reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

co się odwlecze to nie uciecze;-)

a do marudzących, zrzędzących i narzekających...hmmm...
"Cierp ciało – skoroś chciało!" :p

jak będę po wszystkim się maltretowała na rowerze i siłowni to będę tak do siebie gadała:p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja prasowania mam od groma...ale to tylko moje i meza, plus posciel. A jeszcze dojdą ubranka dla synka

Pierwsze pranko dla synka wyprane, musze wywiesic, zaraz właczam drugie:-)
ALe mam lenia, ze w sumie oprócz umycia naczyć i przygotowania rzeczy do prania nie zrobilam nic.

W czwartek konczy mi zwolnienie, i szef sie pytal mojego meza czy wracam do pracy w paitek, a on poiwedzial ze chyba tak...... no ale jutro lub w czwartek ide po przedluzenie zwolnienia( bo tuta daja tylko na tydzien), już na pewno nie wroce tam do porodu.

a ja ostatnio nie truję się wiadomościami. Ludzie coraz bardziej porąbani. ;] co mam wiedzieć...to się sama dowiem;p

nusia - bierz zwolnienie, bierz... teraz Twój czas na odpoczynek

mam ochotkę na 'petitki' z mleczkiem ;o mmmmamma mia..

czy ja dobrze widzę, że na liście rozpakowanych mam z lutego... już 7 urodziło? :p no to lutowe mamy się rozpędziły widzę;o

Ostatnia edycja:
tunia ja prasuje na siedzaco:) przynajmniej dziecece ubranka bo swoje ew posciel musze stac a plecy bola w tej pozycji
nusia ja jutro do gp po zwolnienie ide ale mam nadzieje ze da mi na 4 tyg i bylo by to ostatnie zwolnienie

Heloł ;):-D

Nadrobiłam główny i nic nie pamiętam :eek: To tak w skrócie zdrówka dla Was kobitki i dla dzieciaczków co się pochorowały.
Ja mam lenia nic mi się nie chce o i tyle. Dla małej mam już wszystko nawet kosmetyki, część prania zrobiona tylko trzeba poprasować. Większość popierdółek zamówiłam u tego sprzedawcy na Allegro i czekam na przesyłkę. Zakupy dzieciowe i do szpitala uważam za zakończone. Jeszcze tylko kącik przygotować i mogę odpoczywać :-D

Dobra lece nadgonić wątki choć wątpię czy mi się to uda, bo sapć mi się cały czas chce okropnie:baffled:

perelandra- ty to dobra jednak jestes niedpuscisz zadnej nocki hihihi
No niestety poszłam spać może o 3:00; potraktuje te nocki jako trening przed narodzinami Małego Skrzata
Chociaż dzisiaj siostrzenica mi powiedziała: Przechlapane będziesz miała jak trzeba będzie wrócić do pracy – zarwana nocka plus śnięty dzień
ivi powinnaś dostać medal dla Super Mamy, zdrówka

villranda
piękne widoki, udanej wizyty no i udanej imprezy:happy:

Ewstra pakuj się do łóżeczka i zdrowiej
Kindzia, Manta, Mini ależ macie energii,

Mini ja mam jeden pokój do ogarnięcia ale nawet tego nie zrobiłam więc dokonałaś prawdziwie bohaterskiego wyczynu

Angel serdecznie współczuję nocki, a takiego współlokatora to prądem :baffled:

Nie dałam rady nadrobić wszystkiego….

U mnie dzisiaj dzień pierogowy (pierogi z mięsem, kapusta i grzybami), nalepione tyle, że całą rodzinę obdzielić można (mam 3 rodzeństwa, a każde z mężem/ żoną i dziećmi) ale z pierogami tak to już jest, że mało się nie opłaca robić
Śnieg sypie dalej… nawet się nie ruszyłam z domu chociaż miałam odebrać telefon z naprawy (zatrzasnęłam na nim drzwi od samochodu i wyświetlacz poszedł)
kolejny dzień drapania ścian i kurzenia... od jutra następny etap - gładź, apotem to już biało na dworze, biało w domu
ubranka poprane, poprasowane, schowane do szuflady i szczelnie przykryte, bo przecież pył z docierania gładzi wejdzie w każdą dziurę i przedostanie się przez każde drzwi:wściekła/y:

nie chce nic mowic ale jestem przerażona że to już 17 dzisiaj :D jeszcze jakies 2 tygodnie i będe chyba znaczyc krzyzyki w kalendarzu a w lutym sie może wszystko wydarzyc :szok:

reklama
Do góry