reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam o poranku (późnym może, ale jednak trzeba się kiedys wyspać) ;-)

Kasiurek ja to znowu mam czasami uczucie, jakby po jeździe rowerem tzn. jakby obtłuczony? obtarty? po prostu trochę bolesny wzgórek łonowy. Ale to raczej od zewnątrz czuję niż od środka.

Lina mi też ostatnio chłop marudził, że na niego krzyczę, że kasę przewala (no jak ja obiad w domu gotuję, a on wolał zjeść na mieście kebaba czy do picia TYLKO coca-cola <w dodatku kupowana codziennie na wiosce, zamiast pojechać raz np. do hurtowni>), a sama na pierd... wydaję - tą pierd... był komplecik dla Maluszka na wyjście ze szpitala ("bo na co ci jeszcze ciuchy, jak ich tyle masz?") :rolleyes2: No faceci...

Patrzam na inne wątki i biorę się dziś za gimnastykę z żelazkiem - nie ma zmiłuj się. I ozdoby choinkowe musze w końcu w pudełka pochować, bo choinka rozebrana od tygodnia, a bombki dalej na wierzchu. Potem się obaczy...

Milutkiego...

reklama
Cześć Dziewczyny,

Ja wyspana i po śniadanku, mała ćwiczy fitness w brzuchu.
Dziś zauważyłam, że ma dłonie pomarańczowe od picia soku marchewkowego, to pewnie niunia też taka marchewkowa będzie.

Pada u nas śnieżek ślicznie :-):-):-)

Idę wstawić pranko na 30stopni ciuszków małej i śmigam zakuwać hiszpański bo w maju egzamin.

Miłego dzionka mamom i brzuszkom.

dzien dobry:-)

JA wczoraj prasowałam do 24:/ ale powli ten kopiec ubrań sie zmniejsza:-)

W nocy spać nie mogłam, a musialam wstac po 8 zeby isć po zwolnienie. No i dziewczynki..... dostałam zwolnienie:-) szefuncio mocno zły ne był. Juz mu powiedzialm ze nie wróce do pracy przed porodem:-)

teraz leze w łożku i sprobuje sie zdrzemnac troszke, a potem dalej prasowanko mnie czeka:-)

witam dziewczyny,

ja właśnie kawunia i sniadanko i jak tak czytam to chyba oprócz dnia kubusia puchatka to dzis wypadnie forumowy dzień prasowania :-D. też chce się zabrać. miałam tego nie robic bo M jeszcze nie zaczał remontu, ale po tych info o mozliwości wczesniejszego wylądowania w szpitalu zaczełam wszystko szykowac, najwyżej zakleje szafe z ubrankami małej.

dzieki dziewczyny za wszystkie klejowe rady. niestety nie zlazł. mój M twierdzi, że to ściągnie, więc zostawiłam to jemu. niesamowite w tym całym ściagniu naklejek było moje bezgraniczne wnerwienie. ot hormowny. juz nawet M nic nie mówi tylko spokojnie znosi moje przejścia ze slepej furii, przez atak śmiechu do płaczu => na całe szczęscie.

zmieniając temat, napiszcie czy robi Wam sie słabo??? ja ostatnio cos serio tak gorzej zaczynam się czuć i sie zastanawiam czy do mamy się nie przenieść, bo co ja zrobie jak w końcu nie położe się na czas i padnę ??

ufffffffffffffffffff - mnie tez kłuje i myslalam ze to cos zlego ale jak nas tyle kluje to zle byc nie moze !!!

mata- hyhy moja tez przez pepek srednio 5 razy w tygodniu chce wyjsc boli potem pepek przez pare godzin!!!!!!!!!!!!!

ajako- ja dzis tez mam gia a chce mi sie ze hey ;/

villl- no to sie spojenie przygotowuje ;p tez tak mialam w 20 tygodniu ;]

a bozienka powiedziala ze jak czas bedzie to sie dzis odezwie zdjecia wklei ale nie nastawiajscie sie w oncu rodzina pewnie ja napadnie ;]

dzis sie wyspalam od 2 do 10 spalam ;] zjadlam sniadanie i gnije ;]

nefi - no ja bede prasowac za2 tydnie dopiero

Ostatnia edycja:
No hej..
Net mi niknął wczoraj popołudniu, na szczęscie jak widać już jest..
Pewnie teraz z 5 godzin bede nadrabiac wątki ;)
Jedynie co poszedł atak na wieści ze szpitala- MEGA SIE CIESZĘ Bożenko czekamy na Was!!

hej a ja dzisiaj kiepsko nie dosc ze cieżko było w nocy zasnąc to jeszcze obudziłam sie z bólem głowy i mdli mnie od tego ;/ wzięłam tabletke bo będe umierac znając życie i czekam.
Nefi no mi sie słabo ostatnio robi ale na szczęscie jak narazie zawsze zdąrzyłam sie połozyc.
U mnie to chyba brak kondycji bo mało co sie ruszam a czasami jak mi sie juz zachce cos robic to przesadze no i słabo sie zrobi.

reklama
a ja wczoraj miałam aktywny dzień, więc dzisiaj się nie ruszam, zrobię tylko obiad...
tak będę leżeć! :-)

dziewczyny a może, Wam słabo się robi przez anemię? dobre macie wyniki krwi?

Do góry