atomówka, tunia na fb zapisałam się do różnych portali o macierzyństwie i oni zadają czasem pytania do dziewczyn i było nt. odejścia wód https://www.facebook.com/pages/Mamopedia/110768701626, poczytajcie sobie musicie przewinąć trochę w dół, aż do tego obrazka Zobacz załącznik 433240 dużżo oo doświadczeń
reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
tunia no co wkoncu chca zaobczyc mamusie wy je podgladacie a on co niewidza nic
dziewczyny a atan sie odzywala ostatnio ?/ czy ja juz tez wzielo hmm
dziewczyny a atan sie odzywala ostatnio ?/ czy ja juz tez wzielo hmm
kamilka677
Chyba ten miesiąc będzie pod znakiem "obaw i stresików czy to może już" dzieciaczki się przygotowują są coraz większe i coraz bardziej dają się we znaki wskakuję do łóżeczka i odpoczywam spokojnej nocy Dziewczyny :-)
Cześć Dziewczyny,
Oj nie było mnie kilka dni na forum i pewnie nie nadrobie. Jutro smigam z M na weekendowy kurs szkoły rodzenia więc jak się nie obejrze bedzie poniedziałek.
Udalo nam się spotkać z Doris, oj super, przy okazji polazilysmy po sklepach dzieciaczkowych :-):-), Doris dzięki,
no i kupiłam małej pieluchy tetrowe i flanelowe, i coraz mniej na liście zakupowej ale o tym wiecej w odpowiednim wątku.
Ja melduję, ze oprócz fitnessu w brzuchu co mi mała uprawia to odpukac wszystko ok, no ale to dopiero 33t.c, albo aż Bo czas leci super szybko.
Cieplutkie usciski dla Was i maluchów.
Oj nie było mnie kilka dni na forum i pewnie nie nadrobie. Jutro smigam z M na weekendowy kurs szkoły rodzenia więc jak się nie obejrze bedzie poniedziałek.
Udalo nam się spotkać z Doris, oj super, przy okazji polazilysmy po sklepach dzieciaczkowych :-):-), Doris dzięki,
no i kupiłam małej pieluchy tetrowe i flanelowe, i coraz mniej na liście zakupowej ale o tym wiecej w odpowiednim wątku.
Ja melduję, ze oprócz fitnessu w brzuchu co mi mała uprawia to odpukac wszystko ok, no ale to dopiero 33t.c, albo aż Bo czas leci super szybko.
Cieplutkie usciski dla Was i maluchów.
V
villandra8
Gość
kindzia nie do końca - termin mam w sumie na 21.03 (tylko wg usg 7, więc postraszyłam trochę M, żeby mu uświadomić, że ten "mój kwiecień" to może być o miesiąc wcześniej)
Bozienka24
a co z ta Madzia znowu wyszlo ja dzisiaj niezdazylam nic ogladnac synek okupuje caly czas telewizor
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Bozienka24 nadal nie znaleźli ciała, a matki nie mogą przesłuchać ze względu na stan psychiczny... Kuźwa jak można być tak wyrachowanym zeby wymyslić taka historyjkę!! Cała Polska dzidzi szukała, no co za #&(#@(!!!! Coś mi śmierdzi z tym, że mała jej z rąk wypadła i ta odrazu stwierdziła że nie żyje a co ona kuźwa lekarz medycyny!!! Brak słów
reklama
Ewstra
z tego jeszcze wieksza afera bedzie zobaczycie, kurcze mam na cos ochote nie wiem na co;/ myslee o faworkach ale za nie zabiore sie w tlusty czwartek