reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

pomóc może prysznic - znaczy długi min. 20 minutowy prysznic z ciepłą wodą (nie letnią i nie gorącą, ale wyraźnie ciepła). i strumieniem takiej wody polewać brzuszek i okolice lędźwiowe. Przepowiadające to wyciszy, a prawdziwy poród przyśpieszy

reklama
Kamilka one mogą się na długo przed porodem pojawić - jak jesteś bardzo wystraszona jedz na IP i niech Ci ktg zrobią - będzie wszystko jasne ;-)

kamila - one występowały cały czas przez całą ciąże, tylko nie były takie mocne :) a teraz Twój organizm ćwiczy, i maluszek przy okazji się przyzwyczaja do skurczy :)nie bój się!

Najgorsze jest to , że jestem z Częstochowy, a mam lekarza z katowic i tam chcę rodzić w szpitalu, bo tutaj w mieście jest masakra, i jak na IP to bym musiała do katowic chyba, bo jak tutaj pojadę i by się coś zaczęło to jak mnie nie puszczą to co ja zrobię ;p ;/

Ivi dużą już masz Córeczkę????? Ta moja "Mała Lady" mnie przeraża ciągle - wczoraj próbowałam w necie znaleźć coś na temat wagi dziecka w 35 tc ale wszędzie wychodzi, że to o dużo za dużo... Tylko pytanie czemu :sorry2: zdrowo się odżywiam, fakt +18 kg mam ale chuda byłam jak startowałam :sorry2:

Co do tej malej Madzi to szokujace ale nie wiem juz co jest prawda a co nie. Bo przyznam sie ze jak Bartek mial 2mies.w lutym to schodzac po schodach gondola mi sie zsunela z stelaza i przekoziolkowala 5 schodiw w dol- straszne to byly, ale maly nawet nie zauwazyl bo w taka pogode na szczescie byl w kombinezonie, spiworze i okryty buda-wiec sztywno sie trzymal. Ale chodzi mi o to ze ciezko takue 6 mies. Dziecko uszkodzic upuszczajac na ziemie! Przeciez pelno mam niechcacy opuszcza dziecka nawet z przewijaka! Kurcze i jeszcze ciala nie ma!
Nie wiem co oni zrobili z tym dzieckiem!

Co do skurczy to mam od krzyza czeste ale nie ma ci sie cieszyc chyba bo pewnie i tak przenosze:(

reklama
Borys ozdrowiał ;-) mam nadzieję że to była tylko jakaś nocna gorączka bo teraz już normalny jest :-) Zobaczymy popołudniem ...

Ja nie wiem co bym zrobiła na miejsc tej matki. Gdyby mi nawet dziecko zginęło niefortunnie upadając na główkę ( a może się tak zdarzyć ) to chyba bym na miejscu ześwirowała :ninja2:

SKurczyki , skurczyki - luty chyba będzie zdecydowanie skurczowym miesiącem :-D

Do góry