reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dzien dobry:-)
Wstalam i wcale nie moge spac w nocy to samo na poczatku spalam elegancko a teraz nie wiem co mi sie porobilo:-)
Humor juz mi przeszedl:-Dale wczoraj bylam okropna pozarlam sie z L okropnie a dzisiaj to on mnie przepraszał:-)Perelandra masz racje to anioł:-D
I jeszcze do mnie mowi ze on rozumie ze ja jestem w ciazy i jestem troszke glupsza niz zawsze przez te hormony:-D:-D:-D:-D
lastpetunia ja bym zawalu dostala chyba jak by tak stanal nademna, a z badaniami napewno wszytsko dobrze bedzie i wyjdziesz w poniedzialek:-)trzymam kciuki:-)
atomowka kochana a Ty masz juz torbe czy tak jak ja jestes jeszcze w czarnej d....:-DNo ja to tylko popralam i poprasowalam ubranka a z torba to nie wiem na co czekam z moim szczesciem to bedzie tak ze z odchodzacymi wodami bede latac i pakowac torbe:-D

reklama
dobry
ja od 5 nie spie nakarmilam kota i tak krecilam sie po wyrku z nadzieja na sen ...i nic nie wyszlo.Spakowalam wczoraj torbe wole byc gotowa,oswajam sie z mysla cc i mam nadzieje ze mozna po niej miec kolejne dziecko.Ciemno za oknem kurka wodna ,na razie nie mam w planie nic moze pojedziemy dzis jakis dom obejrzec.
kamila ja chce nad morze-wez mnie ze soba:)

noo ja juz od 6 nie śpie :) byłam w tym szpitalu zapytac sie co z moimi badaniami i okazało sie że musze powtórzyc krew, więc skorzystałam i zrobiłam to od razu , ciekawe co te zołzy zrobiły z moją krwią :confused:.
No ale nic moja mamuska robi panike że mi jakies wapno wylazło w moczu.

Teraz zjadłam śniadanko ( w koncu :) ) i tv czyli standardzik :D pewnie drzemka będzie jeszcze :p

Noooo lastpetunia powiem jedno "zeszłabym" na zawał jakby mi jakis facet stał nad łóżkiem hehee ale pewnie chłopok sobie sale pomylił :p

Witam o poranku

Zaprowadziłam córcię do szkoły, pierwsze zadanie dzisiejszego dnia zaliczone :tak:
Obiecałam sobie, że zbiorę się wkońcu w sobie i zaczne przygotowania do szpitala, bo jak narazie to mam przygotowane ubranka do prania :zawstydzona/y: Idę jutro na badania, bo dziś to jakaś masakra, ślisko strasznie.
Ewstra można po cc mieć kolejne maleństwo, ja jestem po cc, bardzo chciałam teraz urodzić sn, bo marzy nam się jeszcze jedno dziecię więc wypytałam różnych lekarzy i można mieć nawet 3 cc tylko w rozsądnych odstępach czasu, niestety niektórym nie jest dane urodzić sn :(
lastpetunia nie zazdroszcze przeżyć, normalnie zawał

a humorki to u mnie są niestety odokąd siedzę w domu

reklama
Lasteptunia :szok: z neurologi ?? I sobie tak wyszedł ?? Masakra .....
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką pielęgniarką ze szpitala w którym chce rodzić i mówiła mi że w ciągu ostatnich kilku miesięcy mieli zalanie , pożar i alarm bombowy :baffled: Pytam się jej czy jest pewna że bezpieczniej jest rodzić w szpitalu :-D:-D:-D

Kasiulka uwielbiam Cię za Twój optymizm :-D

Ja dziś piere pieluchy tetrowe :-) I coś mnie brzuszek pobolewa jak na okres ;-) ćwiczy mój brzuś przed porodem :tak:

Do góry