reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nefi :-D:-D:-D może jutro ?? trzeba tylko sprawdzić czy biometr będzie korzystny

miska
a po starszych dzieciach nie masz łóżeczka ??

jest ale nadaje się już do pieca,więc dla bezpieczeństwa maluszka trzeba kupic nowe

nefi ja mam dziś dzień prasowania rzeczy dzidziusiowych a prania dorosłych, nie zgrałam się z Wami

to witam w klubie,bo u mnie to samo prasowanie maluszka a pranie większe gabaryty :-D

reklama
Dobre jesteście ja czekam na pralkę w następnym tygodniu kupie albo jeszcze w tym zobaczę kiedy pójdzie moja.Chce w nowej poprać wszystko a zresztą remont będzie wiec w lutym będę prasować:-)
Łóżeczko zamówię na koniec stycznia i pościel. Ciągle zastanawiam się ręczny czy elektryczny laktator hmm.Podgrzewacz to samo nie przydawał mi się ale jak będę w szkole to mojemu sie przyda bo znając go będzie mi w mikrofali podgrzewał a dla niego znalazłam z avent a prawie 200 zł jak myślicie nauczę go podgrzewać mleko czy nie ryzykować i kupić ???

monika ja kupiłam, chociaż sporo dziewczyn mówi, że to zbędny zakup, ale myslę, że M ułatwi zycie i pewnie nie tylko M bo w perspektywie sa wakacje na które chcemy się w tym roku wybrać z maluszkiem. tylko ja zapłaciła ok 100 zeta z przesyłką, kupiłam taki najprostszy.

Ostatnia edycja:
zbędny czy nie - zależy dla kogo. My kupiliśmy,a co! BO TAK!:p
nam akurat najwygodniej korzystać z podgrzewacza.. później słoiczki też, miseczke mamy w zestawie itd.
także... nie dla każdego jest to zbędny sprzęcior;] My mamy z Lovi. No i fakt...memu Panu będzie bardzo pomagał podgrzewacz, a nie bawienie sie w mikrofalówki, garnki czy szklanki... Niech ma chłop łatwiej czasem:p

Ostatnia edycja:
Ja koszyki na te wszystkie pierdulki do przewijania kupilam w jusku:-D
Biale w srodku wyscielone materialem w kratke bialo bezowym z kokardka:-)nie za duze nie za male takie srednie jeden kosztowal 15 zl.
W razie co jak mi bedzie jeszcze trzeba dokupie sa rozne rozmairy tego samego modelu.
A tak wogole to nic mi sie nie chce:-)
Pranie wisi jutro pewnie bedzie prasowanie:-)

Manta i ja sie czaje na jakis podgrzewacz postnowilam ulatwic sobie zycie:-)

reklama
Manta no ja też mysle, że czasem szybciej będzie. Wiem, że podgrzewaja w mikrofalach, garnkach itd, ale moja siostra sie tak z tymi garami umeczyła, że mówiła, że jak dali jej podgrzewacz to była szczęśliwy człowiek, a ja na allegro znalazłam niedrogi i fajny.

Do góry