reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
a jeszcze w tym śnie jedna położna dała mi kasę zawiniętą w papier śniadaniowy (300 zł) bo jak nie dam nic temu lekarzowi to będzie LYPTLON i wszyscy na tym ucierpią :-D:cool:

Lina w szpitalu??? a co się stało? kurcze przegapiłam ten fakt!

edit: już doczytałam w wątku wizytowym, kolejna krótkoszyjkowa, co się dzieje!plaga jakaś, jeszcze kilka tygodni musimy wytrzymać!

Ostatnia edycja:
Pere- masakra co za sen :-D:cool::-D:cool:

dziewczyny dzieki za wiesci od Liny i Bozienki!
super, ze u nich dobrze! tzn. dobrze, ze Lina dostala te sterydy na plucka, tak w razie W....
a Kornelka ma juz 10 dni wow, ale ten czas leci, szok! my bedziemy debiutowaly, a Bozienka juz bedzie miala normalnie odchowana dziewuszke!

dziewczyny ja Was nie chce stresowac hehehehe, nie wiem czy juz Wam pisalam jak to bylo z moja Julia, ktora do konca 7 miesiaca ciazy ciagle, na kazdym usg ( co wizyte i tez na bardzo dobrym sprzecie) byla chlopcem :-D
siura tam widzial jak armata hehehe, a to chyba pepowinka byla czy cus....na poczatku 8 miesiaca ciazy zaniklo to cus :eek::-D

no to tyle tymczasem, bo z tego glodu zapomnialam co mialam pisac;-)

Peleandra-:-):-):-):-):-):-):-):-)zarąbisty sen uśmiałam się:-)A ja myślałam ze ja mam tylko pokręcone sny :-D
No mam nadzieje że mój synek nie zmieni się w dziewczynkę w sumie to chciałam mieć jeszcze jedną córę ale wszystko mam dla chłopca :szok::szok:
Wspaniałe wieści od Bozienki :-):-):-):-):-)niech malutka rośnie
Mój mi przywiezie czipsy :-):-)
I biorę się chyba zaraz za zakupy on kurde wydaje na pierdoły ami szkoda kasy na to co potrzebne do szpitala :wściekła/y:Normalnie atak na allegro zrobię:-)

Pelandra-ja ostatnio czuje się jak by to miało być pierwsze tyle nowości teraz jest :-)Na pewno napisze co kupiłam mam pół nocy na zakupy :-):-):-):-)
Będzie piwko mój kupił prawdziwe 0% malutkie ale zawsze coś 2 szt już nie chciał wziąć wredota z niego

reklama
Do góry