reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
monika ja mam takie mini piwko 0% jabłkowe chyba... znalazłam kiedyś w czasie wyprawy do Tesco i zastanawiam się jak smakuje, bo jeszcze nie próbowałam:cool2:
Kasiurek ja mam 31 t i 2 dni a do porodu zostało mi tak jak monice 62 dni

To ciekawe która z nas się pierwsza rozpakuje moje dzieciaki są terminowe tzn. termin z pierwszego usg mój synek 16 wrzesień i mimo zagrożonej tak urodziłam.Córka 25 marzec z pierwszego usg termin też tak.Tylko to maleństwo takie narwane i chciało by za szybko.A ja sobie przemyślałam i 12 to poniedziałek a jak rodzić to lepiej w piątek :-)A tu też podałam z pierwszego usg termin bo z miesiączki mam niby na 15 marca z obliczeń lekarza tylko ze ja co 27 dni miałam okres wiec też wychodzi na 12.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y: Siedzę na tym cholernym Allegro od godziny i myślę czy zamawiać kosmetyki z Nivea:confused::confused::confused:
Chciałabym mieć już wszystko z głowy tylko o aptekę zahaczyć przy okazji i luz :dry: ale jak tak bede sie gapic bez sensu to pewnie do niczego nie dojdę... Co wy na te kosmetyki z Nivea?

to mnie z usg lekarz nie podał terminu tylko wyliczył z miesiączki właśnie, bo powiedział, że usg do tego nie służy i lekarz w takich sprawach powinien się kierować zdrowym rozsądkiem a nie maszynerią :cool2:

ja nie polecam ani nive ani jonson&jonson za duzo chemi w nich najmniej chemi rosmannowskie baby dream (niebieski,biale lub zielone) hipp tez w miare malo chemi

moj tez z om wyliczyl bo wedlyg usg t mi sie termin na 29 lutego presunal

reklama
Perelandra hmm :confused: troszku dziwne podejście no bo cykle kobiet sa rózne i rózniasto mozna zajść w ciążę. ja np. wg. OM jestem w 33 tygodniu tylko od samego poczatku mala wychodzi mniejsza na USG. podobno najbardziej trafny jest termin z pierwszego USG. a tak serio dla mnie to wszystko troszke jest pi razy oko przeciez dzieci roznie rosna.

inamorate spokojnie z tym kupowaniem, wiem, ze ostatnio każdej z nas troszke spieszno do końca zakupów, ale naprawdę jest jeszcze czas. looknij sobie na sklady kosmetykow. ja np. unikam rumianku w skladzie bo mam uczulenie.

Ostatnia edycja:
Do góry