszne); na usprawiedliwienie mam, że poskładałam całą stertę pieluch tetrowych, poskładałam nasze pranie (i kolejną pralkę nastawiłam :szok: skąd tyle tego :errr:) i podłogi umyłam, bo przez ten pseudo śnieg już nie wyglądały. A potem szybki obiad i wyjazd, więc nie było sensu włączać żelazka. Ale jutro już OBIECUJĘ (a obietnica u mnie rzecz święta).

ajako co z tą henną :-) chyba nie jest aż tak źle, że boisz się na forum "pokazać" :-D

Angel co do oka, to bolało jedynie zakładanie szwów - troche jak u dentysty ;-)
A co do zęba i zatok - to jedno z drugim może mieć wiele wspólnego. Jak mnie ostatnio dopadły zatoki, to też mnie zęby bolały, że miałam ochotę wyrwać je sama, natychmiast. Jak wyleczyłam zatoki, przeszło jak ręką odjął. Oczywiście to działa też w drugą stronę, więc może jednak warto rozważyć tę mało przyjemną wizytę teraz...

Maruusia lotek wysłany? ;-) Mój M też mi dziś kazał skreślić liczby - w razie czego starczy dla nas wszystkich :-)

nusia odpocznij porządnie - nie można się aż tak przeforsowywać

Atan Amelka widać musi się wystroić, jak na kobietę przystało ;-)

Idę poczytać inne wątki - ot tali luźniejszy wieczór dzisiaj - M poszedł juz spać (choć raz udało mu się położyć wcześniej, bo ostatnio normalnie już przypominał zombie, niech się wyśpi porządnie)

hejooo
Lina, mini, vill- eeee laski, laski jaka ja piekna sie zrobila dzisiaj :-D brewa zrobiona, grzywe sie ciachlam, naprostowalam hary i normalnie wyszlam do ludzi....tzn. do hipermarketu :-D normalnie bym sie nie ruszala z chalpy na krok, ale ze juz taka na łądnie zrobiona bylam, to sie ubralam i pojechalam, zreszta musialam kupic Julce nowe kapciuchy do przedszkolka, choc na mojego zakupowo narzekac nie moge, to wolalam pojechac z nimi i wybrac....no wiadomo-matka decydent :-D

teraz mam wrazenie, ze mi zaraz to dziecko wyjdzie blizna po cc, tak mnie tam boli, kluje jakos dziwnie, az podskakuje :baffled:

Angel- kochana moja ja Cie prosze Ty wez idz zrob tego zeba plissss! wierz mi, zebym miala jeszcze z 2, 3 tygodnie to sama bym polazla, ale teraz jak mi zostal tydzien do cc i mam te cholerne skurcze z rozwarciem to obwaiam sie, ze by mnie babka na fotel nie wpuscila. Ale Ty idz, idz! to jest zawsze stan zapalny w organizmie i tam sie toczy, to niedobrze!

jeeezu no nie dam rady siedziec, co to zas mi sie robi to nie wiem, ale nie bede stekac, ide lezec

atan mi tak przy synku pomogl seksik taki wiesz no ;P ale moze amelka chce ci zrobic niespodzianke i w najmniej odpowiednim momencie wyjsc :p miej sie lepiej na bacznosci ;)

ajako aż zazdroszczę takiej metamorfozy (no chciałoby się, ale ja tam nie mam aż takiej weny obecnie). Jednak może te zakupy to nie był taki dobry pomysł i dlatego teraz odpoczynek jak najbardziej wskazany :tak:

Atomówka - Ale przez wymioty dużo mikroelementów itp wiec lepiej przejdź się wcześniej do ginekologa.
Kasiulka- jak zdam to można podziwiać na razie staram się nauczyć i z marnym skutkiem ale jutro nie ma zmiłuj.
Dziewczyny wam też na pęcherz maluchy uciskają bo ja zaraz jak chwile pochodzę muszę do toalety i aż boli i parcie mam straszne w dół.W poniedziałek mam wizytę żebym tylko wytrzymała ...
Bozienka - obejrzałam zdjęcia na FF twojej ślicznoty malutkiej i się mojego malucha doczekać nie mogę ale z jednej strony chce żeby posiedział jeszcze w brzuchu.A ty jaka laseczka jesteś :-)

reklama
Witam Panie
ajako zazdroszczę metamorfozy, sama miałam plan żeby iść do fryzjera i kosmetyczki przed porodem ale niestety... teraz to musiałabym zaprosić obydwoje do szpitala, a szkoda
Poza tym jestem okropnie spuchnięta, zobaczymy czy uda mi się przetrwać nockę bez kroplówki
pozdrawiam :-)

Do góry