reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

pinula ja jednak życzę Ci, żeby to był jednorazowy dziwny zapis KTG i wrócisz do domku z nowym i prawidłowym zapisem
angel bardzo współczuję kataru, bo ten zawsze zatruwa życie
atan upojniej nocy i niech przyniesie oczekiwane efekty

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:wściekła/y:
Myslę sobie dzisiaj tak: " bęben spory, dość pokaźny...czas zrobić sobie piękną sesję na pamiątkę"...
no to idę ku pokoju czy też pokojowi swemu... zasięgam naszego aparatu (no fakt, troszkę ma...) ... włączam... się włączył...i wyłączył... myslę sobie : "osz kurka rurka..akumulatorki padły" ... no to co? no to ładujemy, a w tym czasie polece sobie na normalnych bateriach (nowych!) ... i zaś to samo.. padł dziad... i po wszelkich próbach reanimacjo śmiem stwierdzić iż opuścił mnie w tak ważnej dla mnie chwili. teraz! no teraz! wlasnie teraz!!

niedawno TV poszedł się...tego-tego... dzis aparat...
a funduszy w tym miesiacu na takie wydatki brak...
jak ja mam zyc bez sprawnego aparatu w domu?:p hę, hę?
na pożyczonym lecieć?
no gdzie... inna dusza... to nie to..

upolują cyfróweczkę zeby była...
a za jakis czas na ratki trzasnę se dobry sprzęt, o!

Angel nie zazdrosze kataru sama z 2 do 3 tygodni sie z takim meczylam i kropeli tylko na noc dawalam bo bym sie udusila,czytalam ze to nie jest bolesne ale jak widac kazdy jest inny no i mi przyszlo wic sie w bolu ,dobrze ze wszystko sprawdzili kolejna wizyta w srode.
pinula mam nadzieje ze jutro wrocisz do domku
No a ja leze plackiem , kot ze mna laduje sie na brzuch boli mnie ale koty wyciagaja podobno chorobe albo co.wiec kilka minut moze pobyc ze mna -czekam na m bo jak wroci to odrazu pewnie wskoczy do mnie do wyrka i razem sobie w nim bedziemy:)

Manta to jest złośliwośc rzeczy martwych. JAk sie psuje to sie psuje wszytko na raz:/

kamilaedi- miłego spacerku

Bozeinka-ta twoja Korneclcia to postęy robi z dnia na dzien. Silna z niej dziewczynka:-) mam nadzieje ze katarkiem troszke lepiej

Pinula mam nadzieje jutro KTG wyjdzie juz dobrze i ze to wina maszyny

Ewstra- odpoczywaj, I milego leżenia z lubym:-)

Ja już lepiej, ale mogę płakać na zawołanie jak ktoś poprosi. Własnie jestem na robieniu obiadu- zapiekanka z ziemniakami, kielbasa, serem i cebula. Ciekwe jak mi to wyjdzie. Cos ostatnio same zapiekanki za mna chodzą.

Ewstra a caly czas masz te skurcz?? I caly czas o takim nasileniu?

A ja mam ochote na cokolwiek- byle podane do lozka ;/ Nie mam sily, ochoty i weny wogole schodzic do kuchni...a glodna jestem ktos cos rob i od zapachow az mi skwierczy ;(

mata, spróbuj później jeszcze raz na naładowanych akumulatorkach mi na bateriach aparat zrobił 2 zdjęcia i się rozładowały

reklama
Kasiulka - ja "stary" fotografik z zamiłowania już sprawdzalam kilkanaście razy na naladowanych akumulatorkach... no niestety. Aparat swoje lata ma, swoje przeszedł... stwierdził, ze czas na emeryturkę... juz od jakiegos czasu dawał sygnały, ktore się ignorowało.Niech odpoczywa. Na allegro złapię cyfrówkę żeby była w razie potrzeby, a niebawem kupi się nowy sprzęt:-)))
zamowilam juz nowe akumulatorki... - bo tez lata swe mają te co są teraz;p
spoko, spoooooko...wszystko sie zalaaaaatwi:D nie ma to tamto;p

nusia -złośliwość bez granic! skandal! ;p hyhy

oł rety.jutro diabełtolog...zeby byla tak mila i sympatyczna jak ostatnio... az cukry mam dobre przez to, ze taka sympatyczna raz byla.hahahah. niech tego nie spieprzy! :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry