reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
synek nieodpuszcza malej na krok chodzi sprawdza czy spi siedzi kolo luzeczka albo wozka patrzy jak mala je jak ja przewijam podaje mi pampersy i wogule jest kochany jak narazie nawet trzymal mala na rekach dumnie :)
Fajnie ze uwas wsyztsko dobrze a te ktore strasza prosze zacisna nozki i czekac do marca,ide luknac na zamkniety co sie tam dzieje :)

sms od pinuli - pisze tu bo"tam" wiesci ze szpitala

"hej! wszystko w porzadku tylko problemy z komputerem:( urwalam zasilacz od laptopa a na baterii trzyma jakies 10 min wiec wpadam tylko zerknac i nic nie pisze! nowy kabel ma przyjsc w sobote to do Was zagladne na dluzej ;-) buziaki dla wszystkich Mamusiek i Maluszkow"

bozienka- witaj w domu :D super ze juz jestescie z nami :-) alez ci zazdrosze malucha :D

nefi- a na jakie zabiegi sie wybierasz? co mozesz polecic na nogi wlasnie? ofcoure po porodzie?

kamilaedi ja ostatnio (tzn. przed ciążą)chodziłam na zabiegi rozgrzewajace (paliło zywcem dziadostwo :-D). bardzo były skuteczne. nie wiem tylko czy wskazane dla wszystkich, poniewaz ja nie mam problemów ani z zylakami ani z naczynkami. moja siora chodziła na cos jeszcze innego i sobie chwaliła bardzo, ale nie pamiętam teraz jak to sie nazywa. ot skleroza ciążowa.

***** dobranoc dziewczyny. przyjemnych snów. ide sie pooszukiwac, że zasne :-p*****

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie ;-)

Bozienka super, że już w domku :-)

Tunia tak mi rano smaka narobiła na kopytka, że z małą zrobiłyśmy, potem padłam i kilka godzin leżałam, potem przyszły zamówione worki próżniowe i robiłam porządek w szafach - maluszek ma juz sporo miejsca na swoje rzeczy ;-) a ja mogę brac się za prasowanie tego, co czeka na zlitowanie od kilku miesięcy :-p

ja tez ganiam na kibelek w nocy - a jak jakims cudem sie do rana nie obudze, to lecę szybko, bo po nogach jeszcze mi pocieknie :szok:

jesli puchniecie, to czas ograniczyc nieco płyny - zauważyłam po sobie, że jak mniej piję i M nie pali mocno w piecu, to jest ok, a jak pozwolę sobie na kilka kubków więcej to już baloniki na nogach...

dziękuję za zyczenia zdrówka dla Dobrusi, dzis po południu i wieczorem jakby lepiej z katarem, gorączki nie ma, a to jak nie patrzec 4 dzień "choroby" - na początku byłam pewna, że angina sie wykluwa, ale gardło tylko 2 dni bolało i teraz juz ok... oby wyzdrowiała, bo mamy trochę jeżdżenia teraz w planach (w tym wybór farb i innych pierdółek do pokoju, o wyprawce nie wspominając)

miłego wieczoru

witam sorki ze tak zadko ale aktualmnie trwa remont w pokoju ;-)
mamy juz sufit pomalowany kaloryfer panele polozone i listwy i skfecone lozeczko i komoda ;-)

Mi najbardziej puchną ręce :-( A do tego uparcie spie na prawym boku, reka pod poduszka to jak sie budzie dłon dosłownie dwa razy taka jak druga :no:

reklama
Bozienka super ze juz w domciu z malutka:-)

Mi najbardziej puchną ręce :-( A do tego uparcie spie na prawym boku, reka pod poduszka to jak sie budzie dłon dosłownie dwa razy taka jak druga :no:

Angel ja za to spie non stop na lewym boku( rogal mi w tym pomaga) i ta pozycja jest dla mnie najlpesza. A nogi mi puchna obydwie, a zwlaszcza lewa - wyglada jak golonka.

Do góry