reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel - zaden problem. Ino we czwartek-piątek jak mnie się aparat dostanie w ręce, bo obecnie jest po za zasięgiem:-) zwykłe proste półki mamy podwieszone a na nich poustawiane pudełka, koszyki - a zeby porzadeczek był:p... do tego robie sobie organizer(z gadżetami do rpzewijania) z koszyczków ;-))) będę miała nakładany przewijak na łóżeczko... a nie chce mi sie co chwile siegac na półki po waciki, maści, pampersy (ilez mozna na palcach stawać)... i postanowiłam do łózeczka (krótszy bok) przyczepić dwa ozdobne koszyczki i w nim trzymac niezbędne gadzety do rpzewijania:p taki fajny organizer (smaciany mi się nie podoba) ;p niestety to pokażę Ci dopiero po porodzie jakbys chciała, bo łozeczko skladamy dopiero jak się maleństwo pojawi na świecie. teraz w tym kąciku stoi stolik z tv:pp

reklama
No po porodzie bedzie trochu za późno :-D Ale wczesniej to co masz to chętnie :-)
Fajnie jakby i inne dzxiewczęta, co mają kąciki w pokoju pokazały jak to zorganizowały :)
Ja za jakis czas tez pokaże, narazie jeszcze pol pokoju to kartony :/

ja ubranka bardziej odświeżam niż piorę,później już będzie normalne pranie jak maluszek będzie brudzic

u mnie kącik dla małego dopiero gdzieś w lutym,teraz tylko meble przestawiliśmy i malowanie zrobiliśmy
już z chęcią chciałabym mieć wszystko gotowe,ale bez kasy sie nie da a to dopiero za miesiąc zacznę już zakupy na maksa,już wszystko co mi brakuje,na samym końcu tylko łóżeczko zostanie do kupienia

u mnie łóżeczko tez po urodzeniu. jest tylko na nie miejsce. w ogóle wszystkie akcenty maluchowe to dopiero jak się urodzi, no tyle, że mam ubranka. wózek i łóżeczko jest u mamy zakryte folia czeka w piwnicy.

melduje, że w ramach forumowego dnia prania własnie wieszam jedno. hmm no to na kiedy palujemy dzien prasowania ???? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
nefi :-D:-D:-D może jutro ?? trzeba tylko sprawdzić czy biometr będzie korzystny

miska
a po starszych dzieciach nie masz łóżeczka ??

aaaahhhhaaaa Manta w moje urodziny jest dzień niedźwiedzia polarnego :-D:-D:-D:-D:-D, ale sie ubawiłam przez ten kalendarz:-D:-D
5 marca – Dzień Teściowej, Dzień Dentysty =>czyzby jakis związek :confused::-D

Nefi, a ja 5 marca to mam imieniny, a tu Dzień Teściowej i jeszcze Dentysty, ale numer i co tu świętować ?????

Dziewczyny, oj a ja dzien prania na środę zaplanowałam i wrzucam wszystko na 30 max 40stopni na krótki program, to z prasowaniem pewnie mi na przyszły tydzień zejdzie.

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim jeden wątek nadrobiłam :-)I zapomniałam co miałam napisać ...Nie ma to jak skleroza ciążowa hehe
Dzięki za wstawki o termometrach tylko Vill i mini dały brauna ale różnią się modelami.Zmykam na inne wątki :-)

Hej wszystkim jeden wątek nadrobiłam :-)I zapomniałam co miałam napisać ...Nie ma to jak skleroza ciążowa hehe
Dzięki za wstawki o termometrach tylko Vill i mini dały brauna ale różnią się modelami.Zmykam na inne wątki :-)

Monika,

Ja chyba ślepa w tej ciąży jestem gdzie o tych termometrach?
A i podnoszę jeszcze raz temat termometrów, jaki kupić? Konkretne modele? Możecie doradzić?
Bo pojęcia nie mam :no::no::no:

reklama
Do góry